Ekstra
Widziałabym jeszcze do tego jakiś pasek z przesadnie dużą klamrą. Nie pozostaję mi nic innego jak dać 9/10 

Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 200
Ekstra
Widziałabym jeszcze do tego jakiś pasek z przesadnie dużą klamrą. Nie pozostaję mi nic innego jak dać 9/10 

Jessica, totalnie nie w moim guście. Do tego straszne buty, ten dzwoneczek (kulka?) wygląda komicznie i całość nabiera przez to groteskowego charakteru. Niby "na bogato", a makijaż taki skromny, prawie niewidoczny. Sam naszyjnik to dość duży przepych.
4/10
Jessica23: Czerrrwono! Świetnie zgrane elementy, ale zmieniłbym karnację na jaśniejszą, żeby się tak nie stapiała z ciuchami. 9/10
Clawdeen: Spoko casual, ale rajstopy są trochę za ciemne. Niefajnie wyglądają z niebieskimi spodniami i białymi butami na raz. Wydaje mi się, że korzystniej by wyglądało gdyby: rajstopy były jaśniejsze albo buty ciemne. Ewentualnie z ciemną koszulką. 8/10
Ostatnio zmieniony przez Janka (06-04-2014 o 18h43)
Świetna stylizacja szary z czarnym świetnie pokazują mrok tylko ta fryzura nie wiem dlaczego ale mam na nią uczulenie, nie podoba mi się ona daje 8/10
Jaka ładna, zwiewna, wiosenna stylizacja! Odgapiałby <3 >D 10/10
Jak mrocznie, podoba mi się .-. Ten tasak pokazuje że masz ochotę kogoś skroić, czysta agresja. Jedyne co mi się tutaj nie podoba to ta bluzka jest za krótka 9/10

Ładnie sukienka pasuje do skrzydeł a skrzydła do płomienia czy czegoś takiego tylko te motylki nie podobają mi się daje 9/10
Czyżby pani z lasu ? Na to wygląda ^-^ Jest ładnie ale dodałabym jakieś bransoletki na ręce i nogi ;3 8/10
Fajna miss, idąca spać dziewczynka po kąpieli >D 10/10
Janka, czyżby jakaś groźna zjawa?
Bardzo ją przypomina. Super, że ma założoną tą opaskę na oczy, dzięki niej wygląda jeszcze bardziej tajemniczo. Czerwone usta są świetnym kontrastem i doskonałym podkreśleniem kobiecości. 10/10. 
Bardzo słodko i dziewczęco tak jak lubię
Uważam tylko, że rozpuszczone włosy byłyby bardziej odpowiednie :> 9/10
Ładnie, bez przesady, do łóżka (i patriotycznie! xD)
Pomyślałabym jednak nad delikatniejszym makijażem oczu, w końcu do spania albo kąpieli się go zmywa i ciut rażą mnie te grube kreski na oczach, chociaż makijaż sam w sobie bardzo ładny
9/10
Czerń i czerwień moim zdaniem zawsze ładnie się komponują
Tutaj jest tak samo tylko ta marynarka jest moim zdaniem zła, ale reszta stroju bardzo ładna 9/10

Jakoś tegoe nie kupuję. Fryzura nie pasuje do reszty. Kolory niby ok, ale wycięcie w sukience nie pasuje do motyla. 5/10
9/10 mroczna, zadziorna, z pazurem. Ale czegoś mi brakuje, jakiegoś tła, które by dopełniło.
Czyzby jakaś zła wróżka ? No no
Jeszcze inna odsłona Solomony.. Bardzo mi się podoba. Wszystko idealnie zgrane ;3 10/10
Słodko i uroczo ale przydałoby się coś na ramię, ogólnie podoba mi się 9/10

Mi jakoś szczególnie nie przypadł ten motylek/ta wróżka do gustu, ale trzeba przyznać, że jest to dobrze przemyślana i wykonana stylizacja dlatego 7/10.

Świetna czerwona kreacja, taką piękną suknie potrafiłaś stworzyć z tak różnych elementów, aż zaczynam zazdrościć. I ten naszyjnik złoty się tak wyróżnia na tle czerwieni, naprawdę śliczne. 10/10
Wyszła Ci całkiem ciekawa, wiosenna stylizacja.
Ale zmieniłabym buty, bo wyglądają sztucznie przy całości, no i jeśli stokrotki, to już nie płatki śniegu...
8/10
10/10 te twoje klimaty. Jakby na rozdanie Oscarów szła. Niezła, choć nie lubię różu, no ale..
Mroczna wróżka to jest to, widać że coś nowego i jakże interesującego jedynie co mi tutaj przeszkadza to ten kwiat zielono-czarny na twarzy 9,5/10

Moja wruszga źlidżna ;w; Nie no, ale jako że muszę się tutaj jakoś wypowiedzieć, to napiszę - kolorki tak, to się ładnie tak... No... No, komponuje, o! *szukała słowa* I motylki dałaś <3 Niee no, ja Ci nie mogę dać nic innego jak 10/10, wróżko ty moja ;-;

Ciekawy strój, szkoda, że jest tyle tatuaży, psują efekt, fajnie skomponowałaś nogi i włosy wodnika z elementami stroju Kate, Wiosennej wróżki i Katy Ferry (xD), chińskie elementy też dają fajny efekt 9/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (07-04-2014 o 14h09)
Trochę zbyt skąpa góra jak na panią z miotłą. Reszta świetna. Świeżo, naturalnie 9/10