Ooo! Jaka słodka miss <3
Nie podoba mi się jedynie kolor balerinek, ale jest naprawdę ładnie 
9,5/10 (- można dac taką ocenę?)
Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 200
Ooo! Jaka słodka miss <3
Nie podoba mi się jedynie kolor balerinek, ale jest naprawdę ładnie 
9,5/10 (- można dac taką ocenę?)
No i super ^^ delikatna i dopasowana, może pomyśl o dodaniu ewentualnie jakiegoś ładnego łańcuszka bo przy szyi trochę pusto. 9/10
Ciut za pełno. Sukienka ogólnie mi się nie podoba, ale bardzo podoba mi się twoja fryzura i buty też są całkiem całkiem. 5/10
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (20-08-2014 o 16h15)
Stylizacja całkiem ładna, taka na codzień. Lekka i zwiewna, całkiem fajne kolory. Ładna twarz i fryzura. Natomiast biżuteria - wszystko z innej bajki xD Bo kolczyki niebieskie, bransoletka różowa, a naszyjnik też w innym kolorze. Ja dałabym delikatniejszą torebkę.
Za całość 6,5/10
Wszystko idealnie dobrane od kolorystyki stylizacji przez broń do makijażu i fryzury. Całość wygląda świetnie jak dla mnie 10/10.
Jedna z gorszych stylizacji twojego wykonania. Wygląda dla mnie jak te piżamy starszych, ale bardzo eleganckich pań. Góra wygląda trochę jak wzorowanie się na Elsie, ale z tą fryzurą każda stylizacja jest do niej podoba. Korona Ci w ogóle nie potrzebna. 2/10

Intryguje mnie makijaż twojej miss, nie wiem co mam na jego temat powiedzieć ale nie mogę oderwać oczu
jest taki trochę zagadkowy i sprawia wrażenie zatroskanego?...Reszta jest świetna, mimo że stylizacja jest monokolorystyczna to wcale nie jest nudna i nie wydaje się być jedną szarą plamą
gratuluje pomysłu, na plus okazała się też zmiana karnacji miss na szaro-srebrną
Całość jest schludna i ciekawa...Czego chcieć więcej? 10/10 
Eira144. Gdyby nie podpis w życiu bym nie pomyślała że to mógłby być naukowiec przyszłości. Jednak nawet mimo to Twoja stylizacja jest ciekawa. Dobre wykorzystanie zielonkawej skóry. Nie pasuje mi tu jednak ta konewka w żadnym razie. Książka w zupełności wystarczy.
8
Ostatnio zmieniony przez Sartani (20-08-2014 o 19h08)
No wiec uwazam że twój strój jest wyjątkowo ciekawy. Demoniczny, tajemniczy, groźny; makijaż także. No i kolorystyka- niby monotonna ,ale wszystko tworzy niesamowity efekt + uwielbiam morski/miętowy więc 10/10 
Śliczne butki, spódniczka
Idealnie dopasowana do
Bluzki, ale nie "ogarniam"
Oczu, troche za wieeelkie 9/10 
Całkiem ładna stylizacja, fajnie dobrane kolory i wszystko ok z makijażem i fryzurą. Ale trochę pusto, jeśli chodzi o dodatki, przez co robi się trochę nudno. Dam 7/10, bo ma potencjał.

Bluzka i spódnica to niestety zestaw, ale tak świetnie dobrałaś do niego dodatki, że w ogóle mi to nie przeszkadza (rękawki, torebka, maska), nie podobają mi się tylko rękawiczki (koronkowe byłyby lepsze), no i fryzura też średnia za mało elegancka, usta lepsze byłby pomarańczowe/czerwone 9/10 

Jessica23 Twoje kreacje mnie zdumiewają 
Ta Panna Młoda jest świetna tylko zmień jeden detal.
Ta wstążka nie pasuje jako pasek daj coś innego:)
9,5/10
PS.Kolor Niebieski to mój ulubiony 
Ommm Ommm Ommm co tu dużo mówić, piękna, dopasowana stylizacja, świetna kolorystyka, super motyw i w ogóle piękna jest! 10/10
Ostatnio zmieniony przez Klementyna (21-08-2014 o 15h10)
Super 10/10 podoba mi się słodziaśne zestawienie kolorów różowy - biały. do tego słodka fryzura wieeeeelllkieee oczyyyyska
Hmmm, także tego... No cóż... Z tego co kojarzę, to są pierwsze ubrania, które każdy dostawał przy rozpoczęciu gry? Póki co 1/10 bo szczerze to nawet fryzura mi się nie podoba...
Mega mi się podoba. Taka eksplozja kolorów!
I cudne ozdoby na głowę!
Dyszka!
Łał ale slicznie...
Spodnie jeansowe, bluzka w paski, skórzana kurtka..
Wszystko ładnie pasuje, ale ten kapelusz... no raczej nie *.*
9/10
Fajna codzienna stylizacja; miła odmiana wśród tych wszystkich wyszukanych i casem wręcz przekombinowanych stylizacjach. Zmieniłabymjedynie rajstopy i dodała jakiś pierścionek na prawą rękę.
8,5/10
Nie podoba mi się fryzura i fioletowa narzuta- to nie pasuje,
ale fajna jest ta turkusowa suknia 6/10
Jakoś tak kolorystycznie to niezbyt pasuje, połączenie niebieskiego i tego łososiowego (?) i do tego jeszcze buty.
Również tatuaż na nodze niezbyt mi pasuje.
Za to urocza twarzyczka <3
5/10
Łał, kapelusz, szczerze nie widziałam takiego połączenia z nim ale świetnie wyszło. Buty są super, i tak myślę, że jak na czarno to dać czarne rajstopy pod dżinsy. Twarz bardzo ładna, czy ona pieprzyk czy a mam brudny ekran? xD
Ocena: 8/10
Bardzo fajny wojowniczy demon, tylko szkoda że rogi są białe. Ogólnie dość ciekawie tylko ta spódnica zbytnio taka nijaka. Dobre wykonanie ale niestety takich kreacji jest dość sporo więc przydałoby się tutaj coś zrobić aby bardziej była widowiskowa. 7/10

Kirixa: świetna stylizacja! Bardzo podoba mi się dobór elementów, ta biel ze złotem świetnie się komponuje
Do tego pasująca fryzurka - nie ma szans - 10/10 
Wszystko tu jest dopracowane. Na pierwszy rzut oka prosta stylizacja, a potem zaczyna się dostrzegać spójność.
Podoba mi się ten kwiatek we włosach i laska w ręku,
10/10