Twoja miss wygląda jak złota rybka ponieważ posiada ogon i jest ubrana cała w złoto 

Twoja miss wygląda jak złota rybka ponieważ posiada ogon i jest ubrana cała w złoto 

Twoja miss wygląda jak władczy kot z Egiptu xD

Twoja miss przywodzi mi na myśl kruka, bądź wilka, które niekiedy symbolizują śmierć. Chyba sama domyślasz się dlaczego właśnie ze śmiercią Twoja stylizacja mi się kojarzy, prawda? ^^
Twoja miss kojarzyła mi się z liskiem przez rude włosy i czerwony sweterk

Twoja miss wygląda jak mewa, bądź biały gołąb.
Dla mnie twoja Miss wygląda jak żaba (bez urazy) 
Twoja miss przypomina ważkę, przez te skrzydła.
Twoja miss skojarzyła mi się z czarną panterą, to przez te czarne ubrania
Ostatnio zmieniony przez NikeRosa (11-12-2015 o 19h07)
Twoja miss wygląda jak kura, przez swoją fryzurę.

Twoja miss wygląda jak ćma ponieważ jest ubrana w "zwiewne" ubranie oraz kolorystycznie zbliżona do ćmy 

Zdecydowanie gołąb. Twoja stylizacja przypomina mi taką gołębią + jeszcze ta piórkowa(?) spódnica... no po prostu istny gołemp XD

Twoja stylizacja przypomina mi skrzyżowanie pawia i kuropatwy. To pawpatwa!
Okej...za długo siedzę przed kompem.
Twoja miss kojarzy mi się z psem wygląda tak potulnie

Twoja miss kojarzy mi się z gawronem, przez czarne skrzydła i cały czarny strój, ale białą twarz i jeszcze przez tego czarnego ptaka, obok jej głowy.

Link do zewnętrznego obrazka
Twoja miss to czarny kruk o pomarańczowych, przenikliwych ślepiach, no po prostu nie da się pomyśleć inaczej!
Twoja miss kojarzy mi się z czarnym kotem.Wygląda jakby miała zaraz ruszyć na łowy.

Twoja miss kojarzy mi się z kotem przez uszy i świecące oczy.
Twoja miss kojarzy mi się z leopardem. Może przez to spojrzenie i rozwichrzoną fryzurę. Kto wie, czy gdzieś tam pod ubraniami nie chowa cętek.

Twoja miss wygląda jak małpa czy orangutan, bo mają podobne czaszki.

Twoja miss wygląda jak mysz - przez jej kolor skóry i ten czarny okrągły nosek.

Przypominasz mi nietoperza. Może niezbyt oryginalne skojarzenie, no ale skrzydełka i uszka robią swoje ^-^
Mały, elegancki, egzotyczny ptak. To przez włosy, takie falujące na wietrze, a egzotyczny przez otaczające twoją miss kwiaty.
Hmm moze morski ślimak, chyba nie znam innego tak pofalowanego i rozowego zwierzatka xD
Wyglądasz jak dla mnie jak wielki mechaniczny kruk