Świetnie dobrane dodatki. Wspaniała stylizacja. 10/10
Sadysta czy raczej masochista ?
Strony : 1 ... 197 198 199 200 201 ... 207
Świetnie dobrane dodatki. Wspaniała stylizacja. 10/10
Anza, wedlug mnie Twoja stylizacja wydaje się bardzo lekka. Zmieniłabym jedynie makijaż i bransoletkę, gdyż dziwnie wygląda na bluzce. 8/10
Świetnie, świetnie, świetnie! Trafiłaś w mój gust. Wszystko mi sie podoba, zero zastrzeżeń ;> 10/10
Bardzo,bardzo,bardzo,bardzo ślicznie. Uwielbiam takie stylizacje. Na początku miałam wątpliwości co do torebki, ale przekonałam się, że świetnie do reszty pasuje.
Zdenerwowałam się, iż nie mogę dać serca <3
10/10 
Wszystko ładnie dobrane, ale jakoś nie przemawia to do mnie do końca, rękawiczki lepsze byłyby gładkie, poza tym wszystko pasuje 9/10 
8/10 ładnie się stapia całą kreacja. Ale jakoś ten kolor włosów mi nie pasuje. No i poprawna kreacja.
Zanim ocenisz zalukaj mój opis.
Świetny cosplay. Ładnie odwzorowany. 10/10
Naprawdę ładnie dopracowane, nie mam się czego przyczepić
10/10
Choć jestem niechętna co do kolorowej skóry, to ten strój bardzo mi się podoba. Wszystko idealnie współgra. Mogłabyś tylko zdjąć pasek i zmienić buty. poza tym reszta jest świetna. 8/10 
Mamy identyczne włosy
Bardzo ładnie wyglądasz, ale zrezygnowałabym z tej roślinnej bransoletki i dodała trochę więcej od siebie, inny problem to złote dodatki w bluzce i srebrne w torebce, zawsze mnie to razi
Słodka buźka. Podsumowując 7,5/10 

10/10 z tego co widzę to wszyscy rzucili się na fryzurkę i ubrania od nowej gwiazdy. I trzeba się natrudzić, by coś oryginalnego zrobić. Twoja miss mi się podoba, bo wygląda jakby wpadła do wody i ktoś jej pstryknął fotkę.
Co ja mogę powiedzieć? Od dawna przeglądam twój profil, bo uwielbiam twoje cosplaye. Jak zwykle świetna robota
10/10
Maka. Bardzo ładna jest ta stylizacja nie powiem, kolorystycznie dobrane, wszystko ładnie, pięknie, tylko czemu między czasie nie dajesz czegoś innego do komentowania? ;]
10/10
Sartani. DOSTAJESZ MILION PUNKTÓW
Genialna jest ta stylizacja! Upiorna, bardzo realistyczna - jakby zakochana wyszła z grobu! Uwielbiam <3
100000000000000000000/10
10/10 moja ulubiona fryzura, w dodatku ryżawa jak Merida i ten zabójczy wzrok. W takich kolorach. Cudo i widać, że wiosna.
Nie podoba mi się :
-bo juz to było
-czerwone oczy zupełnie nie pasują
- i po prostu według mnie jest brzydko
daje 2/10
Nana26, widzę dwie papugi, dużą i małą. :> Stylizacja ciekawa, jedyne co, to można by było usunąć ten kwiatek z policzka. 9/10
Uroczo. Skromnie i mrocznie, wszystko ładnie pasuje. Może przydałby się jakiś naszyjnik, ale 9/10
Sentis, co Was tak ostatnio wzięło na ten brzydki płaszcz Li-Qiu, jest okropny i do niczego nie pasuje, reszta jest w miarę ciekawa
6/10
Ostatnio zmieniony przez Sartani (22-03-2014 o 17h36)
Sartani - Ładna stylizacja. No ale jeżeli masz ładną i dziewczęcą stylizacje to ta trumna kompletnie nie pasuje. Zmieniłabym również ten kolor skóry. Ponieważ jest za biało. Daję 7/10
Nudno i prosto nie podobają mi się kolczyki i spudnica.
Daje 3/10 bo nic tu niema ciekawego co przykuło by moją uwagę po prostu ta stylizacja jest nijaka.
Ostatnio zmieniony przez nana26 (22-03-2014 o 17h53)
Kompletnie nie w moim stylu i w ogóle nie ładna :\
Daję 3/10
5/10 zwykłą stylizacja. Szału nie ma. Niczym się nie wyróżnia.
Solomona,
Świetny cosplay, stylizacja bardzo dopracowana. Jestem pod wrażeniem, a Twój niezmienny makijaż nadaje miss dość mroczny wygląd. 10/10
Vampire17 - Bardzo ładna stylizacja
Zdjęłabym tylko ten pasek i zmieniła włosy
Daję 8/10