Miti3 stylizacja jak stylizacja nie wyróżnia się niczym specjalnym,ale przyznam że włosy i makijaż są przepiękne dlatego daję 7/10

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 200
Miti3 stylizacja jak stylizacja nie wyróżnia się niczym specjalnym,ale przyznam że włosy i makijaż są przepiękne dlatego daję 7/10

Bardzo ładna miss
Ma przeuroczą, dobrze 'zrobioną' twarz. Wygląda jak laleczka, którą kiedyś można było mieć w domu. Szkoda, że kokardka nie jest w paski. Ale całościowo przypomina przez kolorystykę cukiereczka. Gdyby nie kokardka... 9,5/10

Bardzo ładna, tematyczna stylizacja.więcej nie ma co do opisywania. Na dowód, że widziałam profil, to Twoja miss jest ubrana, cala na biało i jest chyba chinką, albo japonką
. 10/10
Stylizacja raczej średnia. Spódniczka kolorystycznie zupełnie nie pasuje. Pasek z innej bajki, a bransolety wydają się zbyt ciężkie w porównaniu do reszty stroju. Za to całkiem fajny makijaż i niezła fryzura. 4/10

Dasharia stylizacja bardzo kolorowa i dosyć ładna,nie jestem fanką takich stylizacji, ale twoja może być.Twoja miss ma bardzo wesołą twarz od której nie można oderwać wzroku i właśnie za tą twarz daję ci 6/10

jula1243 świetna stylizacja świetne dobrane elementy wszystko dopasowane szczegółowo nawet makijaż jest genialny super 10/10
Stylizacja jest świetnie dobrana di fryzury, choć lekko nie w moim stylu. Mocniejsze 9/10

Izullka wyglądasz naprawdę uroczo i nastrojowo. Wszystko jest w tym samym stylu. Nie wiem czemu tak bardzo mój wzrok uczepił się tej parasolki, ale pokazanie jej w tym stroju jest naprawdę genialne. Daję 10/10
DemOlkaGirl - niby wszystko jest dobrane i mogłabym wyjść tak na miasto... Ale no właśnie. Tylko na miasto. Nawet do szkoły bym się tak nie ubrała. Strój jest zwykły, nie ma uroku, ale jeden plus - nie jest totalną klapą. 1/10, zobaczymy co się stanie kiedy jeszcze trochę pobędziesz w tej grze 
Ostatnio zmieniony przez Xandra109a (19-10-2014 o 18h35)
Pierwsza myśl: eleganckie zombie
Ogółem to nie przepadam za długimi sukienkami, bo ciężko jest się przy nich wykazać kreatywnością, ale przy twojej stylizacji można zatrzymać się na dłużej, popatrzeć. Ładna twarz i makijaż, chociaż brwi trochę za krótkie. Zmieniłabym kolczyki, bo nijak nie pasują. I ten kolor skóry...Naprawdę nie wiem, kim twoja miss miałaby być, żeby szara karnacja pasowała - na zombie nie wygląda, duch ani żaden inny truposz też nie...
6/10
Stylizacja ładna ale bluzka ma za jasny odcień niebieskiego ogółem masz piękny makijaż i dosyć dobrze dobrane włosy,ale może bym dała je jaśniejsze albo czarne.
Stylizacja jest ciekawa ale do dopracowania daje 7/10

Naprawde fajnje, mega slodko i dziewczeco, tylko tak jkoś nie pasują mi te buty
8/10. Zazdrzoszczę misia i kokardy na głowie 
Nie zgadzają mi się kolory. Czerwień nie pasuje do miętowego. Bransoletki dziwnie wyglądają na bluzce. Pasek i plecaczek do niczego nie pasują. Jedynie całość ratuje ciekawa i słodka twarzyczka. 4/10
Lubię takie rockowe stroje, ale ten jest trochę zbyt prosty, brakuje mi jakiejś ciężkiej kurtki, wyrazistej biżuterii itd. Słodki makijaż pasuje, ale fryzura powinna być ostrzejsza np. wiśniowa 7/10 

