Sentis ładna, chińska stylizacja..czerń ze złotem zawsze wygląda efektownie..
tylko fryzura wygląda na taką niedbałą, rozwichrzoną..nie pasuje tutaj..9/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 207
Sentis ładna, chińska stylizacja..czerń ze złotem zawsze wygląda efektownie..
tylko fryzura wygląda na taką niedbałą, rozwichrzoną..nie pasuje tutaj..9/10
Na poczatku Twoja miss skojarzyla mi sie z wybranka Hagrida O.o ciuchy wyciagniete jak ze starego kufra. Bluzka bardzo gryzie sie z narzutka. Zmienilabym bluzke, gdzyz narzutka pasuje do stazki na kapeluszu i do torebeczki. Ladna twarz, jednak popracowalabym nad fryzura. Zmienilabym na bardziej elegancka. 6/10

Haha Sniezyczka, niezłe skojarzenie 
Twoja kreacja jest dopieszczona w każdym szczególe.Może lepiej by było, gdyby nogi były zasłonięte. Kawał dobrej roboty
10/10
Kupeczka już oceniałam i nie zmieniam zdania, świetny myk z tą sukienką i spódnicą..
10/10
Korzystna zmiana bluzki i fryzury
Teraz jest idealnie 10/10

Urocza skrzypaczka <3 Twoja twarzyczka zawsze mnie rozbraja i nawet pasuje jej nielubiana przeze mnie fryzura
10/10
Jessica skromnie, klasycznie, ładnie..nic dodać nic ująć
10/10
Euforyzma delikatnie ale bogato:) świetnie wykorzystałaś bieliznę od gwiazdy, bardzo fajny efekt..10/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (03-02-2014 o 18h25)
Nie podoba mi się kolor włosów – całość jest czekoladowa, a tu stąd ni zowąd wypływa czerwień, która mnie osobiście bardzo zaskoczyła, kiedy patrzyłam od dołu stylizacji w górę xD (Nie pytaj, czemu tak zamiast od razu widzieć całość albo iść od góry do dołu, jestem blondynką xD) Nie lubię tej parasolki, bo chociaż niby jest brązowa to ma tę różowawą falbankę, która ni w ząb nie pasuje mi do czekoladowego brązu. Naszyjnik nachodzi na bolerko i mnie drażni. Reszta stylizacji bardzo… czekoladowa
Dobrze, że kokarda jest bardziej wyrazista, bo fajnie przełamuje czekoladę. 8/10
Ładnie, ale jednocześnie zbyt ciemno. Nawet brązowe włosy miss, które na pierwszy rzut oka się zlewają z czernią. Dodałabym jakieś jasne dodatki. 9/10
Eufrozyma: Góra i dół są z tego samego zestawu? Bo ten kwiatek z bluzki pasuje idealnie do reszty ze spódnicy. Jeśli nie jest to zestaw, to gratuluję tak dobrego dopasowania! Kolejna stylizacja chińska, których pełno ostatnio, ale twoja jest jednak przemyślana. 10/10!
nina208: trochę chaotyczna ta stylizacja. Na pewno usunęłabym jeden z elementów. Czapka, naszyjnik i latarnia, każde z innej bajki. Narzutka "wrzyna" się w spódnicę(może nie widać tego na 1 rzut oka, no ale). 5/10
Ostatnio zmieniony przez Kupeczka (03-02-2014 o 18h40)
Zachwyca mnie połączenie na dole. Wygięta nóżka ze spódnicy Mitsuke super prześwituje spod spodu, a wąż podkreśla mroczny charakter, podobnie jak nienaturalny kolor oczu. Ostatnio uwielbiam wszelkiego rodzaju kapelusze, więc absolutnie oczarowuje mnie użycie go jako dopełnienie góry. 10/10
PS. Spódnica z bluzką zgodnie z przypuszczeniami Kupeczki nie jest zestawem.
WOW! Nie jestem fanką chińskich ubrań bo są strasznie pstrokate, a tu proszę... Udało Ci się również wykorzystać tą narzutkę, sama myślę nadal co z nią zrobić i nic nie wymyśliłam. Pięknie z klasą i umiarem 10/10 

Jessica23 - Ładna dziewczęca stylizacja tylko dała bym inną bluzkę więc 9/10
Zwykła codzienna stylizacja. Brakuje mi czegoś w ręce i jakiegoś żywego koloru dla złamania smutnej czerni, może jakiś szalik i do tego buty w tym samym kolorze - 5/10
Bardzo fajne połaczenie tej spódnicy z paskiem.
Wszystko by było fajnie tylko że jest takie wrażenie że na ramionach brakuje czegos więc 8,5/10
Przydałby się jakiś pasek. I więcej i większej biżuterii. Ubogo, prosto, bez szału. Nic specjalnego 6/10
Ostatnio zmieniony przez Sentis (03-02-2014 o 19h36)
Pomimo ogromu i przepychu całość wygląda dość ślicznie jest spójnie i widać iż kreacja to jest przemyślana, jedynie ten łuk mi nie za bardzo pasuje, moja ocena 8/10
Cryheart29 - bardzo fajna stylizacja, szkoda tylko, że nie ma o ton jaśniejszych butów.. 10/10 
Góra mi się podoba, ale dół już nie za bardzo. Spódnica do tego gorsetu mi niezbyt pasuje i ta chińska bransoletką, która jest taka masywna. Powinnaś dać coś delikatniejszego jak już, skoro góra jest delikatna i dziewczęca. 7/10
słodka, jak czekoladka z miętową niespodzianką (ta halka!), całkiem uroczo, 9/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nie wiem czemu, ale chyba ta sukienka i spódnica nie pasują razem, ale im dłużej patrzę, to tym mniej mi to przeszkadza. Ogólnie to nawet, nawet, dobrze, ze nie dałaś żadnych rajstop
9/10
10/10. Nawet ta fryzura, której generalnie nie lubię, wygląda świetnie.
Wybacz ma szczerość, ale stylizacja do mnie nie przemawia. Jest po prostu ładna, lecz nie zachwyca. Kolory i wzory kreacji delikatne jasne, nie dają efektu wow. Podobnych stylizacji jest dość dużo. Za to buzia Twojej mis jest na prawdę urocza. 6/10
Na pierwszy rzut oka wszystko ok. Jednak po chwili - nie, ta bluzka tu nie pasuje, złoto na brzuchu za bardzo odcina się od sukienki, w tym miejscu przydałby się jakiś pasek. Kolor włosów jest też nieco mdły, bardziej intensywny żółty wyglądałby o wiele lepiej. Makijaż wygląda dziwnie z chustką (nie wiem jak to nazwać). Ale dobry dobór dodatków (oprócz paska).
7/10
Ostatnio zmieniony przez dyokira (04-02-2014 o 00h16)