Solomona jak zwykle świetny cosplay, wszystko do siebie pasuje i znakomicie oddaje klimat postaci. W pełni zasłużona 10.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 200
Solomona jak zwykle świetny cosplay, wszystko do siebie pasuje i znakomicie oddaje klimat postaci. W pełni zasłużona 10.

Zaparło mi dech w piersiach. Cała stylizacja wygląda pięknie i jej cudownie wyważona. Jak już to rękawiczki mi nie pasują. Ale i tak daję 10/10
Nie do końca mi tu wszystko do siebie pasuje...w sensie kolorystycznym, czarna ramoneska, cytrynowe buty, różowa koszulka i dżinsowa spódnica, nie ma tu koloru przewodniego który powtarzał by się np. w dodatkach,...także wgl mnie nie pasuje tu ten złoty naszyjnik, dałabym tu coś stonowanego, najlepiej gdyby biżuteria była w kolorze srebrnym. Jednakże mimo wszystko, całość nie wygląda źle, ale popracowałabym jeszcze nad tą stylizacją...jak dla mnie 5/10 
Bardzo nastrojowa stylizacja. Wszystko pasuje. Tylko te oczy.... ok *ale one wyglądają buntowniczo*
10/10 
ola042 Stylizacja niestety nie trafiła w mój gust. Jest nijak. Bransoletka nie pasuje. Makijaż przeraża, zbyt ciemny róż na policzkach. Fioletowe ombre także do mnie nie przemawia. Przepraszam ale muszę dać 2/10
Stylizacja prosta, ale bardzo ładna. Świetnie dobrane kolory i elementy stroju do siebie pasują. Jedynie fryzura nie przypadła mi do gustu. 8/10

Co tu dużo pisać - świetna stylizacja w fajnym kolorze i ciekawej tonacji. Fryzura super, dodatki też. Ładny, delikatny makijaż. Rękawiczki fajnie się komponują z koronką bluzki. Innymi słowy: 10!

Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to makijaż. Genialny! Elegancki i wyrafinowany. Co do stroju to wygląda dobrze i spójnie, podoba mi się ten odcień czerwieni na spódnicy. Tylko że ja lubię takie bardziej "pełne" stylizacje, więc coś jeszcze bym dorzuciła 9/10
Pięknie! Wszystko jest dokładnie takie, jakie lubię najbardziej. Uwielbiam wszelkie połączenia kolorów z czernią i muszę przyznać, iż ten fiolet mnie urzekł. Ciekawy pomysł z kolorem fryzurki odbiegającym od reszty, bo prezentuje się naprawdę świetnie i dzięki temu nie monotonii. Krój tego stroju-cudowny, ptaszki- piękne, a kapelusik - uroczy. Dodałabym może nieco mocniejszy make-up i jakieś rajstopy, ale nie mogę karać za coś, co JA bym zrobiła. 10/10<3
Nie pasuje mi wykończenie bluzki ze spódniczką. :c Tak dziwnie na nią nachodzi. Brakuje czegoś na ramiona. :c Niestety 6/10 :c
Wszystko jest ślicznie. Ale twój chłopak nie przypadł mi do gustu i to był ten minus? Wcale! To pierścionek który był taki zbędny... 9/10
Ostatnio zmieniony przez ola042 (16-10-2014 o 21h36)
Jakoś nie przypadła mi do gustu Twoja miss. Szpilki + rajstopy + przykrótkie spodnie = kiepski efekt. Bluzka niezbyt szczęśliwie dobrana, tatuaż fatalnie się prezentuje. Fioletowe cieniowanie w zestawieniu z tym strojem wypada średnio. Ogólnie całość może nie sprawia jakoś wyjątkowo złego wrażenia, ale i nie przyciąga wzroku. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (16-10-2014 o 21h40)

Dasharia co mi nie pasuje?
Chyba ten kapelusik, a bluzka taka słabej jakości... Najlepiej kupić dobrą, nowszą...
7/10
Cóż, stylizacja nie przypadła mi do gustu, trochę za różowo jak dla mnie. Za mocny róż na policzkach wygląda strasznie i psuje cały makijaż. Pończochy niepotrzebne, miss wyglądałaby dużo lepiej bez nich, zresztą tatuaże pod nimi prezentują się po prostu źle. Ogólne wrażenie słabe - 3/10.

W stylizacji w zasadzie nie ma się do czego doczepić, ale odrobinę nie pasuje mi ten spływający szal. Jest dziwnie przyczepiony na ramieniu (może ten punkt w którym styka się z ramiączkiem bluzki warto by przykryć włosami?), a jego koniec niefajnie odcina się kolorem od spódnicy. Odrobinę nie podobają mi się też włosy, które przez to jak bardzo są lśniące, zlewają się trochę ze złotą opaską i kolczykami. Poza tym wszystko na plus, choć nie lubię takich wieczorowych stylizacji. 8/10
Ostatnio zmieniony przez Sareneia (17-10-2014 o 10h21)
stylizacja bardzo przyjemna dla oka, wszystko ze sobą współgra i tworzy spójną całość
nie jestem w 100% przekonana co do bluzki i naszyjnika ale mimo to Twoja stylizacja wygląda świetnie.
9/10
Ostatnio zmieniony przez weronika146 (17-10-2014 o 15h25)
Tu chyba nic się nie składa... Co to pirat? Ona jest czarodziejką? Ja nie wiem! A te karty, po co one? Tylko psują kreację! 4/10
Za różowo, strasznie mdło. Pończochy mocno nie pasują do całej reszty. Tak samo z resztą, jak tatuaże i ombre. Buty mogłyby być w odcieniu bliższym bluzce i spódnicy. A makijaż trochę mnie przeraża. O.O
2/10

makijaż Twojej miss jest przepiękny
strój trochę mało pomysłowy ale całość przyjemna dla oka
zastanowiłabym się nad zmianą paska, który się raczej kiepsko prezentuje. daję 8/10
Prześliczna cyganeczka
9/10 Bo wszystko ładnie dopasowane, śliczna twarzyczka, fryzura i ogólnie ciuchy pasują ale brak mi jakiejś takiej pikanterii, która dobrą stylizację zmieniła by w taką przyciągającą uwagę. Ale i tak gratuluję cyganeczki 
Parasolka wogóle tu nie pasuje, jak jest już torebka. Bez spódnicy byłoby lepiej. No cóż jak dla mnie trochę tu tego wszystkiego za dużo, ale jak kto lubi. Jedynie co mi się w twojej Miss podoba to makijaż, jest taki delikatny. 4/10
Ostatnio zmieniony przez Moridiana (18-10-2014 o 17h38)
NIe pasuje mi bransoletka. Miotełka? Czy jakiś wachlarzyk? Nieważne, w każdym bądź razie dziwnie tu wygląda. Szału nie ma. Zbyt zwyczajnie. 4/10
stylizacja dosyć ciekawa i miła dla oka, a ty sama wydajesz się być fajną dziewczyną 6\10
Lililawigne1 strój nie w moim guście chociaż makijaż ładny a włosy mogłaś wybrać trochę dłuższe.daję 4/10 

Ale śliczna!
Niby zbliża się halloween, a tu taki świąteczny powiew xD Twarzyczka - cudo, paseczki na butach + rajstopki też dają fajne wrażenie, wszystko pasuje i bez nadmiaru. Jeden tylko malutki szczególik: zmieniłabym naszyjnik, ten mi jakoś tak całościowo nie pasuje, ale może tak miało być? xD nie wiem i tak 10 leci.