Bardzo ładna miss chociaż ta szabla jak dla mnie psuje efekt 8/10
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 200
Bardzo ładna miss chociaż ta szabla jak dla mnie psuje efekt 8/10

Włosy spłaszczają trochę głowę, do maski dałabym jakieś bujne. A na twarzy ta ja nie wiem czy dałaś jakiś puder czy to dalsza część maski więc trudno mi ocenić. Strój pomysłowy i dopasowany
ale bym dała albo srebro albo złoto. Berło mogłoby być innego koloru, żeby pasowało do np. "płaszcza".
Ocena: 6/10
Wyraz twarzy nie pasuje do 'twardej' stylizacji, a buty zostały paskudnie ucięteprzez płaszcz. Reszta całkiem ok, ale nie porywa. 6/10
Taka gitarzystka w ciepłym swetrze. Przypomina mi trochę Hayley Williams, chyba przez wzgląd na żywy kolor włosów. Raczej pozytywnie, chociaż ten pasek wbija się w sweter i wygląda trochę sztucznie.
9/10
Stylizacja ładna, aczkolwiek mało ciekawa. Podoba mi się kolor włosów i diadem na głowie. Nie podoba mi się natomiast kokardka na ręce (nie pasuje kolorystycznie). Również tatuaże psują efekt. Ogólnie 6/10.

Piękna stylizacja, wszystko idealnie do siebie pasuje, jedyne do czego mogę się przyczepić jest kapelusik... Jest on w kolorze granatowym, a cała stylizacja utrzymuje się w turnusie i czerni, zmienilabym go na inny bo ten obecny trochę razi...pozatym jest świetnie, na plus wyszedł także tutaj kolor włosów co stanowi przyjemny dla oka kontrast
oceniając całość dla mnie 8,5/10 
Eira144 Super pomysł z tym mimem,ja bym zmieniła makijaż pomalowała twarz całą na biało oczy podkreśliła na czarno i usta na czerwono tak jak ma mim twój w opisie na dole.
A po za tym to super daje ci 9,5/10 
Eira144
Akurat przeglądałam wątek "alternatywne wybory miss fashion" i twoja stylizacja już tam zwróciła moją uwagę. Podoba mi się sposób w jaki wykorzystałaś temat mima. I dobrze, że dodałaś kilka czerwonych elementów.
10/10
Zorma
Bardzo fajna stylizacja. Widzę, że nie tylko ja pomyślałam o centaurze-wojowniku. Podoba mi się sposób w jaki spasowałaś włosy z tłowiem. Wybrałabym inny łuk (jakiś ze złotem), żeby bardziej pasował to góry.
9/10
Ostatnio zmieniony przez Itasagi (19-08-2014 o 10h37)
Choć nie przepadam za tymi kopytkami, Ci wyszedł całkiem fajny elfo-centaur
Podoba mi się kolorystyka, stylizacja wojownicza i z pazurem. Fryzura fajna, makijaż jest ok, ale to na głowie zlewa się z włosami i wygląda trochę, jak taka śmieszna grzywka xD
Za całokształt 7,5/10
Piekna twarz piekny stroj piekne wlosy
dodatkowo wszystko kolorystycznie pasuje idealnie 10/10 
Prosta ale świetna
Dodatki dobrze dobrane, kolczyki, bransoletka, pasek - wszystko pasuje
9/10 bo mimo, że jest świetna trochę brakuje mi takiej pikanterii i oryginalności xD
Nie moj styl ponieważ raczej wolę proste stylizacje ale doceniam i podziwiam osoby ktore umieja stworzyc takie stylizacje, maja pomysl, kreatywnosc i przy tym wszystko do siebie pasuje
dlatego 10/10
Widzę, że strój bardziej do pracy
Grzywka z włosami się zgrała, twarz ładna. Lubię takie koszule, z tym paskiem i dżinsami fajnie wygląda. Ale na bluzkę dałbym jakąś marynarkę, lub kurtkę i pod spodniami jakieś np. czarne rajstopy. A do dżinsów świetnie pasują szpilki ale to kwestia gustu. 8/10
Ładny strój, podoba mi się kolorystyka, fajna fryzura. Makijaż trochę zbyt delikatny, poza nim jest groźnie i z pazurkiem
Poszarpane rajstopy dobrze wpływają na całokształt. Naramienniki są chyba zbędne. Reszta fajna i pomysłowa, więc 8/10
Och, Boże... Muszę szczerze przyznać, że stylizacja jest przepiękna. Uwielbiam takie kolory. Doczepilabym się jedynie twarzy. Moze jakaś łagodniejsza?
9/10
Stylizacja prosta i przepiękna. Jak popatrzyłam na twarz to moją uwagę przykuły te śliczne oczy.
Fajnie Ci się udała "bluzka" z połączenia. Ciekawy klimat, morski dla tego też dałabym jakieś kolczyki co przypominają muszle itd. 9/10
Nie mój styl, aczkolwiek elementy w miarę do siebie pasują. Daję 6/10 za ładną twarz.
Stylizacja dość prosta, a ubrania do siebie pasują, co jest na plus. Nie podoba mi się jednak twarz twojej miss oraz jej fryzura. Nie mam też pojęcia, co siedzi na jej ramieniu (a może to taki kolczyk jest), ale to zupełnie nie pasuje do całości. Dam 6/10.

Fajowe
Tylko zmieniłabym kolor włosów i na pewno zdjęłabym ten kapelusz. Pasuje kolorem ale powiedziałabym, że dwa różne klimaty. Reszta całkiem spoko
8/10
Wow, tosz to majstersztyk xD Przepiękna stylizacja, oby więcej takich!
No i nie mam się do czego przyczepić, bo jest spójnie, pomysłowo i bardzo mi się podoba.
Zasłużone 10/10
Łał! Wszystko pięknie pasuje ten błękit świetnie łączy się z srebrnym łukiem 
Zmieniłabym tylko kolor fryzury na taki jeszcze bardziej błekitny 
9/10 i przy okazji zostawiam <3 
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (20-08-2014 o 14h04)
Karolcia67, uwielbiam jesienne stylizacje w zloto-brązowych barwach! U mnie za oknem zimno i szaro, pomimo wakacji, tak, że czuję się, jakby ta piękna pora roku już czekała na progu. Twój strój idealnie się wpasował. Jest ślicznie, ciepłe i ciemne kolory świetnie podkreśla jasna bluzka pod kurtką, a fryzurka cudnie dopełniła całości. Myślałaś o jakimś szaliczku, apaszce?
9/10, zakochałam się ♥
Ostatnio zmieniony przez Rosette (20-08-2014 o 14h16)

Mmm, słodko... Podobają mi się takie stylizacje ładna kobieta z bronią. Świetnie pasuję te zakolanówki i czerwone dodatki. Jedyne co mi się nie podoba to na twarzy, nwm jak to opisać ale to wygląda jakby cienie z powiek wchodziły na nos. Daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez monia2001 (20-08-2014 o 14h22)
Jak dla mnie trochę zbyt czarno, ale ładna sukienka 6/10
Zmieniłabym kolor sukni i kapelusik, bo zakrywa trochę za dużo twarzy 
Bardzo ładna codzienna kreacja w kolorach ziemi
Brąz świetnie komponuje się ze złotem, cudowne buty, fajna teczka (Twoja miss pewnie wybiera się na zajęcia) 10/10 !