Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 03-03-2014 o 18h58

Miss'wow
natasza793
...
Miejsce: Dobre

Link do zewnętrznego obrazka

Dziewczyna... Yyy nie dyrektorka powiedziała, że będziemy mieli z nimi kontakt. Jestem pewna, że moja uwierzyła to kłamstwo. Przecież ona zawsze wierzy we wszystkie moje kręty. Po prostu łatwo wierna... Później powiedziała, że możemy iść, a następnie przeniosła nas do akademika. Tylko szkoda, że nie powiedziała mi jaki numerek mam pokoju, a może powiedziała tylko ja nie usłyszałam.
- Nie wiesz czy mówili nam gdzie jest nasz pokój - powiedziałam do niej. Dziewczyna również się zgodziła zostać. Ja się zgodziłam bo zawsze interesowało mnie wszystko co związane z magią, wróżkami i tym podobnym.

Wyszedłem chyba jako ostatni.
- Do widzenia - powiedziałem i udałem się od razu do swojego pokoju. Ja tylko wszedłem rzuciłem się na swoje łóżko. Ciekawe co teraz będzie... Jak poradzą sobie te dziewczyny. Czy długo będę miał gadane jaki to nie odpowiedzialni byliśmy. Przecież to nie nasza wina. Zresztą nic przecież takiego się nie stało...

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm

#27 04-03-2014 o 16h04

Miss'nieobczajona
Neliza
...

Zaśmiałam się i chwyciłam dłoń Elathy. Czyli za nim tu przyszłam myślała o jedzeniu, ale nie chciało jej się iść. Mogłam się tego spodziewać. Gdy wyszłyśmy z pokoju na korytarzu stali inni. Najwidoczniej Memira ich tu przeniosła.
- Są na kluczach. - powiedziałam to takim tonem jakby była to najbardziej oczywista rzecz świata. Pociągnęłam współlokatorkę w stronę stołówki. Nie byłam wprawdzie głodna, ale pewnie, gdy tam wejdę będę głodna jak diabli. Ciekaw jestem jak poradzą sobie nowe. Cóż, nowa szkoła, magia i te rzeczy. Dla zwykłych ludzi to nie istnieje więc, pewnie nie będzie im łatwo. Ale mogę się mylić.

Raz jestem, raz mnie nie ma, ale częściej to drugie.

#28 18-03-2014 o 17h50

Miss'wow
natasza793
...

Nim dziewczyna mi odpowiedziała uzyskałam odpowiedź od innej dziewczyny. Wydawało mi się, że ona nie przepada za mną. Nie wiedziałam czemu ale tak czułam. Spojrzałam na dziewczynę, bo zdążyła nas minąć był z jakąś inną dziewczyną. Obie kojarzyłam, bo widziałam je już wcześniej.
- Mogę wiedzieć co takiego ci zrobiłam iż zasłużyłam sobie na takie traktowanie - powiedziałam do niej. Nie interesowało mnie to, że ona siedziała w tym dłużej, a ja tym się jeszcze głupie. Mogłam nie zauważyć numerku na kluczy czy każdy by zwracał uwagę na takie szczegóły.

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm

#29 18-03-2014 o 18h23

Miss'nieobczajona
Neliza
...

Westchnęłam, znów to samo. Spojrzałam na dziewczynę przepraszająco.
- Sorka, ale po prostu jestem zła. Znów dałam się złapać, a znając życie nie będzie to ostatni raz. - powiedziałam beznamiętnie.
Byłam tyle razy w gabinecie dyrki, że moje imię powinno być tam wyryte, żeby wiadomo było kto jest stałym bywalcem w pomieszczeniu.
Wyjrzałam za okno i mój wzrok spoczął na arenie, muszę później odreagować, bo znów będę dla kogoś opryskliwa lub komuś przygadam. Zaufać Memi w tej sprawie? Nie, sama muszę to załatwić.

Raz jestem, raz mnie nie ma, ale częściej to drugie.

#30 24-03-2014 o 19h51

Miss'wow
natasza793
...

Dziewczyna spojrzała na mnie przepraszająco. Później się odezwała się do mnie. Miała ochotę powiedzieć, że jeśli jest zła nie musi się wyżywać na innej ale już wolałam ugryźć się w język.
- Okej nic się takiego nie stało po prostu z chciałam wiedzieć, czy jakoś już zdążyłam ci podpaść - powiedziałam do niej. Jak zwykle wzięłam wszystko na siebie. Spojrzałam na numerek na kluczyku. Nic już nie mówiąc poszłam szukać swojego pokoju, kiedy znalazłam weszłam do środka.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2