Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 200

#3176 27-09-2014 o 15h02

Miss'ujdzie
Prasia
...

Wieje nudą. W tej stylizacji nic się nie dzieje. Z jednej strony spódniczka i dziewczęcy look, a z drugiej taki tatuaż na nodze. Makijaż kompletnie niedopracowany. Przynajmniej kolory jakoś ze sobą współgrają 3/10

#3177 27-09-2014 o 15h12

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Prasia
Stylizacja spodobała mi się już na defiladzie, w końcu czerń to kolor, który kocham. A w połączeniu z makijażem daje cudny efekt Złej Królowej lub jakiejś Czarownicy.
Bardzo spodobało mi się połączenie tej koszuli z tą spódnicą. W życiu bym nie pomyślała, że razem mogą się tak dobrze prezentować.

10/10

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3178 27-09-2014 o 16h18

Miss'na całego
CryHeart29
...

Bardzo fajna stylizacja, podobają mi się też kolory stroju ale jest jedna rzecz która mnie razi, a mianowićie kolor skóry blizniaczki nie pasuje do całości.  Mimo to 9,5/10

"Sztuka to wielkie ucho i wielkie oko świata: słyszy i widzi - i ma zawstydzić, drażnić, budzić sumienie"
   Joseph Conrad
To jak się ubieramy i jak ubieramy nasze miss jest sztuką, która wyraża nasz charakter i to kim jesteśmy.

Link do zewnętrznego obrazka

#3179 28-09-2014 o 14h41

Miss'wow
karolcia67
...przepraszamy opisu nie ma...
Miejsce: Wielkopolska, niedaleko Poznania

Bluzka i spódniczka krojem do siebie pasują, ale gorzej już z kolorem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Nie podoba mi się rownież fryzura, kolor jest nie ładny, taki jakby czerwień u gory /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png
Ładna torebka, naszyjnik i tak trochę buty, ale w tym połaczeniu i w tych kolorach nie zbyt pasują do siebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png  2/10

//photo.missfashion.pl/pl/1/43/gd/34148.jpg

#3180 28-09-2014 o 14h55

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Stylizacja to straszne pomieszanie z poplątaniem. Widzę, że miałaś fajny pomysł na brązową stylizacje ze złotymi elementami (tak przynajmniej sądzę po dodatkach), ale niestety ta bluzka i spódnica (a właściwie ich "gryzące się" kolory kompletnie nie pasują. 5/10 - bo pomysł jest, ale trzeba nad nim popracować  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3181 28-09-2014 o 15h05

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Strój brzydki ogólnie. Ta druga pani nie pasuje do Twojego stroju. Suknia nie jest ładna specjalnie i mikrofon też nie pasuje! Tak szczerze to nic mi się tam nie podoba!
1/10

#3182 28-09-2014 o 15h10

Miss'całkiem całkiem
Itasagi
...
Miejsce: Toruń

Trochę nudna stylizacja... Sukienka, kamizelka i w sumie to tyle. Dodatki niby są, lae tej biżuterii to jakby wcale nie było. Buty niby pasują, ale jak dla mnie są zbyt delikatne. Dałabym coś bardziej rzucającego się w oczy.
6/10

#3183 28-09-2014 o 15h23

Miss'wow
karolcia67
...przepraszamy opisu nie ma...
Miejsce: Wielkopolska, niedaleko Poznania

Stylizacja ma w sobie to coś, ciepłe kolory ładnie ze sobą współgrają mimo tak dużych falban strój nie jest przytłaczający i jest na czym zawiesić oko. Ładna fryzurka, ale to coś na głowie nie za bardzo. 8/10
PS. Dziękuję za ocenę miss KimKas a na moim profilu jest poprawiony strój

//photo.missfashion.pl/pl/1/43/gd/34148.jpg

#3184 28-09-2014 o 20h01

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

karolcia67 Kolorystyka trochę się gryzie. O ile brązy są bardzo fajnie dobrane, tak spódnica i bluzka niestety zupełnie do nich nie pasują. Na plus jest dobrze wkomponowany pasek i ciekawa fryzurka. Usta trochę za bardzo rażą mnie w oczy, ale nie sposób ocenić całego makijażu ze względu na okulary. Dobre wykorzystanie naszyjnika. Suma sumarum: 4/10.

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3185 28-09-2014 o 21h07

Miss'na całego
Jezebeth
...

Stylizacja nawet spoko, ale zmieniłabym dodatki tj to co w ręce trzymasz - laser czy co to tam jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png -  ta dziwna pelerynka też mi nie pasi o.O gorset jest świetny, buty ok spodnie też chociaż wolałabym kiecke - taka schiza - fryzura spoko, makijaż ładny, zamiast tego fioletu dałabym czerwień ale jak kto woli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 7/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Sorki, że tak bez składu i ładu  /modules/forum/img/smilies/goutte.gif

#3186 28-09-2014 o 21h14

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Podoba mi się ogół stroju choć niektóre elementy (np. ta korona) nie wyglądają ciekawie. Śliczne włosy, piękny kolor.  8/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#3187 28-09-2014 o 21h20

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Dodałaś od siebie do zestawu pelerynę i rajstopy to trochę niewiele, poza tym jest dość łyso, czegoś tu brak, a taka słodka buzia i fryzurka niezbyt pasują do cyber ciuszków (choć same w sobie są ładne) 3/10

