Link do zewnętrznego obrazka
O co kaman?
Do szkoły przychodzi nowy uczeń, jest przystojny i od razu większość żeńskiej połowy szkoły się w nim za urocza. Ale tylko jedna dziewczyna nie zauważa jego istnienia, tak mu się zdaje. Śliczna choć zamknięta w sobie stara się ukryć fakt ile razy była "tą jedyną" i jak boi się kolejnego związku. Chłopak mimo plotek które do niego docierają stara się nawiązać z nią kontakt. Czy uda mu się dotrzeć do dziewczyny która stara się całe swoje życie spędzić w domu? Której siostra natarczywie naskakuje na każdego zbliżającego się do niej samca? Zobaczymy.
Postacie
Ona- Oliwkaa (ja) jako Mirajane Wiliamson
On- Szyszyszka Jako Shuu Black
Regulamin
1. Jestem panią i władcą tego wątku. Zmieniam pogodę, godzinę itp.
2. Proszę osobę która będzie dodawać CHOCIAŻ jeden post dziennie.
3. Ładne zadbane posty, używamy centera lub BBcode
4. Przestrzegamy ogólnego regulaminu forum
5. Wygląd A&M
6. W KP musi być CHARAKTER i choć kilka słów z HISTORII postaci.
7. Jeśli przeczytałeś ten jakże wspaniały regulamin napisz na końcu KP napisz "Elemeno"
8. Sceny +18 i pytania na pw.
Moje KP za chwilkę.
Imię
Mirajane
Nazwisko
Wiliamson
Znak zodiaku
Orientacja
Heteroseksualna
Charakter
Mirajane jest osóbką miłą i pomocną acz kolwiek zamkniętą w sobie. Nie lubi się udzielać na lekcjach czy przerwach. Zazwyczaj siedzi w bibliotece lub na dziedzińcu u czyta książki bądź uczy się. Jest osobą delikatną i kruchą a do tego nieśmiałą. Od długiego czasu się nie złości i unika problemów.
Krótka Historia
Mira w domu ma dość łatwo choć jej siostra od jakiegoś czasu naskakuje na każdego samca który do niej podejdzie. Od kilku lat była wiele razy "tą jedyną" i po ostatnim razie strasznie się załamała. Dzieciństwo jak dzieciństwo nic szczególnego. Ale od 12-13 roku życia trochę się w niej pozmieniało bo jej ciało dość szybko zaczęło dorastać fizycznie.
Lubi
-Rysować
-Malować
-Się uczyć
-Róże
-Księżyc
Nie lubi
-Przemocy
-Nachalności
-Pozerów
-Krwi
Ciekawostki
-Ma naturalnie białe włosy
-Ma uczulenie na cytrusy
-Ma młodsza siostrę ma ona 14lat
-Jej rodzice dość często wyjeżdżają więc nie wiedza o jej stanie
Elemeno
Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (30-01-2014 o 20h39)