gangsterska, ciekawa, dobrana kolorystycznie, ale czegoś mi brakuje, te buty też jakoś nie są takie dobrane do tego stroju, może to tylko moje odczucie, nie mam pojęcia 8.5/10
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 200
gangsterska, ciekawa, dobrana kolorystycznie, ale czegoś mi brakuje, te buty też jakoś nie są takie dobrane do tego stroju, może to tylko moje odczucie, nie mam pojęcia 8.5/10
Bardzo fajny strój. Wszystko pasuje do siebie 10/10
Nie podoba mi się koszula i dobór dodatków od szyi w górę. Reszta całkiem ok, fajne włosy 6/10
Co za gangsterska dziewczyna. Nie chciałabym wpaść na taką w ciemnym zaułku. Ciekawy pomysł i wykonanie dość rzetelne, ale te buty. Czemu szpilki? Nie pasują mi do tak niebezpiecznej dziewczyny. Coś ciężkiego powinno być, albo z pazurem, a nie klasyczne czarne szpilki.
9/10
Jedyne co mi się nie podoba, to dobór fryzury. Jakaś taka zbyt oklapła mi się wydaje w porównaniu do reszty stroju. Reszta cudo. 9/10
P.S. Zmieniłam buty ^^
Jakoś nie w moim stylu. Opaska nie pasuje do włosów. Kurtka, pończochy, buty i okulary mi się nie podobają. Niestety nie podoba mi się ale to przez mój gust. 5/10
Strój nie w moim stylu. Brakuje mi czegoś. Nie pasują mi skarpetki 5/10
Lepiej, choć teraz wydaje mi się, że dół jest zbyt ciemny w stosunku do góry. Może jakieś niebieski szpilki? 7/10
Sentis, ostra stylówka;) bardzo fajnie, całość podoba mi się.. poza jednym detalem, chustka nie współgra z fryzurą, zmieniłabym jedno lub drugie.. 9/10
Sentis Wohoooo! Im dalej tym lepiej
Bardzo fajna dziołcha, brakuje tylko jakiegoś tła, ale przeżyję
9
Lola886 zdania nie zmieniam
9
Ostatnio zmieniony przez Sartani (07-04-2014 o 17h53)
Śliczna . *.* Przeszkadzają mi te rajstopy? Dałabym jakieś zwykłe.
Poza tym ten pasek bodajże wydaje się zbędny. 8/10
Kocham wszystko oprócz włosów (ludzie, one są okropne!). Ładnie, prosto, ale z pazurem 9/10
Sentis ! Myślałam, że nie lubię takich stylizacji, ale Twoja jest nie tylko buntownicza, czy mroczna odrobinę, ale też taka subtelna (paradoksalnie miss wygląda nie tandetnie a uroczo). Wszystkie materiały ubrań ładne, fryzura i makijaż dobrane w punkt. Pistolet to taka kropka nad i.
Trochę jak czarnowłosa wersja Taylor Momsen.
10/10, jak mogłabym inaczej!
Ostatnio zmieniony przez louve (07-04-2014 o 18h57)
Noo zmieniłaś buciki. Teraz jest wszystko bardzo ładnie dopasowane. Z czystym sercem mogę dać ci 10/10
Ciężko ocenić Twoją miss, bo jest właściwie owinięta tylko ręcznikiem. Makijaż jest całkiem fajny. A ogółem wygląda bardzo naturalnie 9/10
Ostatnio zmieniony przez nina208 (07-04-2014 o 19h01)
Bluzka moim zdaniem powinna być bez żadnych ozdobników. Może granatowa? Czapeczka na głowie jest O-KRO-PNA. Przeszkadza mi też niebieski farfocel w kroku miss. Wymaga dopracowania 7/10
Sentis,
Doskonała stylizacja, bardzo dopracowana. Podoba mi się zestawienie czerni z czerwienią. Wygląda jak prawdziwa gangsterka i za to należy się pochwała.
Zdecydowanie 10/10
Nina - O zgrozoo ciemne nogi i biała twarz. Okropnie to wygląda
Stylizacja wygląda na przeładowaną, wszystkiego za dużo. Tylko makijaż i fryzura są fajne. 3/10
Vampire - Wcale mi się nie podoba. Buty, spodnie, bluzka okropne. Róża nie pasuje. O NIE ! 1/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (07-04-2014 o 19h08)
Agata112403,
Chciałam dodać, że moja stylizacja to cosplay.
Co do Twojego stroju, nie rozumiem, czemu dałaś swojej miss, wyglądającej bardzo dojrzale i kobieco, białego pluszowego misia. Zabawka co prawda pasuje kolorystycznie. Świetne dopasowanie bielizny i ręcznika.
Strój bardzo prosty, ale efektowny. 9/10
zwyczajna, prosta, ciekawa. Ta dziołszka, która idzie spać, słodko, ale brakuje mi czegoś, może jakiejś pary, gdyż wyszła z łazienki? 9.5/10
Ciekawy pomysł, dobry makijaż, ale ta róża nie pasuje, nie cierpię tej cery, może satynowa będzie lepsza? Ma przynajmniej mniej widoczny kontur, i niestety jesteś za blada, dobra nie będę więcej szukać błędów i plusów 8.98/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (07-04-2014 o 19h28)
Twoja stylizacja skojarzyła mi się z kopciuszkiem, przed tym balem jak musiała jeszcze sprzątać ;p Noo ślicznie jest ! 10/10
Agata112403 może jeszcze jakieś kapcie do tego?
Fryzura mi się nie podoba i to bardzo. Słooodki misio. ;D 7/10
Dodałabym jakiś agresywny naszyjnik i może zmiana bluzki. A tak to fajnie i prosto
8/10

Kirixa świetny motylek, kolory na prawdę ekstra dobrane. Jedyne co mi nie pasuje to buty.
9
Troszkę ubogo ale ślicznie. Twarz i włosy tak słodko wyglądają. Nie wpadłabym na taki pomysł, tylko bym dała tego potworka i naszyjnik czerwony, ale zielony też świetnie połączenie. Wielkie ŁAŁ!!! 10/10