Centuuuuuś. Trochę bardziej jak czarna wdowa wyglądasz niżeli śmierć ;] Śmierć nie zakrywa swojego lica. Ale ładnie skomponowana więc nie mam się czego doczepić. Przykro mi, ale tylko zdajesz na
10
Strony : 1 ... 123 124 125 126 127 ... 200
Centuuuuuś. Trochę bardziej jak czarna wdowa wyglądasz niżeli śmierć ;] Śmierć nie zakrywa swojego lica. Ale ładnie skomponowana więc nie mam się czego doczepić. Przykro mi, ale tylko zdajesz na
10
Genialna stylizacja
Bardzo podoba mi się dobór elementów, włosy współgrają wręcz idealnie
10/10 i już ;]
Wszystko z innej parafii. Kolory nie pasują, kroje tym bardziej, biżuteria słabo dobrana, dodatków mało, zły kolor włosów... Słabo 3/10
bardzo ładnie <3 tki ciemny turkus i czerń świetnie się łącza, ale nie podobaja mi się za bardzo buty i peleryna
8/10
No, fajnie. Jeśli chodzi o makijaż. Usta ładnie kontrastują z czekoladową karnacją. Ale stylizacja nie ciekawa. Nic się nie dzieje. 5/10
Ciekawie to wyszło, mrocznie oraz elegancko. Fajnie ten welon komponuję się z spódnicą, naszyjnik zbytnio nie pasuję chyba lepszy by był z elementami złota, plus te rękawiczki zbytnio mi się nie podobają. 7/10

Ciekawa kompozycja stroju.Każdy element został starannie dobrany, do tego idealna fryzura oraz jej kolor.Jedynie tylko jeden element mi zawadza - piegi dlatego 9.5/10

Lajna, aaaah uwielbiam Koko oraz ogólnie serię Jormungand XD więc masz ode mnie absolutnie subiektywne 10! ♥ Dodałabym jej słuchawki, np. Mikrofon Miku w dziale z kolczykami 
Ostatnio zmieniony przez Rosette (16-09-2014 o 18h16)

Aż ciarki mnie oblazły, genialna stylizacja. Wykorzystanie tych wszystkich dodatków dało straszny i tajemniczy efekt a te wielkie smutne oczy świetnie podkreślają stylizację. 10/10

Kirixa
Miałaś świetny pomysł na stylizację z nową suknią od gwiazdy. Podoba mi się makijaż Twej miss. Jedyne co to zmieniłabym kolor włosów na jaśniejsze. 9,5/10
Jakaś taka bez wyrazu ta twarz. Strój w miarę ok, ale mało dodatków. Ogólnie wszystkiego mało. Fryz dziwny 5/10
piękna miss, naprawdę make-up, kolory, motyw, włosy zasługują na pełne. 10 Nawet chłopak dopasowany. Idealnie
Anielica7 - Mrocznie, czarno. Gdybyś zrobiła strój tylko spowity w ten kolor, pewnie bym dała niską ocenę, ale poratowałaś ją ciekawymi dodatkami, które przełamują monokolorystyczność- jak klamra paska czy złote sprzączki przy gorsecie. Generalnie jest całkiem fajnie, elementy do siebie jak najbardziej pasują, wraz z makijażem i fryzurą, ale nie widzę też niczego oryginalnego czy ciekawego.
7/10

ojj tak. Moje klimaty. Horror. Stylizacja przypomina mi, ze już niebawem event halloween'owy. Kreacja też trochę wygląda jak lalki monster high, ale wersja dla dorosłych. 10/10
Prosto i całkiem ładnie. Wszystko pasuje, jest mroczno, włosy czerwone, wszystko super, tylko nie wiem, po co te pióra 9,5/10
Wszystko ze sobą ładnie współgra w twojej stylizacji. Nie jest przeładowana ani zbyt pusta. Podoba mi się i chętnie bym dała serduszko, tylko że już masz trofeum. xD 10
Zanim ocenisz czytaj opis.

Przykro mi, ale mi się nie spodobało. Okej, przeczytałam opis, ale to niewiele wpłynęło na moją ocenę - nie są ukazane emocje postaci [co w pewien sposób by pomogło w ocenianiu]. Niemniej jednak starałaś się, więc Ci dam kilka punktów ^^ 3/10
Vena
Bardzo spodobała mi się Twoja stylizacja.Ubrania świetnie pasują do siebie. W oczy rzuca się śliczna twarzyczka miss. Zmieniłabym kotka na torebkę, a naszyjnik ściągnęła. 9/10
Słodko, dziewczęco i czarno... to jest strój w moim guście
Jak nie inaczej daję 10/10 
Karolcia67 prosta stylizacja na co dzień nie wnosząca nic nowego i niestety ale nie ma na czym oka zawiesić. Prosto i po prostu. W każdym bądź razie żeby nie było, babcia Sartani powie że dobrze ubiór skompletowałaś
4
Hm, zerknęłam w opis i przeczytałam, że stylizacja ma przedstawiać ludzkie postacie zwierząt - w tym wypadku świnię. Mnie przypomina to raczej jakąś przedziwną hybrydę i ani trochę nie kojarzy się z tym zwierzęciem hodowlanym. Aparycja jest demoniczna, więc nijak ma się to do ''słodkiego prosiątka''. Chaotyczna jest górna część stroju - nie wiem, co robi tam ten biały gorset, a bolerko bardzo odcina się starą kreską. Rękawiczki mocno odbiegają odcieniem.
3/10
Fajna chińska stylizacja, złoto i czerwony ładnie się razem prezentują. Spodobał mi się pomysł aby dać tą bufiastą lekką bluzkę pod spód wygląda to bardzo ciekawie. Ogólnie stylizacja podoba mi się ale sądzę że brakuję czegoś do ręki aby wyglądało to trochę bardziej widowiskowo. 9/10

Kirixa, piękna, spokojna, elegancka stylizacja. Uwielbiam zimowe kreacje z futerkami czy kożuszkami, jak obramowania tych rękawów. W takim stroju poszłabym do filharmonii i nie byłabym ani trochę zażenowana!
Do tego ta buźka, śliczna, śliczna buźka! Uwielbiam piegi, a do tego to rozkoszne, lekko zadziorne spojrzenie spod rzęs ♥
Generalnie miałabym dylemat, czy czym ten strój uzupełnić, czy zostawić ze swoim minimalizmem. Przez to koronkowe, gorsetowe wykończenie sukni można łatwo przesadzić, z drugiej strony np. kolczyki nie powinny zaszkodzić 
9/10

Bardzo fajna stylizacja. Zwykle wolę stroje bardziej minimalistyczne, ale tutaj natłok elementów działa jak najbardziej na plus. Najbardziej podoba mi się ten psychodeliczny makijaż. No i Chang i kotek w równie klimatycznych ciuszkach... 10/10

Całkiem ciekawie to wygląda, ale bluzka niszczy efekt. Brakuje też jakiegoś konkretnego paska i więcej mrocznych elementów. Te niebieskie końcówki nie pasują moim zdaniem 6/10