Jak dla mnie to ładna sukienka, ale zmieniłabym karnację lub makijaż. daję 7/10 Ale i tak mi się podoba twoja miss.
Ostatnio zmieniony przez Ewelina12 (31-07-2014 o 14h09)
Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 200
Jak dla mnie to ładna sukienka, ale zmieniłabym karnację lub makijaż. daję 7/10 Ale i tak mi się podoba twoja miss.
Ostatnio zmieniony przez Ewelina12 (31-07-2014 o 14h09)
7/10 ładna twarz oraz niezły efekt z tymi włosami, co wchodzą jakby kolorem potem na rękawiczki. Takie jakby dalsze cieniowanie zamierzone lub nie.
zanim ocenisz zalukaj opis
Astrid! Super, że zdecydowałaś się na zrobienie kolejnych postaci z naszej bajki! Biorąc pod uwagę skąpą ilość możliwości jakie daje butik u nine, należą Ci się brawa! Wszystko jest takie jak powinno być 10/10 

Nie wiem czego tu się czpiać...
Ta brązowa narzuta idealnie komponuje się ze spodniami i z koszulą 9/10
- zmieniłabym jednak tego kwiata na trochę mniejszego 
Szału niy ma. Bluzka kompletnie do niczego nie pasuje. W sumie to jedyna rzecz jaka tu pasuje to buty i pasek
Nie porwało mnie 2/10
Lubię stylizacje w tonacji czarno-białej (tu mnie masz)
Jeżeli taki był Twój zamysł to niestety wici na nodze i kwiatek z żółtym środkiem odpadają, zresztą te złotawe wici i tak nie pasują do srebrnej bransoletki, ten prześwitujący stanik też taki sobie, poza tym ta zjawa bardzo mi się podoba 9/10 

10/10 jedna z nielicznych kreacji, gdzie nie widać skręconego karku. Egzorcysty nie potrzeba. A swoją drogą chyba najładniejsza kreacja z tych kilku udanych. Kapelusz i fryzura dużo pomogły.
świetna stylizacja . Bardzo lubię tę bajkę i powiem że twoja stylizacja bardzo mi się podoba , jest idealna sama bym tego lepiej nie zrobiła
daję 10/10
Ostatnio zmieniony przez Rosali (29-07-2014 o 17h10)
Chyba pierwsza stylizacja o tej tematyce, która jest w stanie zatrzymać mój wzrok na dłużej. Śliczna kolorystyka i podoba mi się bogata biżuteria, zwłaszcza ten naszyjnik. Choć i tak pierwsze moje spojrzenie padło na twarzyczkę - cudo! Zasłużona dycha 
Trochę tu zamieszania, ciekawy pomysł dama idzie na piknik
Ale pasek bym zmieniła na jakiś lżejszy i nie odstający, kapelusz nie ma tego różu jak spódnica więc nie wiem do czego on pasuje po prostu zmieniłabym na inny. A jeśli o kapeluszu to dziwnie on z tymi włosami wygląda w sensie on je "przycina". I jak to ma być dama to ten tatuaż nietoperzy nie pasuje. 5/10
Całkiem w moim stylu, ale te rękawiczki czy co to ona ma zmieniłabym albo całkowicie je usunęła. Gryzą się z rajstopami i stylizacja jest hm...słowa mi zabrakło
przeładowana(?). Bardziej pasowałaby jakaś skórzana bransoletka itp itd Kolorystyka jest git
Taki kapelusz sama bym chciała mieć
Jeszcze ze spódnicą coś mi nie pasuje ale na upartego może być
8/10
Jezebeth Zawsze zastanawiałam się jak skomponować ten pasek żeby ładnie wyglądał , a tobie to się udało . Stylizacja ciekawa i lekka. Karnacja idealnie pasuje ode mnie 10/10
Stylizacja troszkę nie w moim guście, a mianowicie coś mi we fryzurze nie pasuje plus dodatki dałabym w innym kolorze żeby nie ginęły na tle sukni 7/10
Kazikowazmc - cieszy mnie bardzo że Ci się podoba
Od wczoraj w chinach jestem i mam wielka frajdę w tworzeniu nowych stylizacji
- fanka azjatyckich strojów 
Widziałem to już wcześniej. To znaczy bardzo podobne wcześniej, na poprzedniej stronie. Ale to chyba jest ładniejsze, chociaż kolor... Różowy to tak nie bardzo. No ale 10/10
/mój strój to cosplay
No cóż...
Z tymi tatuażami (przeczytałam w opisie) to kwestia gustu, mam oceniać subiektywnie więc po prostu mi się nie podobają. Fryzura i twarz fajne. No i z ciuchów to nie za wiele tego ale i to co jest nie robi na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia bo np tym całym negliżem sugerujesz że jest jej gorąco a na nogach ma buty jakby gdzieś w łagrach rosyjskich zamarzała. No sory będę szczera 3/10 
Trochę ostra, trochę jak gwiazdka, które chce w spokoju wypić kawkę na mieście
Zacznę od tego, że fryzura jest obłędna! Ekstra okulary i bluzka w paski (je też miłuje). Naszyjnik trochę za wielki, pończochy średnio wyglądają w okolicy spodenek 9/10

Nie przepadam za odwróconymi "strojami" jakoś misski dziwnie w nich wyglądają. Kolorek spoko. Kapelusz jeden z moich ulubionych
Piesek z ta kokardą słodziachny
7/10
Ładna, aczkolwiek nudnawa chińska księżniczka. Zdecydowanym plusem są tutaj kolory, spódnica, góra. Nie podoba mi się ten pasek kompletnie nie pasuje. Makijaż jest nawet nawet. Daję 6/10

Świetna stylizacja, wszystkie elementy stroju idealnie do siebie pasują i tworzą całkiem miłą dla oka całość
Podoba mi się że nie jest on przytłoczony czernią, która ewidentnie tu dominuje ;-) na plus w tym wypadku jest biała spódnica, gdyż rozświetla całą stylizację, jedyne do czego mogłabym się przyczepić to torebka...według mnie troszeczkę nie pasuje, mimo to oceniając całość daję10/10 
Jak taka gwiazdka pokroju Paris Hilton, czy coś takiego. Nie znam się na gwiazdkach ;D Tylko ją kojarzę. Ale ładnie to wygląda tak ogółem, więc 10/10
/strój mojej miss to cosplay
Ostatnio zmieniony przez laryus (29-07-2014 o 23h34)
Już cię oceniłam i podtrzymuję to:3
A więc zacznę od tego że nakrycie głowy tutaj mi nie pasuje .. dużo lepiej wianek by się prezentował do bosej miss. Co do Innych rzeczy to tak mizernie trochę jest, bo do sukienki dodałaś jedynie pasek a jakoś mnie to nie przekonuje. 7/10
To na głowie gubi cały efekt WOW ;_; Kurcze fajne to to, Podoba mi się w każdym stopniu ale albo zmień fryzurę albo coś innego daj na głowę bo tak jak teraz to psuje całą zarąbistą stylizację
9/10
7/10 taka stylizacja, w której w realu można by było chadzać po ulicy. Kolorki trochę ją ożywiają.