Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#1 02-03-2014 o 18h03

Miss'Żółtodziób
...

Link do zewnętrznego obrazka

Jedna bloggerka. Jedna fanka. Jeden dzień. I jedyna szansa..
Pewna dziewczyna ma bloga, na którym opisuje swoje życie. Pewnego dnia ogłasza konkurs, wygrywa fanka tej dziewczyny. Obie są homo, choć o tym nie wiedzą.
Fanka zakochuje się w bloggerce, czy ona odwzajemni to uczucie?

* * *
Bloggerka - @Parmesan jako Godność

Fanka - Oliwkaa jako Emily Carter

* * *
W KaPe co chcesz. Wygląd realny.
Musi być BB code! (Pogrubienie, color, center i img.)

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (06-03-2014 o 19h49)

#2 02-03-2014 o 18h04

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Imię
Emilii
Nazwisko
Carter
Rola
Fanka blogerki
Lubi
-Swoją idolkę
-Kolorowe włosy
-Słodycze
Nie Lubi
-Agresji
-Dużych psów
-Ostrego jedzenia
Kolor oczu
Niebieskie
Kolor włosów
Niebieskie
Wzrost
około 170cm

Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (05-03-2014 o 20h02)

#3 02-03-2014 o 21h08

Miss'Żółtodziób
...

Godność | Amy Lightning
Wiek | 16
Płeć | Piękna
Orientacja | Bi
Rola | Bloggerka

Charakter | Amy jest miłą i przyjacielską dziewczyną o wariackich pomysłach. Stara się być dla innych miła, ale nie zawsze jej to wychodzi. Prowadzi bloga na którym opisuje swoje pomysły. Jest duszą towarzystwa i imprezowiczką.
Wygląd | Amy ma różowe włosy i niebieskie oczy, Ubiera się w rockowe lub jeansowe ubrania. Stara się robić sobie różnorodne fryzury, tak po prostu. Często się maluje i nosi fullcapy.
Ciekawostki |
~ Prowadzi bloga. ~
~ Uwielbia farbować włosy. ~
~ Często wchodzi na FB. ~
~ Uwielbia grunge. ~
~ Często robi różne konkursy na swoim blogu. ~

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (07-03-2014 o 19h43)

#4 07-03-2014 o 19h55

Miss'Żółtodziób
...

Obudziłam się. Była godzina dziesiąta, ta dziewczyna miała tu być za dwie godziny. Mieszkała blisko, to dobrze. Powlekłam się do łazienki i wykonałam poranne czynności. Związałam włosy w kucyk i ubrała się w wcześniej przygotowany strój. Umalowałam się i wyszłam do kuchni. Zjadłam śniadanie i poszłam pooglądać telewizję. Skakałam po kanałach. Za półtorej godziny przyjedzie ta dziewczyna!

#5 07-03-2014 o 20h28

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Rano szybko się ogarnęłam i ubrałam w byle co. Zjadłam w biegu śniadanie i udałam się sprintem ruszyłam do JEJ domu. Wygrałam konkurs więc mogłam spędzić z nią cały dzień. Ja to mam szczęście. Uśmiechnęłam się na samo wspomnienie i wbiegłam na jej posesję. Już po chwili stałam przy jej drzwiach. Zapukałam dalej szeroko się uśmiechając.

#6 07-03-2014 o 20h41

Miss'Żółtodziób
...

Ktoś zapukał. Czyżby to była ona? Ciut za wcześnie, ale mniejsza z tym.. Otworzyłam drzwi i ujrzałam niebieskowłosą dziewczynę. Miała kolczyk w nosie. Ubierała się trochę jak ja.. Fajnie!
- Cześć! To ty jesteś ta, no.. Emilii? - zapytałam się i wyszczerzyłam zęby. - Jeśli tak to.. wejdź! - powiedziałam i czekałam aż odpowie.

#7 07-03-2014 o 20h51

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Skinęłam głową i weszłam do środka. Uśmiechnęłam się do niej szeroko.
-Miło mi cię poznać Amy-powiedziałam zgodnie z prawdą. Stałam z nią oko w oko. Jestem boska! I te jej różowe włosy, wyglądają lepiej niż na zdjęciach. O wiele lepiej. I ogólnie fajnie się prezentowała. Wszystko do siebie pasowało i w ogóle. Cud, miód i malinka.

#8 07-03-2014 o 21h07

Miss'Żółtodziób
...

Uśmiechnęła się i przywitała, fajnie się prezentuje. Okey, chyba nie będziemy siedzieć w domu i opychać się czipsami.. Hahah.
- To.. Gdzie idziemy? Może wyjdziemy z domu? Bo tu będzie ciut.. nudno. - powiedziałam. - Jak chcesz, to możesz u mnie przenocować. Wiesz, tak dla fun'u. - uśmiechnęłam się do niej i zaprosiłam do mojego pokoju. Gdy weszłyśmy, usiadłam na łóżku.

