Czekaj ! Idę z Tobą 

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 74
Czekaj ! Idę z Tobą 

Myślałam, że łańcuchowe wycofali z użytku : O
miało ich nie być. Ktoś znowu oszukał zasady BHP.
przecież to karuzela śmierci : O
Steno, czemu? D: To moja ulubiona. D: Nie żebym jeździła na jakiejś większej ilości, zdecydowanie brak nam parków rozrywki w Polsce.

Bo to szatańska maszyna jest : d
Największa rozrywka pod sklepem w godzinach nocnych xd
Jak masz mało rozrywki to przyjedź do nas na Boże Ciało, do Łowicza xD
Dzień dobry wieczór Wam wszystkim
jak mija ta piękna niedziela ostatnia w tym miesiacu?

Wróciłam (dosyć dawno) do domciu :-) W uie to dzisiaj było fajnie, bo nasz mini-zjazd się udał (mamy nawet zdjęcie wow, tak nieostre że wow xD), ie wliczając w to tego że Lusie musiała pójść do domu trochę wcześniej niż DemOlkaGirl i ja (x.x), ale w sumie to tylko raz miałam krótką zwiechę, a tak to gadałyśmy non stop. Poza tm okazało się że znałam Luśkę już wcześniej tak jakby, ale tak w sumie to mniej więcej z widzenia, chociaż w sumie to rozmawiałyśmy kiedyś przy okazji... (i chyba jako jedyna stąd wiem ile ma lat mvuhahahah) xD
A wam jak minął dzionek? :-)
Oho, Luśce zdjęli bana 
Ostatnio zmieniony przez Podoina (30-08-2015 o 21h11)

Pochwalę Wam się, że w końcu mieszkam jak człowiek. Mam własny pokój, nawet całkiem czysty, ogarniętą współlokatorkę i wszystko jest cacy. Tylko zamulałam dziś niesamowicie, ale to chyba normalne o tej porze roku
Jakby ktoś chciał na herbatę do Gdańska to zapraszam. Nawet kawałek podłogi do spania mogę udostępnić 
Podoina, ja tam wiem z Insta ile Kucyk ma lat. :'D Cieszę się, że wam się udało. ^^ Ile osób było?
W ogóle wiem, że nie zrozumiecie, ale muszę się z wami podzielić moim idiotyzmem. Słucham piosenek Exo praktycznie tylko po koreańsku i narzekam, że mało Xiumina. XDD (Xiu był w Exo-m, czyli chińskiej grupie boysbandu :'D Był, bo znieśli podział)
Centuś, wpadam na weekend! <3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (30-08-2015 o 21h16)

Tylko trzy osóbki xD (tłumy bardzo tłumy)
I masz racje, ja nie zrozumiałam za bardzo, nie wiem jak inni :')

Podoino, już tłumaczę, chociaż pewnie cię to nie interesuje. XD
Exo byli podzieleni na dwie podgrupy tworzące w dwóch językach, chińskim i koreańskim. Oczywiście nie zawsze tylko ci z grupy M (chińskiej) śpiewali w chińskich wersjach (i vice versa), czasem się mieszali. No, Xiumin należał do chińskiej grupy, a ja słucham koreańskich wersji piosenek i narzekam na to, że mało tam śpiewa. XDDD
Wooo, tłumy tak bardzo... A tyle ludzi wykazywało chęć. D:

No, dużo tego było, ale niektórzy nie mieli czasu, a nie którzy wyrazili chęć...a potem się nie odzywali już i chyba nawet przestali się tym interesować. Ale było fajnie :-)
No to teraz już rozumiem o co chodzi

Witam drogie panie
dzisiaj malowałam ścianę do końca u chłopaka w warsztacie (tak bardzo mam dość :c ) i sprzątałam samochód no i mam ochotę teraz obejrzeć jakiś film i chyba zaraz to zrobię <3

Widzę że niektórzy pracują i produktywnie spędzają czas (w przeciwieństwie do mnie xD)
A jaki film będziesz oglądała? :-)

"50 twarzy greya" moj chłopak kupil mi plyte na imieniny 

Majerankowa zapraszam! Nawet Ci materac napompuje i dam kocyk w panterkę <3
A ja jutro do pracy na 8 :C Ciężkie życie pracownika Empiku...
Ostatnio zmieniony przez Sentis (30-08-2015 o 22h58)
Sentis zycze Ci aby dzien w pracy minal Ci szybko i przyjemnie 

Sentis, Empik zawsze lepszy od kładzenia tapety na suficie w jakiejś zagrzybiałej podstawówce
Ja nie wiem, od tygodnia tylko tapety na suficie, jakby innych ścian ludzie nie chcieli ogarniać, tylko tą na którą i tak patrzy się najrzadziej...
ojej biedna Hiruko 

Musze się pochwalić.
Mam w końcu sprawne autko! <3
oo
Moti a jakie?

Sentis, nie wiem, nadal nie ogarniam. Tak sobie dyrektorka jednej ze szkół zażyczyła fototapetę układu słonecznego i gwiazd w klasie fizycznej i trudno...
W chemicznej z kolei ma być układ okresowy z modelami różnych cząsteczek i atomów, zaś w biologicznej jest już drzewo ewolucji...
Pomysł ogólnie fajny, ale nie na sufit, bo od samego stania na drabinie tyle godzin ma się fioletowe nogi D:
Na szczęście wszystkie inne prace są normalne, a nie wariackie jak ta szkoła 
A tak btw, jaki jest sens dzielenia sal w podstawówce na chemiczną, fizyczną itd. jak tam jedynie przyroda i kółka zainteresowań? Bo ja widzę tylko jeden - ma być zrobione gimnazjum, ale o tym też nikt nie mówił... Chyba zapytam jutro lub w sobotę 
Motionell, a jaki to wóz? 
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (01-09-2015 o 01h25)
Witajcie
jakie uczucie w dzien 1 września-dzien powrotu do szkoly? Mam nadzieje, ze nie jest zle. 

Jest źle, bo moja patologiczna klasa prawie w komplecie x.x A dzisiaj to mi się nie chce iść nawet x.x I ten WF w środku lekcji...

Biedna
u mnie tez jest zle ale z innego powodu. brat mnie obudzil przed 5 i od razu pojechaliśmy 300km do babci ale co tam ;-; i przez to moge tu nie wchodzic jakis czas..
Ostatnio zmieniony przez Pacia69 (02-09-2015 o 12h52)