Miti3-Bardzo udana stylizacja. Zwykle ciężko jest dobrze dobrać torebki, ale ty sobie z tym świetnie poradziłaś. Wybrałaś ciemne kolory, ale dzięki blond włosom, odkrytym ramionom i czerwonej szmince stylizacja nie wygląda przygnębiająco. Całość wygląda sexownie i rockowo. 10/10
Jessica23 - Tu już jest gorzej. Brakuje mi tu jakiegoś akcentu np. czerwonych włosów, oczów lub bladej cery. Stylizacja jest mocno przeciążona, a przez kolory nie zapada w pamięć. 1/10
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (19-10-2014 o 20h51)

Hm. Kurczę, mam problem z oceną Twojej miss. Z jednej strony połączenie tej bluzki i tej spódnicy wypada - o dziwo! - fajnie. Niestety, nie komponuje się z nimi pasek - ani fasonem, ani kolorem. Biżuteria też jakby dodana przypadkowo - może gdyby jeszcze dobrana była pod kątem paska, to wyglądałoby to jakoś spójnie... Na te buty osobiście mam uczulenie, więc staram się ich nie brać pod uwagę. Usta trochę zbyt blade, mogłyby się jakoś mocniej odcinać od karnacji. Za to fajne oczy, fajna fryzura... To byłoby jakieś 4/10
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (19-10-2014 o 21h05)

Dasharia Jaki świetny clown .
Podbiłaś moje serce. ;d Super, że jest taki pozytywnie radosny a nie taki zadowolony jakby chciał kogoś zabić .
Fajnie, że wzięłaś dwa kolory przewodnie i się ich trzymałaś.
10/10
HOHOHO ! No i to jest czad !
Bardzo sexy
Włosy ekstra i ten odkryty brzuch. Może jeszcze jeden mały, żółty akcencik gdzieś? 8/10 

Jessica23 piękna stylizacja, utrzymana w świetnej tonacji, wszystko do siebie pasuje i ogólnie wow. Do tego wspaniały makijaż - te zamknięte oczy wyglądają fantastycznie. Tak przy okazji fajnie też dobrałaś strój chłopaka, kurczę, ten kolorowy pies psuje klimat. 10!

bardzo ładna miss ,świetny profil i pomysłowa kreacja jednak czegoś mi brakuje ale nie będę się czepiać szczegółów więc 9\10 
Fajna stylizacja rodem z gorącego safari. Wszystko ciekawie skomponowane, kolory się uzupełniają. Ale nie ma szału. Nie mogę powiedzieć "Jejku jakie super! Stylizacja ciekawa ale bez efektu wow. 6.5/10
Wooh, świetny rockowy klimat. Trochę taki roznegliżowany i prostawy, ale prezentuje się co najmniej czadowo. Miałabym awersje do butów.... Niby kolor pasuje, ale kłócą się z moimi odczuciami. Świetny makijaż i fryzura. 8/10

10/10 przepiękna azjatycka księżniczka. Biel pasuje do jasnej cery. Wygląda uroczo i skromnie.
zanim ocenisz zalukaj opis
Też kiedyś porwałam się na cosplay Annabelle, ale muszę przyznać, że Twoja wersja podoba mi się o wiele bardziej
Nie odpowiada mi tylko karnacja (fakt, że nie mamy w Salonie Karnacji niczego odpowiedniego, ale najbliżej byłaby chyba szara skóra). No i twarz... Doczytałam, że nie zmieniasz makijażu, ale mimo wszystko tutaj strasznie brakuje tego psychodelicznego uśmiechu Annabelle. Tak więc... 9/10

Jak pisałam wcześniej - świetny clown .
Wszystko idealnie ze sobą współgra. Fryzura i kolor jak najbardziej trafione. Wszystkie dodatki również. 10/10
Miti! Świetna stylizacja. Prosta, ale z pazurem. Tylko jedyny minus, taki drobny jest dla mnie taki, że te podkolanówki by mogły być bez dziur
Świetny makijaż. 10/10
Zanim ocenisz zajrzyj opis