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3188 28-09-2014 o 23h23

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Wow. Świetna stylizacja. Futurystyczna i z pazurem. Ta przesłona na oczy dodaje kobiecie z bronią - zabójcy (?) - tajemniczości i anonimowości, a co za tym idzie profesjonalizmu w swoim fachu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
PS Chłopak też niczego sobie :3 Bardzo wpasowany w klimat.
10/10

#3189 29-09-2014 o 15h45

Miss'Sensei
Żelkowa
Littlemooonster96

Śliczna.Twoja miss wygląda zjawiskowo.Stylizacja jest taka lekka i przyjemna dla oczu.Kolory jak najbardziej do siebie pasują.Zawsze muszę się przyczepić do makijażu.Moim zdaniem nikt tu nie ma idealnego tylko ja hahaha xD.
Ocena moja to 9/10

#3190 29-09-2014 o 18h24

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Każdy element z innej bajki. Ogólnie strój taki bardziej codzienny, a makijaż jak na dobrą imprezę. Shorty w bardzo młodzieżowym, luźnym stylu, a marynarka jakaś taka oficjalna. Niby eklektyzm jest spoko, ale tym razem... tym razem nie zdał egzaminu. 2/10

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#3191 29-09-2014 o 18h45

Miss'całkiem całkiem
Alyssa
...

Absolutnie uwielbiam wszystkie stylizacje z tą czapką, a fryzura jeszcze polepsza efekt. Do gustu bardzo przypadło mi też połączenie kolorów. Przyczepiłabym się jednak do torebki i butów. Ta pierwsza wydaje mi się nie pasować do ogólnego zamysłu (jest taka "bankietowa"). Oba elementy są też chyba narysowane nieco inną kreską, co mi osobiście rzuca się w oczy. Poza tym jednak cudownie, 8,5/10.

#3192 29-09-2014 o 19h43

Miss'ujdzie
Prasia
...

Hmmm.. co autor miał na myśli  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png  kompletnie nic tu nie gra oprócz tych kolorów które są jako tako dobrane. Spódnica w ogóle z innej bajki. O tyle o ile góra przypomina mi ninje to dół nijak ma się do reszty. 3/10

#3193 29-09-2014 o 20h42

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Ogólnie wrażenie pozytywne. Nie podobają mi się brwi, są trochę za nisko. Wiem, że miss ma być groźna, ale teraz trudno wyróżnić brew od oka. Pokombinowałabym z górą stroju, bo jednak tą bluzkę z kołnierzem widać, a ona średnio pasuje do eleganckiej sukni. Pasek może być, jak dla mnie troszkę za błyszczący jak na taką ilość świecidełek.
8/10

#3194 30-09-2014 o 12h18

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

ten szal jest bardzo efektywny i ożywia stylizację.  Pomagają w tym spadające płatki sakury z głowy miss. Przez włosy wydaje się jakby stała na wietrze i przytrzymywała kieckę. Ze względu na tak udany efekt i dobrze dobrane cuchy 10/10.

Zanim ocenisz zalukaj opis

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3195 30-09-2014 o 16h15

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Wydaje mi się, że jak na taki wysoki poziom zapewne masz dużo ubrań w szafie więc powinnaś je wyeksponować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a ten strój jaki masz na sobie jest taki "słaby". Podobają mi się buty, ale reszta jest bardzo banalna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png choć ja bardzo lubię proste ubrania to ten mi jakoś nie pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png ale bardzo duży plus za samą twarz bo jest bardzo ładnie zrobiona niestety wydaje mi się że nie pasuje do stroju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png 3/10

#3196 30-09-2014 o 16h23

Miss'na poziomie
Solomona
...

Martyngga - wiem, że moja kreacja jest prosta, ale zobaczyłaś opis. Tam jest wyjaśnienie dlaczego taki prosty strój.

Taka prosta kreacja bibliotekarki, sekretarki czy kobiety sukcesu. No, ale nic specjalnego. Neutralne 5/10.

#3197 30-09-2014 o 19h40

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Genialne odwzorowanie! Nie mam nic więcej do dodania, tylko warto powiedzieć i trzeba, że 10! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3198 01-10-2014 o 00h29

Miss'całkiem całkiem
Christabel
...
Miejsce: Za ścianą powiek

Zacznę od tego, że podoba mi się słodka buźka i fryzura. Taka trochę futurystyczna stylizacja, która trochę kontrastuje z niewinną twarzyczką, ale to mi akurat nie przeszkadza. Połączenie czerni z fioletem zazwyczaj wygląda efektownie, tak jest i tutaj. Generalnie wszystko do siebie pasuje, ale dałabym jeszcze jakieś nakrycie głowy 8/10

#3199 01-10-2014 o 08h23

Miss'na poziomie
Solomona
...

Jak zobaczyłam twoją stylizację to od razu na myśl  mi przyszła 5 letnia dziewczynka, co wybiegła z domu i biega po trawie na wietrze. I podoba mi się twa konsekwencja z kolorem włosów. 10/10

#3200 02-10-2014 o 21h28

Miss'ujdzie
Erza6
...

Jako cosplay jest bardzo dobrze odwzorowane. Co prawda anime nie oglądałam i gościa nie kojarzę, ale włosy i ciuchy pasują /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png (Oczywiście oprócz tej Twojej nieśmiertelnej miny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) Tyle że jako stylizacja sama w sobie jest mocno przeciętna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Za cosplay masz dychę ale jakbym zobaczyła na defiladzie to pewnie koło 6.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 200