*Za chwilę schodzę. Albo wejdę za piętnaście - dwadzieścia minut, albo w ogóle.*

#9 07-03-2014 o 21h26

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Weszłyśmy do jej pokoju. Rozejrzałam się po nim i uśmiechnęłam z podziwem.
-Może do parku? Albo do Skateparku? Lub na zakupy?-zaczęłam wymyślać-No dobra, przenocuje. Sądze że będzie fajnie-dodałam przestając myśleć o wyjściu. Usiadła obok niej i zlustrowałam ją wzrokiem znowu. Śliczna, nawet w moim guście. Zaskakujące. Ale nie wolno się zdradzać. Co to to nie.

#10 08-03-2014 o 14h10

Miss'Żółtodziób
...

Emilii zaczęła wymyślać miejsca do których mogłyśmy się wybrać. Wymyśliła trzy, i zgodziła się na nocowanie.
- Dobrze, to może na zakupy? A jeśli chodzi o to nocowanie, to jeśli nie masz ciuchów to możemy pojechać do twojego domu.. - powiedziałam. - Ale za nim wyjdziemy, musimy zrobić jedną rzecz. - wyciągnęłam telefon z kieszeni, przysunęłam się do Emilii, zrobiłam zdjęcie. Wstawiłam je na bloga i podpisałam: ''Ja, Emilii i nasz wspólny dzień. : )'' Uśmiechnęłam się do niej, wzięłam plecak i spakowałam do niego telefon, portfel, szorty, gdyby było mi za gorąco, dwa stroje kąpielowe, gdyby zachciało nam się wykąpać w stawie lub na plaży. Wzięłam to i wyszłam z pokoju. Czekałam na Emilii.

#11 08-03-2014 o 14h20

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Zrobiła nam zdjęcie i zapewne wrzuciła na bloga. Ahh wszyscy mnie zobaczą, i będą zazdrościć. Ehh, trudno. Spakowała to i owo to plecaka i wyszła z pokoju, a ja tuż za nią. Wyszłyśmy z jej domu i skierowałyśmy się do galerii*.
-Hmm ale jak już skoczymy do mnie, do pod wieczór. Teraz się nie opłaca.-powiedziałam-I następnym razem przed robieniem zdjęć powiedz, a nie tak z zaskoczenia.-dodałam rozbawiona.

________
*Bo nie wiem czy mi wolno je wyprowadzić czy nie XD jak nie to mów zmienie.

Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (08-03-2014 o 14h22)

#12 08-03-2014 o 14h32

Miss'Żółtodziób
...

Wyszłyśmy z mojego domu, i skierowałyśmy się do galerii. Emilii powiedziała że do jej domu pójdziemy wieczorem, i coś o zdjęciach.
- Okey, okey. A może teraz do parku? Jest ciepło, to wykąpiemy się w stawie. Mam w plecaku dwa stroje kąpielowe. A do galerii pójdziemy jak zrobi się chłodniej. - powiedziałam do niej i pociągnęłam w stronę parku. Trzeba korzystać z lata!

#13 08-03-2014 o 15h31

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Wybuchnęłam śmiechem gdy zaczęła mnie ciągnąć do parku. Trzeba korzystać z pogody, ale bez przesad. Ścisnęłam jej dłoń u uśmiechnęłam się, a moje oczy zabłysnęły na chwilkę.
-A gdzie masz zamiar się kochana przebrać?-zapytałam rozbawiona jej nie przemyśleniem sprawy. Przecież jeśli się nie przebierzemy to niby jak mamy się kąpać? Głupia.

#14 08-03-2014 o 15h37

Miss'Żółtodziób
...

Bosz, tam są przebieralnie! Zresztą to krzaki też. Ha, ha, ha! Mała, nie mądra dziewczynka. U mnie w parku są przebieralnie!
- Dziewczynko! Tam są przebieralnie! - powiedziałam i wybuchnęłam śmiechem. - Przebieralnie i wypożyczalnia materacy! - dodałam i zaczęłam mocniej ciągnąć ją do parku. Ale ona się opierała..

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (08-03-2014 o 15h37)

#15 08-03-2014 o 15h40

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Przebieralnie w parku?! Co to się dzieje?! Ehh no dobrze. Ale tak jakoś wole tam nie iść, nie wiem czy tam będę mogła się kontrolować. Lecz pójdę, nie moge jej zawieść. W końcu to ma być nasz udany dzień.
-To chodź szybciej! Chce już się pokąpać!-powiedziałam zadowolona śmiejąc się zarazem. I w końcu tam! W końcu byłyśmy na miejscu, niesamowicie! Po prostu niesamowicie! I tak ślicznie na około!

#16 08-03-2014 o 15h51

Miss'Żółtodziób
...

Emilii nagle zachciało się pływać, dziwne! Ha, ha, ha! Dobrze, może być.. Zdjęłam plecak i wyjęłam strój kąpielowy i klapki Emilii* i podałam jej.
- Ok, jeszcze nie ma tłoku. Fajnie. Leć do przebieralni! Spotkamy się w wodzie! - powiedziałam i popędziłam do przebieralni. Ubrałam się w mój strój kąpielowy i wyszłam. Odebrałam mój kluczyk, i schowałam moje rzeczy do szafki. Wskoczyłam do wody i czekałam na Emilii.

