Lola886
Ładnie, ale teraz przyczepię się do włosów- są za duże i nadmiernie wychodzą spod kapelusza. I teraz przyczepię się do kapelutka- jest jakby za mały jak na tę fryzurę i nie pasuje kolorystycznie do stylizaji. Po za tym świetnie 9/10
Strony : 1 ... 158 159 160 161 162 ... 200
Lola886
Ładnie, ale teraz przyczepię się do włosów- są za duże i nadmiernie wychodzą spod kapelusza. I teraz przyczepię się do kapelutka- jest jakby za mały jak na tę fryzurę i nie pasuje kolorystycznie do stylizaji. Po za tym świetnie 9/10
Karolcia67
Bardzo spodobała mi się Twoja zimowa stylizacja. Płatki śniegu i twarzyczka miss są urocze. Nie pasuje mi jedynie brązowa torebka, zamieniłabym na inną w kolorze reszty stroju. 9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Vampire17 (14-12-2014 o 18h54)
Jakże prosto i uroczo.
Cieniowane rajstopki w tej stylizacji to strzał w dziesiątkę. Fryzura też bardzo fajna, tylko, niestety, odsłania ucho, a widoczne ucho w połączeniu ze zwierzęcymi uszami wygląda trochę zabawnie xD Ale to taki drobiazg - ogółem bardzo mi się podoba. 
10/10

Stylizacja ładnie dopasowana, ale nie podoba mi się fryzura- czemu? Sama nie wiem, ale po prostu mi tu nie za bardzo pasuje (a może to ta czapka?) Ogólnie bardzo fajnie 8/10
Karolcia67
Teraz, jak miss jest bez torebki, nie mam do czego się przyczepić.
Nadal jestem zauroczona Twoim makijażem, szczególnie rumieńcami. 10/10
Vampire17
Kocham fiolet i koty.Stylizacja jest świetna.nie przepadam za czarną szminką ale w tej stylizacji wypada super. fioletowe oczy *__* . 10/10
Stylizacja choć prosta, bardzo ładna. Rude włosy w połączeniu z zielenią zawsze wyglądają dobrze. Jedynie nie pasuje mi do tej raczej pogodnej całości czaszka w ręce miss. 8/10
Stylizacja podoba mi się i gdyby nie ten tatuaż to nie miałabym się do czego przyczepić, ale on bardzo rzuca się w oczy i nie pasuje. Bardzo oryginalny pomysł, nie widziałam jeszcze niczego w podobnym stylu. 9/10 
Stylilzacja bardzo ładna, tylko... trochę tego za dużo. Nie wiadomo na co patrzeć i robi się mały kicz. 7/10

Ciekawe, na którym etapie widziałaś moją postać, bo nie myślałam, że ktoś tak szybko odpowie i ją sobie zmieniałam xD
Baardzo podoba mi się ten motyw. I te OCZY 
Szkoda, że buty nie są inne i ten tatuaż na kostce nie potrzebny.
Cała postać przeurocza i zdobywająca sympatię. 9/10
Jejku.. jak ślicznie, tak delikatnie a zarazem seksownie ten makijaż idealnie to podkreśla, jestem zachwycona <3 Dobra aby nie przedobrzać przyczepie sie do malutkich szczególików po pierwsze:
*te bransoletki są takie troche nie dopasowane, bo sprawiają wrażenie nadmiaru
*przyczepię sie jeszcze do włosów, ale może to tylko moje widzimisię ale to upięcie mi sie nie podoba
Ale dlatego że jestem zachwycona dam: 9,75/10
Zimowa pani z blaskiem magii w oczach! Idzie zima, mroźna, niebezpieczna, nieprzewidywalna, gotowa zmieść śnieżycą wszystko na swej drodze, ale zarazem piękna, zachwycająca. Dodałaś tą stylizacją odrobinę swojej własnej magii w te święta na MF. Jedyne, czego mi brakuje, to drobnego dodatku na szyi.
9/10 ♥
Ostatnio zmieniony przez Rosette (16-12-2014 o 02h30)

Ładna i świąteczna kreacja tak jak i twoja poprzednia (która troszkę bardziej mi się podobała). Chyba przez tę twarzyczkę. Także 9/10
Miss bardzo ładna choć może ja bym zmieniła włosy, nie kolor, lecz uczesanie, ponieważ nie pasuje do kapelusza. Ogółem miss super.
9\10 
Troszkę dziwna stylizacja. Na początku czekałam, aż załaduje się jakiś kapelusz, bo tak tam pusto. Styl jest fajny, ale nie pasuje mi tak bardzo rozkloszowana sukienka do wizji małej dziewczynki, pomimo że to dawne czasy. 6/10
Stylizacja mnie nie zachwyca... miss ma smutną minę i ogólnie stylizacja do mnie nie "przemawia" 3/10 :*
Stylizacja praktyczna i bardzo fajna . mogłabym się tak ubrać 
ten makijaż jest świetny , rumieńce dodają uroku zwłasza kiedy jest minusowa temperatura za oknem . Nie mam się do czego przyczepić .10/10
uroczy elf:) połączenie tej zieleni z rudością włosów zawsze daje fajny efekt..
9/10
Hah nie muszę patrzeć na nick, żeby rozpoznać Twoją miss. Tą buźkę poznam już wszędzie 
Fajny, świąteczny klimat. Aż chciałabym dostać od niej prezencik. Tylko kurtka coś nie do końca się zgrywa, więc 9/10
Anixa, stylizacja mi się podoba, jest prosta, elegancka. Jednak totalnie nie podoba mi się buźka, przejrzałam dzisiaj sporo profili innych miss i wiele z nich wygląda dokładnie tak
oczy zbyt odstają od reszty, a otwarte usta po prostu nie są w moim odczuciu ładne.
7/10
O widzisz, a ja zawsze miałam buźki w słodkim, uśmiechniętym stylu i ta mnie urzekła
nie wiedziałam, że tyle dziewczyn teraz ma te same xD
Na pierwszy rzut oka Twoja stylizacja jest strasznie przepchana, jednak gdy patrzę na nią dłużej jest całkiem fajna. Chociaż usunęłabym panterkę i dół paska/gorsetu- te kolor mnie gryzie. Mimo to sporo elementów i sporo pracy 8/10
Anixa! Ta twarzyczka jest przepiękna
Twoja miss jest takim ślicznym, delikatnym aniołem - nie pogardziłabym takim Stróżem!
kreacja taka prosta, a zarazem piękna - to lubię ♥ 10/10
Bardzo ładna miss. Kolorki i styl jak najbardziej pasują. gryzie mnie jednolitość. Brakuje jakiegoś 3-ciego koloru... mimo to 9/10
Ten fenix to się chyba już wszystkim przejadł. W dodatku wiele kreacji właśnie na styl azjatycki było robionych. Także nic nowego. Wystarczy dobra sukienka - kimono. Zachowane w jednej kolorystyce i za to 6/10.
Ja naprawdę nie umiem robić świątecznych kreacji XD
Wiem, że nie zmieniasz twarzy, ale ona tak bardzo tu nie pasuje. Ogólnie stylizacja nawet ok, choć nakrycie głowy mi nie pasuje za bardzo. 5/10