7/10 uroczo i skromnie wygląda. Twarzyczka śliczna. Byc może twoja miss to romantyczka, bo te róże.
Zanim ocenisz zalukaj mój opis.
Strony : 1 ... 201 202 203 204 205 ... 207
7/10 uroczo i skromnie wygląda. Twarzyczka śliczna. Byc może twoja miss to romantyczka, bo te róże.
Ooo w końcu mogę ocenić twój cosplay... chociaż nie oglądałam anime ale wciąż wygląda idealnie jak x obrazka i ten body art się przydał 10/10
Jakże ciekawe połączenie wszystkich elementów wieje grozą, krew i ten bat nadaje charakter twojej postaci przeogromnie mi się podoba 10/10

Śliczna stylizacja widziałam na defiladzie i już wtedy mnie olśniła śliczne połączenie daje 10/10
Bardzo skromnie ale fajne połaczenie buzka idealnie pasuje do reszty i ta chust fajna ale brakuje mi czegos jednak na ramiona i tatuaż nie pasuje 7/10
Ostatnio zmieniony przez Joanna (23-03-2014 o 19h14)
Wszystko prześlicznie tylko ten kapelusz... nie było innego? Doszczętnie do niczego nie pasuje. jak byś miała inny dałabym 10/10, bo stylizacja jest ładna, ale że jest tak, a nie inaczej daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez polka123 (23-03-2014 o 19h56)
Polka, świetna stylizacja, bardzo mi się podoba..poza tymi szortami!? kompletnie nie pasują do reszty..poszukaj czegoś w klimacie reszty stylizacji i będzie idealnie..
9/10
Dopiero teraz zauważyłam ten pasek, który jest ultraokropny. Dalej nic mi się tu nie podoba. 3/10
Sentis - piękna stylizacja. Poszczególne elementy wyglądają niesamowicie w tej kobaltowej odsłonie. Pięknie dobrałaś bluzkę do sukni. Jedyne, co mi tu lekko nie pasuje, to pasek - wszystko jest w chłodnej kolorystyce, suknia też ma ozdobę srebrną przy gorsecie, dlatego dość widoczne są te złote wykończenia przy pasku.
9/10
Trochę blado ale ładnie, nie przekonują mnie skarpetki i grzywka 8/10 

Bluzka nie pasuje do reszty stylizacji na panią domu. A poza tym fajny pomysł i wykonanie w sumie też 8/10
Zacznę od tego, że bardzo ładnie i starannie skomponowałaś sukienkę, kolor jest na prawdę hipnotyzujący. Nie wiem co to za sznurki na szyi, ale bez nich było by chyba lepiej, nie podobają mi się też dodatki. Baza jest świetna, więc może zmień trochę koncepcje stroju, dodatki i wyjdzie rewelacja. Nie przekonuje mnie też szara skóra i granatowe włosy i usta. 8,5/10 za tą sukienkę i ładne oczy 

Jessica23 bardzo ładnie wykorzystane elementy, panienka od razu kojarzy się z gosposią. No i jeszcze ten kotek- podstawa każdej pani domu (np w filmach czy książkach). Delikatnie dobrana fryzura i makijaż no i te malutkie kolczyki. 10/10 :>
Wybrałabym raczej czarne, długie rajstopy. Poza tym wszystko super. 9/10
To inspiracja, takie podkolanówki widniały na zdjęciu ^^
Podoba mi się strasznie wykorzystanie spódnicy z sukienką i tą bluzką, genialne. Do tego reszta elementów też świetnie pasuje do reszty. Jedynie te motylki chyba byłyby zbędne, aczkolwiek nie jestem pewna. 9,5/10
nelumi, widziałam tę stylizację w wątku z inspiracjami, ślicznie Ci to wyszło <3 Może tylko troszkę kłuje w oczy miejsce, gdzie dwie spódniczki się stykają na udach, ale to drobiazg.
10/10
Ostatnio zmieniony przez dyokira (23-03-2014 o 22h01)
Dyokira
Lubie takie trochę zwariowane stylizacje,gdzie połączone są ze sobą różne kolory i struktury a mimo to wszysko ze sobą współgra.10/10
Brzydki gorset i fryzura. Pomysł całkiem fajny, dobrze, że rybki nie są w jednym kolorze. 8/10
Sentis,
Troszkę inny strój wzorowany na papudze, którą miss trzyma w dłoni. I stylizacja bardzo mi się podoba. Kolory ubrania świetnie pasują do piórek ptaka.10/10
8/10 wygląda jak z rodziny Addamsów i stąd taka wysoka nota.
Tyki jest boski ^^ Podoba mi się
10/10
Ale fajny mrok! I to świecące berło idealnie pasuje do całości. 10/10
Inna spódnica do nóżek! <3 takich wiosennych stylizacji było tu już od groma, ale mnie to nie przeszkadza, bo ta jest urocza i pozytywna ^^ 10/10
Fox, jak zawsze pięknie i niepokojąco!
świetna, czarna stylizacja..a ta mina.. genialna;) 10/10
Szału nie ma, ale podoba mi się
Makijaż i fryzura są bardzo fajne czarna kolorystyka wydaje się trochę nudna. Torebkę wymieniłabym może na jakąś mniejszą. Ogólnie prosta codzienna stylizacja 8/10
Ostatnio zmieniony przez martak111 (24-03-2014 o 13h49)