Emilii Carter
KFC? Mac? Ehh. Nie wiem czy to dobry pomysł, mimo wszystko to pełno kalorii.
-A może same coś ugotujemy?-zapytałam uśmiechając się szeroko w jej stronę. Takie gotowanie mogło być ciekawe. I zabawne.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 08-03-2014 o 18h21
#27 08-03-2014 o 19h31
Link do zewnętrznego obrazka
Boże, same coś ugotować? Nie możemy tracić czasu na.. pierdoły. Po co?
- What?! Dziewczyno! Po co mamy tracić na to czas? - zapytałam zdziwiona. - Jak się odchudzasz, to kupisz sobie sałatkę z grzankami! - dodałam rozbawiona. Ja sama się odchudzam, i zjem sałatkę z grzankami.. I kanapkę z kurczakiem. He, he.
#28 08-03-2014 o 19h36
Emilii Miles
Zrobiłam facepalma. Nie zrozumiałą mnie chyba.
-Miałam na myśli, że będzie zabawnie coś samemu pogotować.-powiedziałam gestykulując. Fajnie by było! No i miałabym kolejną szanse żeby ją pocałować. Uśmiechnęłam się do niej szeroko.
#29 08-03-2014 o 19h49
Boże. Co za dziewczyna! Muszę się zgodzić. Ehh..
- Dobrze.. Ale ostrzegam, nie umiem gotować. - wybuchnęłam śmiechem. Nie.. Ja nie gotuję. Będę kroić i tyle. LoL. Nie umiem i tyle.
Ale jak już muszę.. No czego się nie robi dla fanek.. Wolę śpiewać niż gotować.
#30 08-03-2014 o 19h57
Emilii Miles
Zaśmiałam się gdy stwierdził że nie umie gotować.
-Spokojnie. Wrazie czego uratuje sytuację. Ale teraz chodź! Szybko!-powiedziałam i pociągnęłam ją mocno. W kierunku jej domu. Na serio byłam tym zadowolona.
#31 08-03-2014 o 20h08
Oj. Nie ciągnij! Buty mi się zniszczą! Hah. Jak już muszę, to będę kroić i tyle. Nic więcej, i koniec! A później na zakupy, i do jej domu. Fajnie. Mam śpiwór dla niej i poduszkę.. Doszłyśmy do domu, wyjęłam klucze z plecaka i otworzyłam drzwi.
- Dam ci coś cieńszego do ubrania, bo tu jest gorąco. Ok? - powiedziałam, po czym wyciągnęłam z szafy ubranie dla niej, i dla mnie. Wcisnęłam jej w ręce ciuchy i sama poszłam się przebrać w łazience w cieńsze ubranie. Wyszłam i popędziłam do kuchni. Oparłam się o blat i czekałam na Emi
#32 08-03-2014 o 20h18
Emilii Carter
Dała mi coś cieńszego do ubrania i poszła sama szybko się przebrać. Kiedy wyszła i ja pobiegłam do łazienki się przebrać. Ubrałam się w to co mi dała. Kiedy już byłam gotowa zbiegłam do niej. Stała oparta o blat aż zagryzłam dolną wargę. Czemu ona mnie tak kusi?! No dobra. Podeszłam do niej i pocałowałam ją namiętnie. Na chwilę się od niej oderwałam.
-Ciągle mnie kusisz-sapnęłam i znowu głęboko wpiłam się w jej usta. Miała słodkie usta, ona cała była słodka.
Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (08-03-2014 o 20h19)
#33 08-03-2014 o 20h23
Znowu to samo ale co tam.. Odsunęłam się od niej, chyba już dość.
- Yh.. Dzięki? - uśmiechnęłam się do niej. - Ty też.. - tak, to miał być komplement. Dobra. Koniec zabawy. Otworzyłam lodówkę. Co wziąć? Spojrzałam pytająco na Emi.
#34 08-03-2014 o 20h30
Emilii Carter
Odsunęła się ode mnie, stwierdziła że i ja ją kusze i podeszła do lodówki. Patrzyła na mnie pytająco. Zacisnęłam mocno usta. Nie wytrzymałam.
-Dlaczego jesteś taka obojętna! Ty mi się podobasz! Do jasnej cholery! Rozumiem że możesz czuć do mnie wstręt bo jestem Homo ale nie przesadzaj! Powiedz po prostu dlaczego jesteś taka obojętna!?-wyrzuciłam z siebie wpatrując się w nią. Nie rozumiem jej. Jest po prostu obojętna.
#35 08-03-2014 o 20h36
Ehh.. Dziewczynko, dziewczynko.. Spokojnie. Podeszłam do niej i przytuliłam ją, głaskałam ją po plecach.
- Nie czuję wstrętu, kto ci to powiedział. Ja też jestem homo, i co? Dobrze? - powiedziałam. Próbowałam ją uspokoić. Chyba mi się udało, ale kto to wie.. Eh.. I wszystko jasne.
