Strój dla pani domu idealny, niemniej jednak dość nudny. 3/10
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
MilkaM50- strój całkiem fajny jak na początek.
9/10
Sentis-oceniałam kilka postów wcześniej i z tego co widzę nic nie zmieniłaś. 
6/10 Dzisiaj się trochę będę Was czepiać ;****
Nie podoba mi się ten strój. Dlaczego? Ponieważ do takiego żakietu (czy co to tam jest xD) nie pasują otwarte buty. Lepiej ubrać białe kozaczki lub pełniejsze buty.
No i te rękawiczki optycznie przyciemniają skórę.
Trudno. Ale tak to ok! :3
Kupiony stroj u Nine w calosci, zero tu inwencji tworczej, chyba tylko torebka zmieniona.
A szkoda, bo fryzura i makijaż są ok, więc mis miałaby jakiś potencjał.
0/10
Ktosia1 - strój jest piękny. Wszystko ze sobą współgra. 10/10 
Bardzo mi się podoba, ale buty mogłyby być wyższe. 8/10
P.S. Crys - Kosia1, nie ''Ktosia1'' 
Całkiem fajne, ale zmieniłabym buty. 
8/10
Ostatnio zmieniony przez Malinowa18 (31-12-2013 o 10h26)
Zwyczajna, dosyć nudna zimowa stylizacja. Dodałabym jakąś czapkę albo biżuterię bo jest pusto.
4/10
Ale przepiękna Miss 
Wszystko mi pasuje,kapelusz wielbię, fajnie dobrane buty:)
No i te kolory <3
11/10
Motionell- Śliczna zielona stylizacja. Nie podoba mi się tylko kapelusz
9/10
Trochę zbyt prosto, stylizacja nieszczególnie przykuwa czymś wzrok. Buty wydają mi się za ciężkie do całości, też świeczkę bym zastąpiła przykładowo dobraną torebką. Ładnie, ale bez szału ciał
5/10
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (31-12-2013 o 13h55)
Fox, wyglądasz jak mroczna dama dworu ... Czerń i ten odcień zieleni bardzo do siebie pasują, nie miałem pojęcia, że aż tak. I ta kokarda z tyłu, to jest coś. Jak suknie w dawnych latach.
Nie ma tutaj nawet czego skrytykować 10/10
Foxglove- Elegancka stylizacja. Ten klucz mi nie pasuje. Kapelusz mi się nie podoba. 8/10
Misi2206- Słodka stylizacja. Lizak kolorem do niczego nie pasuje. Zakolanówki zamieniłabym na rajstopy
8/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (31-12-2013 o 14h09)
Całkiem spoko, tylko pasek gryzie się z resztą 9/10
Biała czaszka mi nie pasuje ... jest zbyt jasna jak do tego stroju ...
A to dosyć ciekawie przedstawiłaś zamaskowanego morderce xD hehe wybacz, tak mi się kojarzy przez tą czaszkę ...
9/10
PS Moj strój przedstawia interpretacje Zegarka z łańcuszkiem xD
8/10 - Podoba mi się, ale niektóre dodatki są nie potrzebne. Cieszę się jednak, że chłopak dopasowane do miss ma ubranie. 
Paululusia- Tą sukienkę dostawali wszyscy więc od siebie nic nie włożyłaś. Opaska nie pasuje do włosów. Mało dodatków. Brak kreatywności. 2/10
Wow! Baaardzo fajne połączenie gorsetu ze spudiczką mini. Do tego moje ukochane (szary,czarny) kolory i świetna opaska. Dobry makijaż. Cóż 10/10, nic dodać, nic ująć. 
bardzo fajne, na myśl przychodzą późne lata 60, jedynie makijaż nie pasuje, a więc 8/10
Ostatnio zmieniony przez CryHeart29 (31-12-2013 o 14h30)
CryHeart29- Fajnie połączyłaś spódniczkę od gwiazdy z tą bluzką. Jedyną rzeczą, która mi nie pasuje jest ta opaska 9/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (31-12-2013 o 14h44)
Bardzo podoba mi się Twój strój, wszystko współgra ze sobą. Kolory dobrane idealnie, fajna fryzura. Dobrze, że nie przeładowałaś tej stylizacji, dlatego wygląda elegancko i z klasą
oczywiście 10/10
Jak słodko ^^
Jednak makijaż do słodkich nie należy ... jak byś zmieniła te zadziorne oczęta na słodsze było by cudownie.
Podoba mi się połączenie tej spódnicy i bluzki - identyczny odcień, a to już coś...
9/10
ScarletWitch- Ładna stylizacja. Myślę, że bez parasolki byłoby lepiej. Kapelusz mi się nie podoba. 8/10