jula1243 stylizacja ładna, świąteczna, słodki misiek (trochę duży, ale i tak sweet) ale nie podoba mi się twarz miss. Te oczy mnie przerażają, po za twarzą dałabym 10/10, ale ocenia się całość więc 8/10
Strony : 1 ... 160 161 162 163 164 ... 200
jula1243 stylizacja ładna, świąteczna, słodki misiek (trochę duży, ale i tak sweet) ale nie podoba mi się twarz miss. Te oczy mnie przerażają, po za twarzą dałabym 10/10, ale ocenia się całość więc 8/10
Uwielbiam takie "prawdziwe" stylizacje. Piękna twarz i fajne kolorki. Dla mnie 10/10
Bez zastrzerzań- piękna pogromczyni lwów.... tzn. Misiów
Lubię takie ''prawdziwe'' i tematyczne stylizacje.9/10 bo nie podoba mi się ten... okular (?)
Zwykła stylizacja, ale przyciąga oko do siebie fajne dobranie dodatków super kolorów i jak najbardziej na Tak dlatego daję 9/10 

Połączenie tego typu głębokiej czerwieni i białych, puchatych dodatków to jedno z moich ulubionych połączeń
Podoba mi się też dziewczęcy uśmiech przy kobiecym makijażu, 9/10 <3
Naprawdę przerażająca stylizacja! Powiem szczerze: twarz tak mnie przeraziła, że nie jestem w stanie spojrzeć na resztę stylizacji. 10 za samą górę!
Stylizacja wprost genialna. Miss wygląda jak zawodowy treser lwów...niedźwiedzi z areny cyrkowej. Aż miło popatrzeć. Jedyny drobny minus - fryzura wystaje zza kapellutka - ale nie wyobrażam tutaj sobie innego uczesania. 9,5/10
Ładne kolorki i ogólnie ok, ale stylizacja niczym się nie wyróżnia, jest taka zwykła i trochę za prosta, nudna. Nie podobają mi się te długie skarpetki i jakoś bardziej podkreśliłabym usta. 4/10

Bardzo ładna świąteczna stylizacja
Ogólnie moim zdaniem wszystko jest tutaj dopasowane, taka śliczna wróżka. Podoba mi się niczego tu nie brakuje 10/10

1o/1o
Stylizacja jest PRZEŚLICZNA! Taka dama idąca na bal zimowy *.* po prostu pięknie. Poza tym wszystko utrzymane w białej kolorystyce, a te złote elementy nadają barwy całej stylizacji. Co najważniejsze- stylizacja jest wykonana z umiarem. Niczego nie za dużo, ani za mało :-)

No cóż, misio zasłania pół stylizacji, która jest poprawna i urocza. Ale niewiele tu elementów, więc 7/10.
O.O super stylizacja!!!do niczego się nie mogę przyczepić super makijaż,dobrze dobrane dodatki genialna stylizacja!!! daję 10/10:)<3

Cudny zimowy klimacik <3 Wszystko się pięknie skrzy i pasuje do siebie. 10/10
Mroczna i klimatyczna stylizacja. Rogi i krzewy dodają efekt wow. Podoba mi się ten subtelny element - niebieskie motyle i oczy. 10/10
Solomona, stylizacja nie ma spójności, ale nawet mi się to podoba
Boska sukienka, pasek, nie zabardzo wiem o co chodzi z tą siecią rybacką, ale nie jest źle. 8/10
Hmm... niestety nieszczególnie mi się podoba. Plus za ogólnie wiosenny charakter, ładny makijaż i fryzurę. No ale... właśnie, wiosenny charakter. Botki + króciutka sukienka? Trochę sprzeczne elementy. No i zestawienie niebieskiego i zielonego tuż, tuż obok siebie
Za samą świeżość, że nie jest to kolejna świąteczna stylizacja daję 5/10. Jest potencjał, ale, hmm... no mi nie bangla.
Padłam! Te oczy mnie zachwyciły! Cała stylizacja świetna (Halloweenowa stylizacja ze świątecznych ciuszków? Czemu nie!
) Fajne są czerwone elementy, przełamują monotonię. 10/10

Jaka śliczna zimowa kreacja :3 Bardzo mi się podoba
Nie mogę się napatrzyć na tę piękną twarz! Klimatycznie, więc inaczej być nie może - 10/10
bardzo delikatna, kobieca i subtelna stylizacja..podoba mi się przełamanie bieli złotem..
9/10
Świetna stylizacja! Chapeau bas za dobranie fryzury do tego kapelusza! Doczepiłbym się tylko tych brązowych elementów: rękawiczek i paska. Cała reszta jest mniej lub bardziej bordowa i ten brąz mi się jakoś "gryzie". 9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Janka (20-12-2014 o 20h43)
Stylizacja jest interesująca, utrzymana w czarno-białej kolorystyce i ta krew na twarzy trochę mi tu zawadza- chyba e to miał być duch- to wtedy oczywiście ok. Trochę całość psuje ten pierścionek z kalendarza adwentowego, bardziej pasowałby jakiś w starym stylu, z jakimś klejnotem. 8/10

O! Powiem Ci, że śliczna miss, a dodatkowy plus za misiaczka <3 Kolorystyka i styl podobają mi się bardzo i nie miałabym nic do życzenia, gdyby nie wielkie oczy, których nie trawię... Z resztą nawet nie bardzo pasują... 9,5/10 ^^ śliczna miss
Piękna stylizacja, dzięki temu czerwonemu, kojarzy się ze świętami. Twoja miss zmieniła się w prawdziwego duszka świątecznego, albo inaczej, kojarzy mi sięz duchem teraźniejszych świąt bożego narodzenia (za dużo opowieści wigilijnych). Nie mam żadnych zastrzeżeń- a misia kocham :-) 10/10
P.S. Nie stać mnie na kosmetyczkę inaczej oczy bym zmieniła :-P

Przeurocza, zimowa stylizacja.Ten misiek<3 Tak czy siak, nie podoba mi się fryzura po prostu mam wrażenie, że nie pasuje.Poza tymjest cudownie:) 9/10
Śliczna zimowa stylizacja. Nie ma przesady, ale jak dla mnie jest nieco za mało elementów. Zamiast tych nóg dałabym zwykle z butami. Sukienka trochę za krótka jest na zimę. Jednak jest fajnie ;3 8/10