WOW! Piękna kreacja. Jedyne co mi tutaj nie pasuje, to kapelusz. W ogóle nie trzyma się całości. 9/10
~
Strony : 1 ... 176 177 178 179 180 ... 200
WOW! Piękna kreacja. Jedyne co mi tutaj nie pasuje, to kapelusz. W ogóle nie trzyma się całości. 9/10
Ojej *-* Śliczna słoneczna stylizacja, od razu przypomina się lato, wakacje...
10/10
Edit: piękny makijaż ;D
Ostatnio zmieniony przez Stephanie (03-01-2015 o 14h52)
Stephanie, ładnie choć jak dla mnie za dużo tej bieli..wszystko się zlewa.. przełamałabym tą wszechobecną biel jakimś kolorkiem..
poza tym stylizacja dość spójna i robi przyjemne wrażenie..
8/10
Coś jest nie tak z kolorystyką: brąz na kapeluszu, czerń na rękawiczkach i zwiewnych szalach (płachtach? uciekło mi słowo, ale chodzi o ten zwiewny materiał z tyłu), srebro na sukni i w oprawie naszyjnika, głęboka, ciemna czerwień na sukni, krwista czerwień na róży i śnieżna biel z lawendowym blaskiem kamieni w naszyjniku. Niby nie ma tragedii, ale coś mi tu nie pasuje (zwłaszcza brąz kapelusza i odcień kamieni w naszyjniku). Ogólnie szału nie ma, trochę nie mój gust - na przykład makijaż, choć ładny. Ale jest naprawdę nieźle. Według mnie trochę do poprawki, ale da się z tym przeżyć. 6/10
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-01-2015 o 16h02)
Niby jakoś to wygląda, ale nie podoba mi się. Krocze w samych rajstopach kojarzy mi się z gimbuskami w legginsach i topie do pępka, więc zdecydowanie nie. Twarz jest jakaś taka mocno udziwniona, włosy mi się nie podobają. No nie mój styl. 4/10
Jest mrocznie, jest magicznie, jest efekt WOW - dzięki tym błyskom i pyłkom. Nawet to złoto tutaj ładnie wygląda i ożywia kreację 10/10
Solomona
Muszę powiedzieć,że jet szał,w tych oczach.
Dobrze dobrane odcienie brązu z czerwonymi oczami i fryzurą.
Podziwiam kreatywność twoją.
Nic nie zmieniał bo całość komponuje się rewelacyjnie chociasz ja bym tak nie ubrała swojej miski
10/10

Zorma, wow, kompletnie nie mój styl ale coś mnie urzeka w tej stylizacji:) bajkowa kolorystyka dopracowana bardzo szczegółowo..uroczy makijaż..nie moja stylistyka ale nie mogę się czepiać
9/10
Strój bardzo fajny, biało, śnieżki, święta i w ogóle. Jednak twarz wygląda źle. Brwi trochę z cienkie, policzki okropne, usta jeszcze ujdą. No i absolutnie nie mogę się przekonać do tych włosów. 5/10
Centuś, pełna dramatyzmu stylizacja, czerń ze złotem płaczą i krzyczą, błagając żeby być ze sobą po wieki ^^ Dałabym inną fryzurkę, bo ta jest zbyt... zloczkowana(?) ale objętościowo pasuje 
10
Sartani wspaniale zrobiłaś ten cosplay, od razu widać o kogo chodzi, wszystko się zgadza i nie ma się do czego przyczepić. W pełni zasłużone 10.

Juz ocenialam tę stylizację i uwazam nadal, że piekna jest ta baletnica
Oczywiście, że 10
Karolcia, zwyczajna, zimowa stylizacja miss, która idzie w weekend na łyżwy..
jest ok, kolorystyka mi pasuje, buty za to nie podobają mi się
czemu Twoja miss ma oczy w różnych kolorach..?
7/10
Coś się tu pozmieniało u Ciebie od ostatniego razu widzę. Czy jestem przekonana do zmian? Niekoniecznie. :c Fryzura, owszem, piękna, ale nie pasuje ani do statycznej stylizacji, ani do kapelusza. Poprzednie loki podobały mi się zdecydowanie bardziej. Do makijażu już się przyzwyczaiłam, ma swój urok. 8/10

Hmm... Ciekawa stylizacja, aczkolwiek połączenie tych kolorów nie było zbyt rozsądne. Niebieski i czerwony nie pasują do siebie, przez co całość wygląda dość... śmiesznie, a to pewnie nie miał być zamierzony efekt. Gdyby to był błękitny, delikatny - uszłoby. Ale mocno nasycony niebieski? O nie, nie. Gdyby były inne kolory, to na pewno dałabym 9/10, lub 10/10, ale tutaj jest to niemożliwe. ;c
3/10.
już chyba ostatnio oceniałam? nie pamiętam co wtedy mówiłam ale wiem jakie mam teraz zdanie..
niby proste połączenie kilku elementów a taki efekt! pięknie dopasowałaś kolory, a kolor włosów jeszcze to podkreśla..makijaż też uroczy..jest super!
10/10
W sumie cała stylizacja źle nie wygląda. Kapelusz mi się nie podoba ponieważ sukienka jest taka subtelna więc już lepiej byłby kwiaty we włosach. Ogólnie stylizacja złego wrażenia to nie robi ale też nie wzbudza we mnie uczucia zachwytu 7/10

Mój serek Kiri! Stylizacja z efektem wow! Świetnie dobrane elementy, pięknie wyglądają rogi z tą sukienką, jest takie delikatne i pełne wdzięku, aż chce się patrzeć.
11
Na początku jak spojrzałam to mi się wcale nie podobało ale zerknęłam w opis i widzę, że to cosplay. Udany więc daję 10.
No, co ja mogę powiedzieć... Skromnie i... agresywnie? xD Wszystko ładnie dopasowane, ale nie ma "wow". 7/10
Mnie ta twoja stylizacja urzekła, po prostu ma to coś w sobie. Ślicznie jest, ładne kolory, makijaż i fryzura dobrze dobrane.
10/10
Mhrr... Kusisz xD Kontrowersyjna i wyzywająca stylizacja, ale mnie się tam nawet podoba. Kolorystycznie jest spoko, podoba mi się fryzura. Mimo to czegoś mi brakuje, więc 7/10
Biało- złota wojowniczka to lubię ^^ ale wydaję mi się za odkryta, gdybym była taką wojowniczką to wątpię żeby podczas walki pareo by wystarczyło ;-; może dodać jakieś spodenki oraz coś na ramiona albo zamiast tego jakiś naszyjnik. 7/10

Stylizacja jest bardzo fajna,super pomysł, bardzo mi się podoba niby kompletny chaos a jednak wszystko z sobą współgra!
<3 nie czepiając się niczego spokojnie mogę dać 10/10

Naprawdę śliczna stylizacja. Zachwyca. Bardzo podoba mi się twarz twojej miss. Odpowiednio dobrałaś dodatki. Jestem na tak w stu procentach
10/10