Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 207

#3376 17-02-2014 o 19h35

Miss'na całego
Roccoco
I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?
Miejsce: Bordeaux

Śnieżyczka jako...śnieżynka! To naprawdę fajnie brzmi, a jeszcze lepiej wygląda. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Lubię stylizacje tematyczne, bo wymagają dużego wkładu pracy i jeszcze większej kreatywności, a gdy są bardzo udane - tak jak Twoja - to kocham je jeszcze bardziej! Twarz taka mroźna, taka nieprzystępna, jak na Panią Mrozu przystało. Pomyślałaś o wszystkim. 10/10, nie ma innej możliwości. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i62.tinypic.com/jt1a87.gifhttp://i58.tinypic.com/qy73nc.gifhttp://i62.tinypic.com/jt1a87.gif

#3377 17-02-2014 o 19h52

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Moja Roccoca jaka śliczna *_*
Tak elegancko i z klasą ale bez zbędnego przeładowania. Normalnie nie mam się do czego doczepić. Po prostu : Nic dodać, nic ująć ^^
10/10 <3

#3378 17-02-2014 o 20h27

Miss'Żółtodziób
...

Dobre zestawienie ubrań. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Stylizacja nie jest przeładowana, a mała ilość jest zdecydowanie na korzyść! Włosy i usta w czerwonym odcieniu świetnie kontrastują. Ogólnie od miss aż bije ten seksapil. Jednak niestety tych butów nie lubię, a smutne kolory to nie moja bajka. :< 9.5/10

#3379 17-02-2014 o 20h36

Miss'OK
Sniezyczka
...

Zupko, widac, ze na podium kilka tygodni temu nie znalazlas sie przez przypadek! Bardzo oryginalna stylizacja. Choc nie jest zlozona z wielu elementow, widac, ze kazdy dokladnie przemyslalas. Kokardka jest przeslodka, a na buzke jak zwykle nie moge sie napatrzec! Swietna robota. 10/10

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3380 17-02-2014 o 21h01

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Sniezyczka - jak mroźnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png Aż powiało chłodem. Jeśli miałabym się czegoś czepnąć to paska, bo nie bije od niego taki blask i jasność jak od całej reszty elementów. Rajstopy chyba mogłyby też być jaśniejsze, bo te lekko przygaszają dół, a to właśnie efekt tej oślepiającej bieli jest we wszystkim najfajniejszy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 8/10

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#3381 17-02-2014 o 21h10

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Eufrozyma podoba mi się, ale ta kokarda z tyłu jest zdecydowanie zbędna. Cały strój jest ładny i elegancki a to z tyłu dziwnie wygląda, tak jak piąte koło u wozu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale ogólnie super 9/10

#3382 17-02-2014 o 21h15

Miss'Żółtodziób
...

dona2, bardzo ładnie, delikatnie i ulotnie, ale nie wiem, czy ten kapelusz tu pasuje, za bardzo opada na oczy i niszczy efekt delikatności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
9/10

#3383 17-02-2014 o 21h19

Miss'OK
Sniezyczka
...

Nigdy nie wpadlabym na pomysl polaczenia takiej spodnicy z sukienka i gorsetem. Tobie wyszlo to jednak rewelacyjnie i bez efektu przeladowania. Kolory swietnie wspolgraja ze soba a dodatek jakim jest latarnia nadaje tajemniczosci. Mina Twojej miss mowi "Nie podchodz tak blisko", co jeszcze abrdziej mi sie podoba. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 10/10

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3384 17-02-2014 o 21h25

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Sniezyczka - Stylizacja jak na prawdziwą śnieżyczkę przystało ;p
Bardzo ładne zgranie kolorów. Fajnie i delikatnie. Nie mam się do czego doczepić 10/10

#3385 17-02-2014 o 21h46

Miss'wtajemniczona
sandra88
...
Miejsce: Camelot

agata- ciekawa stylizacja, ale niezbyt podoba mi się połączenie tej bluzki w tymi spodenkami (?) wolałabym to w samej szarości, ten naszyjnik mi też jakoś nie pasuje do klimatu tego stroju, ale moje zdanie... 8/10

https://68.media.tumblr.com/ea717e89625bf147da9be71223bff3c8/tumblr_ocxa88MzGe1rdhap4o1_500.jpg

#3386 17-02-2014 o 21h50

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Nie, nie i jeszcze raz nie. Różne rodzaje kwiatów w ręku i w włosach – nie. To coś od Katy z tyłu – nie (do eleganckiej sukienki coś takiego?). Buty – nie, są strasznie słabe, a samotna czerń odcina się od całej stylizacji. Jako-takim plusem mogą być rajstopy, które jakoś wyglądają z sukienką, ale to mało i nie jest w stanie niczego uratować. 1/10

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (17-02-2014 o 21h50)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#3387 17-02-2014 o 21h55

Miss'wow
Melanie
Better yehet today than kkaebsong tomorrow.
Miejsce: w szafie.

eufrozyma - podoba mi się. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wszystko się ze sobą świetnie komponuje i tworzy zgrabną całość. Nie ma się do czego przyczepić. ;3 10/10

#3388 17-02-2014 o 22h01

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Tak bardzo słodko ... aż mam ochotę przebić te baloniki - wybacz, ale za dużo ostatnio tej miłości dla mnie xD Ale do stylizacji nic nie mam, bo jest prosta, ale szykowna. Wszystko pasuje do siebie, ale widziałam podobne stylizacje, a nawet sama kiedyś podobną zrobiłam. 8/10

#3389 17-02-2014 o 22h33

Miss'OK
Sniezyczka
...