*Do wyboru, do koloru! ^^

#17 08-03-2014 o 16h01

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Wcisnęła mi strój kąpielowy i sama poszła do przebieralni. Szybko się przebrałam, swoje rzeczy włożyłam do szafki i zamknęłam kluczykiem który dostałam. Biegiem znalazłam się obok Amy i pociągnęłam ją do wody. Pisnęłam gdy moja rozpalona skóra spotkała się z zimniejszą wodą. Spojrzałam na nią śmiejąc się i chlapiąc zarazem.
-No chodź! Dogoń mnie!-krzyknęłam i odpłynęłam od niej spory kawałek.

Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (08-03-2014 o 16h02)

#18 08-03-2014 o 16h06

Miss'Żółtodziób
...

Od razu ganiać. Ja chcę chwilę w spokoju popływać! Emilii, Emilii.. Podpłynęłam do niej i stanęłam w miejscu. Może by tak wypożyczyć dwa materace? E tam.. A może jednak?
- Ej, a może wypożyczymy materac? Fajnie jest leżeć na materacu.. Ha, ha, ha! - spytałam. Opłaca się.

#19 08-03-2014 o 16h09

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Nagle pojawiła się za mną. Zaśmiałam sie i odwróciłam w jej stronę. Wyglądała teraz bardziej kusząco niż na zdjęciach, czy przedtem. A do tego ten strój odsłaniał około 90% jej ciała. Emi! Wróć na ziemie!
-Materac? Ale po co! Możemy sobie popływać a potem się go wypożyczy-powiedziałam z uśmiechem. Boże! Tak się nie da! Ona wręcz kusi! I musi o tym wiedzieć!

#20 08-03-2014 o 16h18

Miss'Żółtodziób
...

Okey, nie to nie.. Zaczęłam pływać w koło Emi. Później odpłynęłam i sama krzyknęłam:
- A teraz ty mnie dogoń! Tera - fere! - krzyknęłam i pływałam w kółko. Teraz ona musi mnie dogonić! Było świetnie!

#21 08-03-2014 o 16h24

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Osz ty! Szybko zanurzyłam się i podpłynęłam do niej. Objęłam ją od tyłu w pasie i zachichotałam je do ucha.
-Masz za swoje, różowa wredoto-wymamrotałam rozbawiona. Jej ciepła skóra tuż przy mojej, jej wspaniałe oczy niedaleko moich i jej boskie usta za blisko moich. Nie wytrzymałam tego, obróciłam ją w moją stronę i wpiłam się w jej słodkie usta. Objęłam ją i westchnęłam zadowolona, pogłębiając pocałunek. Czekałam na ten moment od chwili gdy zaczęłam czytać jej bloga, gdy dowiedziałam się że wygrałam. Wiedziałam już w tedy że posunę się dalej.

#22 08-03-2014 o 16h28

Miss'Żółtodziób
...

Emilii mnie całowała, dziwne.. Myślałam że będziemy przyjaciółkami. Nie chciała się oderwać. Po chwili popchnęłam ją, bo już miałam dość. Uśmiechnęłam się do niej i zaczęłam ją chlapać. Na razie musiałam przemyśleć temat. Wieczorem o tym pogadamy, i tyle. Odpłynęłam od niej i gestem dłoni zawołałam ją do siebie.

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (08-03-2014 o 17h00)

#23 08-03-2014 o 17h07

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Popchała mnie, uśmiechnęła się i zaczęła chlapać. Już po chwili odpłynęła i dała mi znak ręką bym do niej dopłynęła. Tak też zrobiłam. Wyszłam z wody i trochę zawstydzona i zmieszana stanęłam obok niej.
-Umm, Amy. Nie gniewasz się  na mnie? Miałam na to ochotę niemal od początku-wymamrotałam i wbiłam wzrok w ziemię.

#24 08-03-2014 o 17h17

Miss'Żółtodziób
...

Nie gniewałam się, nie lubię. Jeśli chciała to mogła, nie moja sprawa. Nic z tego nie wynikło, i tyle.
- Nie, nie gniewam się. Idziemy na obiad? - powiedziałam z uśmiechem i ruszyłam po swoje rzeczy do szafki.

#25 08-03-2014 o 18h10

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Emilii Carter

Uśmiechnęłam się ciepło do niej. Stanęłam obok niej dalej się uśmiechając.
-No dobrze. A na co masz ochotę?-zapytałam starając się ukryć zażenowanie. Mam nadzieję że nie będzie się mnie brzydzić ani nic. No w końcu pocałowała ją dziewczyna. Ehh, co ja narobiłam! Ale nie moja wina że jest taka pociągająca i kusząca.

#26 08-03-2014 o 18h19

Miss'Żółtodziób
...

Emi zapytała się na co mam ochotę.
- Co powiesz na Maca lub KFC? - wyszczerzyłam zęby.
Mac lub KFC, co trzeba więcej do szczęścia? Nic! Później pójdziemy na zakupy i do niej do domu.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2