Według mnie te okulary nie pasują do tego stroju...
Ogólnie strój jest fajny tylko, że najlepiej byłoby gdybyś usunęła te rajstopy
7/10
Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 200
Według mnie te okulary nie pasują do tego stroju...
Ogólnie strój jest fajny tylko, że najlepiej byłoby gdybyś usunęła te rajstopy
7/10
Jak dla mnie ładna. Tylko ten nos coś duży się wydaje i nie przepadam za ciemnymi karynacjamni. 7/10
Bardzo ładna sukienka, kapelusik i róża idealnie dopasowane do reszty stroju, jest pięknie daję 10/10. 
Piękna miss idealnie dopasowana spódniczka do bluzki, przez to wygląda jak sukienka. Bardzo ładna torebka. 9/10
9/10 ponieważ nie podoba mi się tatuaż na nodze, mimo że strój jest ładny.
Nie zbyt ładna suknia...
Ale daję 7/10
Moim zdaniem nie pasuje torebka i nie podoba mi się opalenizna. 7/10
Szczerze... niepodoba mi się ta suknia,
Nie lubię gdy miss mają tak długie włosy daję 4/10.
Jak na taki poziom i taką ilość dni jest naprawdę nieźle. Przynajmniej nie masz na sobie całego kompletu. Jest jednak troszkę pusto. Brakuje mi czegoś na nadgarstku, dobrałabym też do stylizacji jakieś rajstopy. Nie jestem też pewna, czy róż na policzkach pasuje do tak ciemnej karnacji? Z bólem serca, ale na ten moment 7/10.
~ Przed oceną zajrzyj, proszę, do opisu. ~

Zakochałam się! Nawet zwierzątko i partner ubrani tak, aby pasowali do miss. Dręczą mnie tylko te włosy, ale wzroku nie mogę oderwać. Przekazuję pokłony w Twoją stronę 9/10 
Jejciu, jejciu, jejciu jak ślicznie *.* Delikatnie i zwiewnie- dwa słowa, którymi można opisać twoją stylizację. Zboże mi jak najbardziej pasuje, ale kwiat we włosach troszkę psuje efekt. Mimo to 9/10 ^^
10/10 ta marmurowa, posągowa cera wygląda zawsze dobrze. Stylizacja mroczna i w czerni i bieli. Dobrze to wygląda.
zanim ocenisz zalukaj opis
Czkawka! Jest cudowny! Świetnie, że zainspirowała Cię ta drewniana noga, ja o tym nawet nie pomyślałam. Dobrze dobrałaś wszystkie elementy stroju m.in. futerko, poza tym super fryzura. Szkoda, że smok nie jest czarny jak Szczerbatek, ale to pewnie nie on, bo on jest większy. 10/10

Już wcześniej komentowałam twój strój, tylko, że w innym dziale, ale jeszcze raz powiem, że jest on po prostu piękny
Doskonale dobrałaś elementy, a całość zachwyca
10/10
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (27-07-2014 o 11h03)
10/10 szałowa, energetyzująca i mocna kreacja. Świetny makijaż. Detale typu krew i topór ładnie wszystko dopełniają.
zanim ocenisz zalukaj opis
Kolejny świetny cosplay, zresztą jak zawsze :3 wszystko dobrze odwzorowałaś
) 10/10
Agata112403, ładna buzia, ale jak dla mnie to trochę za mało chęci włożyłaś w całość, jest po prostu nudno, chociaż poprawnie.
3/10
KimDallas, o, całkiem fajnie, ciekawie
Ale na dole aż się prosi jakiś brązowy element, skoro już pasek na górze jest w takim kolorze, albo więcej złota, jak obcasy butów 
9/10
Ostatnio zmieniony przez dyokira (27-07-2014 o 14h23)
Pomimo tego, że cała stylizacja jest czarna żaden z elementów stroju nie zlewa się z resztą
I te czerwone oczy. Postać przypomina mi jakiegoś upiora. Uwielbiam twoje stylizacje ze względu na zabawę warstwami, która u ciebie występuje 10/10 
Post został przesunięty niżej
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (27-07-2014 o 14h26)
Bardzo podobają mi się te buty.
Sukienka nie bardzo, ale ładną ma fryzurę.
7/10
Ciekawy strój, ale nie podoba mi sie zestawienie kolorystyczne i ciemna karnacja. 6/10
Ślicznie dobrany nibieski kapelusik idealnie pasuje do sukieni
Zmieniłabym tylko fryzurę lub jej kolor 9/10
Zwyczajna stylizacja. Czerwone kokardki gryzą się z niebieskimi końcówkami włosów, a róż na policzkach woła o pomstę do nieba. Fajny kolor szminki, pasuje do karnacji miss. 4/10
Prasia świetny pomnik. Wielka szkoda że jest aż taki smutny, bo liryczny uśmieszek zdecydowanie by się jej przydał. Poza tym bardzo fajnie dobrane szarości i dzięki temu nie ma się o co doczepić kolorystycznie. Akurat ten body art podoba mi się najbardziej ;]
7
Ostatnio zmieniony przez Sartani (27-07-2014 o 22h32)
Świetna miss, stylizacja, kolorki i fryzura pasuje. Makijaż dopełnia wszystko, jestem jak najbardziej na plus 10/10
Kapelusz i torebka mnie kupiły
lubię te kolory, miss elegancka, wszystko świetnie dobrane, super styl:)
10/10