RPG nie powstało by bez Vanitty ! To jej dziękuje z całego serca i ona jest moją prawą ręką :3
Link do zewnętrznego obrazka
Wstęp
To miał być zwyczajny wieczór. Zwyczajny spacer. Zwyczajny powrót do domu. Wszystko miało być jak zwykłe. Zwyczajne.
Nikt się nie spodziewał, że zwyczajność będzie stanie się dla nich marzeniem. Czymś wręcz nieosiągalnym. Odkąd to Oni zniszczyli im życie.
Oni. Niezwyczajni ludzie. Którzy mieli zadanie. Zadanie, które dla nich było zabawą. Zabawkami były nie lalki, nie samochodziki, nie klocki. To była poważna zabawa, poważnymi zabawkami.
Stały się ich niewolnicami. Ptaszkami w klatce. Pieskami na smyczy. Na każdy rozkaz, na każde zawołanie. Na każdą chorą zachciankę.
Kto wytrzyma taki terror? Kto sprócuje uciec? Kto się podda i straci nadzieję? Kto będzie liczył na ratunek i będzie ją miał do samego końca? Raz, dwa trzy... Niech się zacznie gra!
Fabuła
Mafie od zawsze kojarzone są z bronią, śmiercią i narkotykami. Tym razem znajdzie się tam również i porwanie. Oraz inicjacja. Szef zorganizowanej grupy przestępczej miał dziwne zwyczaje inicjowania członków, aby mogli stać się pełno prawnymi członkami mafii. Otóż, zadaniem, jakie muszą wykonać, to... Uprowadzić dziewczynę związać i uwięzić, jak ptaszka w klatce. Czy je uwolnią, to już ich sprawa, jednak każda panienka, bez wyjątku, musi wykonywać wstydliwe i żenujące zadania, jakie ich "właściciele" otrzymują od swojego przełożonego. Wszystko to odbywa się pod presją. Presją kar cielesnych a nawet i śmierci. Nadzieja na ratunek? Bardziej nikła, niż szansa na uderzenie piorunu w konkretny kamyk na plaży żwirowej. Do domowników pełnoletnich dziewczyn zostały wysłane listy. Listy mówiące o ich przeprowadzce i chęci usamodzielnienia się. Jak więc liczyć na pomoc, kiedy nikt nie podejrzewa, że coś jest nie tak? Dodatkowo ci okropni, sadystyczni bandyci. Może jednak nie są tacy okrutni? Może w rzeczywistości mają ukryte cele w stosunku do dziewczyn, o których wiedzą tylko oni sami? A może są jeszcze gorsi? O tym już później, to się okaże.
O co chodzi
Wcielamy się w postać porwanej 18-19latki lub członka mafii. Dziewczyny zostały porwane by mężczyzna/chłopak mógł stać się pełnoprawnym członkiem mafii. Dziewczęta nie są zachwycone, ale co zrobić gdy przy skroni masz pistolet a ręce i nogi masz związane grubym sznurem? No właśnie. Członkowie którzy przechodzą inicjację dostają raz na jakiś czas list/SMS od szefa co ma zrobić ich "zabawka". Musze podkreślić iż każdy członek ma jedną zabawkę!
Regulamin
1. MG jestem ja i Vanitty
2. Vanitty jest moją prawą ręką i do niej też można lecieć z pytaniami
3. Ogólny regulamin forum i ten
4. Nie przeklinamy chyba że "#$%^"
5. Sceny krwawe i +18 na PW
6. Jeśli przeczytałeś regulamin na końcu napisz "Help me plis"
7. Wygląd Anime, Manga, Arty
8. Na KP około 48h od zaklepania :3
Postacie
Dziewczyny
1.1 Oliwkaa (ja)
1.2 @Maruki
1.3 Lynn
1.4 Vanitty
1.5 Szyszyszka
Członkowie gangu przechodzący inicjację
2.1 Lynn
2.2 @Ragnarei
2.3 @Ragnarei
2.4 Vanitty
2.5 Lynn
Szef Gangu
3.1 Oliwkaa (ja) i Vanitty
Co w kp?
Godność, wiek, rola, lubi, nie lubi, charakter (nie obowiązkowy ale w punktach można jeśli ktoś chce), wygląd. I co tam sobie jeszcze chcecie. Tylko z obrazkami nie przesadzajcie.
Imię
Emilii
Nazwisko
Carter
Rola
Porwana
Lubi
-Czytać
-Się uśmiechać
-Kotki
-Anime
Nie Lubi
-Krwi
-Chamstwa
-Ciemności
-Pająków
Charakter
Emilii należy raczej do naiwnych i bojaźliwych osób. Jej wygląd może być mylący, ale tak ma być. Jej styl jest raczej czarny i podobny do jednej z postaci z anime. Jest miła, słodka, pomocna, straszliwie naiwna, pomocna i szczera. Nie potrafi być wredna czy agresywna. Nie leży to w jej naturze.
Wygląd
Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (04-03-2014 o 18h39)