Ostatnio zmieniony przez Parmesan (08-03-2014 o 20h36)
#36 08-03-2014 o 20h50
Emilii Carter
Przytuliła mnie, wtluliłam się w nią i westchnęłam. Po chili podniosłam na nią wzrok i po raz kolejny tego dnia ją pocałowałam. Objęłam ją mocno i westchnęłam zadowolona. Mogłabym całować ją cały czas. Jej usta smakowały wiśniami, kochałam wiśnie.
#37 08-03-2014 o 21h02
Tym razem wtuliłam się w nią. Ale tylko na chwilę. Po chwili odskoczyłam od niej, miałyśmy robić jedzenie. Eh.. Marzenia.
- To może zrobimy sałatkę i piersi z kurczaka w przyprawach? - zapytałam się i wyszczerzyłam zęby. Okey, to musimy zacząć.
#38 08-03-2014 o 21h10
Emilii Carter
Westchnęłam ciężko, usiadłam na blacie machajac nogami.
-Nie chce mi się. Wolałabym coś innego.-burknęłam. Teraz nie gotowanie mi w głowie. Jestem zajęta nią, a nie jakimś gotowaniem. Noo! Czy ona nie rozumie? Ja ją llllluuubbiiie! I to nie tak jak się lubi kolegę czy koleżankę. Ona chyba mnie nie zrozumie. Ugh, musze jej to jakoś wytłumaczyć.
#39 08-03-2014 o 21h16
Ugh, przed chwilą mówiła że chce. Ja nie mogę dłużej. Wyszłam do salonu, usiadłam na kanapie i włączyłam telewizję. Jak nie będzie obrażona to przyjdzie, i tyle. Nie mam zamiaru siedzieć i patrzeć na nią. Czytałam jakąś gazetę, rysując wąsy wszystkim gwiazdom. Eh.. Nie rozumiem jej.
#40 08-03-2014 o 21h28
Emilii Carter
Wydymałam policzki kiedy poszła. Zeskoczyłam z blatu i już po chwili siedziałam jej na kolanach. Objęłam jej szyję i zaśmiałam się perliście.
-Co powiesz na wypad do galerii? Jakieś bluzeczki, staniki, majteczki, spodenki, koszuleczki, bokserki.-zaczęłam trajkotać jak połamana machając delikatnie nogami.
#41 08-03-2014 o 21h35
Galeria! Galeria! Galeria! Galeria! Tak! No jasne!
- Tak! No jasne że tak! - zepchnęłam ją z kolan i pocałowałam w policzek. Wyjęłam z gazety rysunek i dałam jej do ręki.
- To miałaś być ty, ale się nie udało.. - powiedziałam.
Zarzuciłam plecak na plecy i wyszłyśmy z domu. Zamknęłam drzwi. Już byłyśmy w drodze do galerii.
#42 08-03-2014 o 21h40
Emilii Carter
Zepchnęła mnie z kolan i cmoknęła w policzek. Już po chwili w ręce miałam śliczny rysunek. Szybko się podniosłam i za nią ruszyłam. Stanęłam za nią na chwilkę i schowałam rysunek do plecaka. Zaśmiałam się i już stałam obok niej.
-Masz humorki jak kobieta w ciąży, wiesz? Jesteś taka obojętna, troszcząca się, oburzona a po chwili słodka. Jak kobieta w ciąży czy z okresem.-powiedziałam rozbawiona cicho chichocząc.
#43 08-03-2014 o 21h45
Yh.. To fajnie, czy nie? ... Mniejsza z tym. Po chwili byłyśmy przed galerią. Najpierw musimy coś zjeść. Na pewno!
- Musimy coś zjeść. Gdzie idziemy? - zapytałam miło. Ta.. Te moje humorki. He, he, he.
#44 08-03-2014 o 21h51
Emilii Carter
Uśmiechnęłam się do humorzastej różowej jędzy.
-Chodźmy okupować jakikolwiek bar, byle by zjeść-powiedziałam i uczepiłam się jej ramienia. Dając jej znać że mam gdzieś gdzie pójdziemy, byle by zjeść.
#45 08-03-2014 o 21h55
Okey, byle gdzie. Weszłam do jakiegoś takiego małego i poprosiłam dwa razy duże frytki. Dostałam je, zapłaciłam i popędziłam do stolika. Powoli chrupałyśmy frytki z ketchupem. Mniam.
#46 10-03-2014 o 19h13
Emilii Carter
Weszłyśmy do jakiegoś baru, zamówiła frytki z ketchupem. Uśmiechnęłam się do niej i zwinęłam jej kilka, po chwili znalazły się w moich ustach. Posłałam je oczko.
-Kochana a teraz na staniczki? Czy może na majteczki? Chyba że wolisz na koszuleczki-zagruchałam słodko. Ahh taka słodycz, czasami mile widziana, a czasami za nią zamorduje. Ahh, jak pięknie.
#47 10-03-2014 o 19h37
Oj, co ona sobie myśli. Ja to tak vansy, conversy i fullcapy! Koniec i kropka.
- O k e y ... Ja na początku idę do Converse, i tyle. - uśmiechnęłam się do niej. Przy okazji.. Sweet focia w przebieralni! Tak! Kolejne zdjęcie na bloga.
Strony : 1 2