Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 74

#276 09-11-2014 o 14h28

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Motionell napisał

Ja mam dzień rektorski i wolne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

The same here~ Choć i tak planowo nic nie miałam, więc dzień rektorski niewiele mi dał xD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#277 09-11-2014 o 15h25

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Eh ja także muszę iść do szkoły... Mój Dyrektor nie chce wykorzystać dni dyrektorskich i trzeba iść do szkoły. >: No dobra, w klasie maturalnej to może nawet dobrze bo i tak zostało mi mało do końca semstru, ale bez przesady. Ja nie mam jak wrócić do domu, bo prawie wszystkie moje autobusy jutro nie kursują ; ;

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#278 09-11-2014 o 16h26

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

ErinBlack napisał

Motionell napisał

Ja mam dzień rektorski i wolne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

The same here~

HIGH FIVE! Tracę wykład z matmy i (niestety) półtorej godziny siatkówki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#279 09-11-2014 o 17h14

Miss'nieobczajona
...

mam takie pytanko lkto lubi minecrafta niech mi napisz e na wiadomości:)

#280 16-11-2014 o 07h42

Miss'Żółtodziób
...

Violi44620 napisał

czy ktoś wiee jaka piosenka jjest ze słowami z nispokojem patrze w oczy tqe

Znam wiele piosenek. Mogę Ci polecić:
"Nie, nie żałuję" Edyta Gepper
"Och, życie kocham Cię nad życie" Edyty Gepper
"Do kołyski" Dzem
"Allelujjah"  Alexandry Bonny czy jakoś tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Znam wiele innych ale nie potrafię wymienić z pamięci.
Ps. Najlepiej załóż konto na ising.pl , bo tam możesz się nagrywać i masz słowa.

#281 19-11-2014 o 15h08

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Bajkowa kraina

Uwielbiam Dżem, a zwłaszcza tę piosenkę ^^ Bardzo długa historia  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#282 19-11-2014 o 17h42

Miss'ujdzie
AngelicPretty
Także no, ten tego ;o

Jezu... Tyle nauki, tyle sprawdzianów i kartkówek..no depresja ;__;

https://38.media.tumblr.com/tumblr_m6xbuwG7kY1qbvovho1_500.gif

#283 19-11-2014 o 17h47

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

AngelicPretty ja w zeszłym tygodniu miałam codziennie po dwa sprawdziany i co najmniej jedną kartkówkę... A raczej miałam mieć, bo połowie nauczycieli się nagle odwidziało. To dopiero deprecha, jak się wykujesz, a oni ci przychodzą i mówią, że na przykład nie mieli czasu na przygotowanie nam sprawdzianu. >.<
Do tego lekcja pokazowa w zeszły piątek... Brr, się zestresowałam.

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (19-11-2014 o 17h48)

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#284 19-11-2014 o 19h50

Miss'Brązowa
eufrozyma

A ja odbębniłam trzy kolokwia w ciągu ostatnich trzech tygodni (trzecie dzisiaj, z matmy, Ziółko wspierała mnie mentalnie XD) i jestem szczęśliwym człowiekiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zostały na ten semestr jeszcze cztery - drugie z angielskiego, niemieckiego i matematyki (ale to z macierzy, macierze są proste /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) i pierwsze z mikroekonomii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A potem trzaśniemy zerówki, ewentualne egzaminy i po krzyku, pierwszy semestr studiów z głowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#285 19-11-2014 o 20h07

Miss'wtajemniczona
Asuu

Ach nie ma to jak nauka... Ja się tak wspaniale cieszę, że moja polonistka gna do przodu z lekturami i nie wiem jak chce wykonać z nami dwugodzinny sprawdzian z lektury akurat tego dnia, gdy mamy matury próbne. Zaprawdę nie ogarniam tej babki, ale nie narzekam. W sumie od połowy perwszego tygodnia września mam codziennie sprawdziany, kartkówki czy co tam dziwnego nauczyciele wymyślą. xD
Serio czasami nie wiem czy zastanawiają się nad czym mówią, bo moja wychowawczyni uznała, że za tydzień we wtorek zrobimy próbny egzamin zawodowy, ale w ostatniej chwili przypomniała sobie, że tak jakby są matury xD
To zakręcenie w klasie maturalnej jest bezcenne x3

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#286 21-11-2014 o 12h25

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Szkoła to zło. Pochorowałam się nawet od nadmiaru pracy... nia pięć olimpiad przedmiotowych byłam zapisana, ale po wszystkim :--P Ale to nie zmienia faktu że czekają mnie 3 testy na które nic nie umiem x.x umrę, mówię wam, umrę :-( /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#287 21-11-2014 o 18h05

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Asuu, coś o tym wiem xd jedna lektura na tydzień i lecimy z tym koksem. W dodatku część nauczycieli stwierdziła, że oprócz próbnych matur zrobią nam te swojego autorstwa (tak dla rozeznania). Damn. A ja i tak mam już mnóstwo zaległości przez chorowanie w ostatnim tygodniu. Ogólnie to mam wrażenie, że do matur lepiej,  a przynajmniej ten materiał, który miałam do tej pory, lepiej powtórzę sobie sama niż z innymi na fakultetach. WOSu i histy się nie boję, ale mam wątpliwości co do rozszerzonego niemieckiego i polskiego - niby ogarniam, ale wiadomo jak to w końcu wyjdzie xd

