Założyłam ten wątek by dowiedzieć się czemu nie zapisują się tam nowe osóbki. Może was odstraszamy? Albo przerażamy? Nie wiecie o co chodzi? Chcecie sie czegoś dowiedzieć o naszym dziale? Nie wiesz jak coś zrobić? Nie znasz BBcodów?
No cóż, wiele osób gra w tą grę a zaledwie garstka piszę w RPG, gdzie udzielają się w innych działach >.< nie ja nie zmuszam do wchodzenia, ja zachęcam tylko.
W dziale RPG powstaje wiele ciekawych opowiadań, niektóre w ogóle sie nie rozpoczynają. A dlaczego? Za mało osóbek :c
Gdy zapiszesz się do opowiadania możesz stworzyć własną postać, wygląd, imię, nazwisko, wiek i wiele innych należy do ciebie.
Jakieś pytanka?
Nie bój się komentować, nikt nie będzie się śmiał.
Jeśli wątek jest w złym dziale, prosze tylko powiedzieć a już poproszę moderatorkę o przeniesienie do innego działu.
Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (22-02-2014 o 17h55)
) stale czytałam te najpopularniejsze na onecie, o niewolnikach, o szkołach z nastolatkami o supermocach, etc. ale nigdy nie rozumiałam zasad rządzących tego typu tworem. Serio. Nawet nie wiem o co zapytać, bo nie mam pojęcia jakimi zasadami rządzi się takie RPG.
Jak piszę tą odpowiedź to mi samej wydaje się, że jedna strona mnie myśli "O rany, ale nudne", ale tak naprawdę to tylko pozory