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#288 23-11-2014 o 12h19

Miss'wtajemniczona
Asuu

No właśnie! Te lektury to zmora i nie wiem jak mam wyrobić się z przeczytaniem książek na prezentację maturalną... Chyba będę je wciągać przez święta, chociaż pewnie wtedy polonistka zda nam jakąś grubą cegłę .-. . Ja mam takie "własne" matury co tydzień na matmie i powiem szczerze, że nikt jeszcze nie napisał na 30% więc będzie ciekawie w środę na próbnej z operona xD. Ale w sumie nie boję się matmy ani polaka. Bardziej dygam się na niemiecki, fizykę i chemię. Normalnie trzy najgorsze przedmioty, ale muszę je kurna zdać. .-. W sumie nie wnikam po co mi one na logistyce, ale jeśli uczelnia tak twierdzi to niech będzie  .3.
Jak o zdrowiu mowa, to ja na dwutygodniowym L4 w pracy, chodziłam do szkoły by nie mieć zaległości, bo tyle bym tego nałapała, że bym w życiu nie zdążyła to nadrobić do końca semestru .-.

#289 23-11-2014 o 18h33

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Szczecin

mój weekrnd też jest świetny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png pozdrawiam

sex<3lala

#290 23-11-2014 o 19h16

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

A chemia na podstawie, czy rozszerzeniu Asuu ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#291 23-11-2014 o 22h41

Miss'wtajemniczona
Asuu

Na szczęście poziom podstawowy, biorąc pod uwagę, że chemię skończyłam w drugiej klasie i tak jakby te dwa lata przerwy to dość dużo .-. . No i dygam się, ponieważ znajoma z ogólniaka o profilu chemicznym nie zdała tejże matury, więc będzie ciekawie .3.

#292 23-11-2014 o 22h50

Miss'Brązowa
eufrozyma

Asuu napisał

Na szczęście poziom podstawowy, biorąc pod uwagę, że chemię skończyłam w drugiej klasie i tak jakby te dwa lata przerwy to dość dużo .-. . No i dygam się, ponieważ znajoma z ogólniaka o profilu chemicznym nie zdała tejże matury, więc będzie ciekawie .3.

Jakim cudem nie zdała matury z chemii? Przecież z wybranych przez siebie przedmiotów (tj. nie matma podstawowa, nie polski podstawowy i nie obowiązkowy język nowożytny) jeszcze na ostatniej maturze można było mieć 0% i się zdawało, nie było poprawek ani nic, tylko wynik śmiesznie niski – nawet ja bym zdobyła te pół punktu w tej chwili podchodząc do podstawowej chemii, a co osoba na profilu chemicznym. Jedyny przypadek niezdania matury nieobowiązkowej to gdy egzaminator stwierdzi, że pracuje/pracowało się niesamodzielnie. No chyba że przez pół roku od matury zdążyłam zapomnieć jakieś niuanse, ale nie wydaje mi się.
W końcu dopiero najbliższa matura będzie "zmieniona" i nie ogarniam jej zasad, bo mnie nie interesuje, jako że jej nie zdaję.

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-11-2014 o 22h52)

#293 24-11-2014 o 19h59

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Chemia na podstawie to jeszcze tragedia nie jest... Rozszerzenie to dopiero zabawa!
Powodzenia Ci życzę, bo mimo wszystko jest co powtarzać... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak coś to służę pomocą ;D

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#294 27-11-2014 o 18h19

Miss'wtajemniczona
Asuu

Eh nie wiem co robiła na tej maturze z chemii, ale uparcie twierdzi, że nie zdała...
Ale powiem, że ja już zraziłam się do matury z niemieckiego. Dzisiaj na próbnej sprzęt nagłośniający postanowił odmówić w trakcie słuchania współpracy, a płyta nie ważne czy zgrana na pen-drive czy na inną płytę, nie chciała normalnie chodzić. Więc prawdopodobnie będę musiała to cholerstwo od nowa pisać .-.

#295 24-12-2014 o 20h05

Miss'ujdzie
AngelicPretty
Także no, ten tego ;o

Hejo skarby, jak tam po kolacji wigilijnej, brzuszki pełne ?

#296 24-12-2014 o 22h47

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Taak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Co dostałyście? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja planszówkę i książkę. No i słodycze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#297 27-12-2014 o 18h49

Miss'ujdzie
AngelicPretty
Także no, ten tego ;o

Wybiera się ktoś na konwent anime w Nowym Sączu ? :3

#298 29-12-2014 o 17h01

Miss'Sensei
Mizune
~It's only your shadow arriving too late and leaving too soon.
Miejsce: Wonderland

Hah pod choinkę pełno cukierków! A miałam nadzieję, że dostanę książkę bądź jakaś kasę..trudno. XD

A nie wybieram się mam za daleko. Ohh. W dodatku mam takie zaufanie wśród rodziców że nigdy by mnie samą nie puścili. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#299 29-12-2014 o 18h07

Miss'ujdzie
AngelicPretty
Także no, ten tego ;o

Haha, ja nie wiem właśnie czy iść czy nie :3 Gdybym poszła to byłby mój pierwszy raz *o* Pewnie bym nic nie ogarniała ale ok xD

#300 03-01-2015 o 13h36

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Hej, ludki! Mam do Was dość nietypowe pytanko, mam nadzieję, że wątek dobrze wybrałam - orientuje się ktoś, gdzie we Wrocławiu mogę kupić tapiokę? Ewentualnie jakiś dobry i zaufany sklep internetowy, jeśli ktoś tak zamawiał i wie, że będzie bezproblemowo (bo choć nie mam do takowych zaufania to postaram się raz przemóc, jeśli będzie trzeba...).

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 74