Niepozorne spojrzenie moze mylic. Zawsze mnie ten "piesek" przeraza. Ciekawe polaczeni kolorow, chyba sie wczesniej z takim nie spotkalam. Przeszkadza mi jedynie kokarda. Chociaz ona pasuje kolorystycznie, wiec moze zmienilabys bluzke, zeby pozbyc sie tego zielonego elementu? Uwielbiam ta spodnice :3 No i buzka jest niesamowita. 9/10

#3390 17-02-2014 o 22h46

Miss'Żółtodziób
...

Kolejna zimowa stylizacja - ale wcale nie gorsza od innych! Lubię, gdy części garderoby są tak ułożone, że niemal "zlewają" się w jednolitą całość. Gdyby fryzura była narysowana delikatniejszą kreską, wyglądałoby to wszystko jeszcze lepiej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
9/10

#3391 17-02-2014 o 22h51

Miss'na całego
Roccoco
I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?
Miejsce: Bordeaux

Jejuś, jak ja już dawno Cię nie oceniałam! Zawsze mi uciekasz. xD
Stylizacja jest prześwietna, taka TWOJA - i to jest jak najbardziej komplement. To połączenie elementów, ten kontrolowany przepych, ta wyrafinowana twarz miss...Od razu na usta ciśnie się "Cała Dyokira!". Nie mam nic do zarzucenia. Części garderoby wzajemnie się uzupełniają, brak zgrzytów, dycha leci. 10! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i62.tinypic.com/jt1a87.gifhttp://i58.tinypic.com/qy73nc.gifhttp://i62.tinypic.com/jt1a87.gif

#3392 17-02-2014 o 22h58

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Świetnie wykorzystałaś tą bluzkę od Pięknej, do tej sukni pasuje jak ulał bo ma w sobie różu i brązu, który pojawia się w tej sukience. A miętowy dodatek to taka kropeczka nad "i". Widzę, też że masz złote elementy, są one drobne, ale dostrzegalne - fajna koncepcja. A ta fryzura zawsze Mi się z Tobą kojarzy, ale oczka to masz takie bardziej czerwone niż brązowe. A to coś nowego ;p 10/10

#3393 17-02-2014 o 23h24

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

W ogóle się na Ciebie moja droga nie czaiłam. Nigdy nie myślałam, że te dwa kolory do siebie pasują! Zaskoczyłaś mnie tym i to w pozytywnym świetle.Jest to taka kreacja z pazurem jak u tego stwora na smyczy. c: Moim zdaniem wszystko pasuje. 10/10

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#3394 17-02-2014 o 23h32

Miss'OK
Sniezyczka
...

Polaczenie spodniczki z sukienka jest naprawde udane. Nozki wygladaja tak zgrabnie i dziewczeco... :3 A mina mowi, ze Twoja miss wcale mala dziewczynka juz nie jest. Uzylas mojego ulubionego kapeluza wiec klaniam sie nisko. Lepszego dodatku do reki wybrac chyba nie moglas, za to dodatki po dluzszej chwili okazuja sie nie pasowac do siebie. Zmienilabym naszyjnik i bransoletke. 8/10

#3395 17-02-2014 o 23h36

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

oo prawdziwa królowa śnieżyczek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A tak serio to genialna stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Delikatny błękit idealnie pasuje do makijażu i ogólnie całość współgra ze sobą wspaniale. Jedynie nie podobają mi się buty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale tak to już chyba jest, że każdy ma swoje maleńkie ale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
9,5/10

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#3396 17-02-2014 o 23h38

Miss'Żółtodziób
...

nisiam, wszystko wydaje się poprawne, ale... takie zwyczajne. Spódniczka niby pasuje, ale ta chustka dodaje takiego folkowego klimatu, że aż prosi się o jakiś ciekawszy dół, bo kolor wyróżniający się od reszty - chyba jednak to nie to /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Od pasa w górę - super. Popracowałabym nad dołem.
7/10

#3397 18-02-2014 o 00h00

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

10/10 Kocham steampunk i z tym mi się właśnie kojarzy Twoja stylizacja. Niby taka trochę przeładowana, ale o to tam przecież chodzi, z resztą, w żadnym wypadku nie wygląda to źle.

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#3398 18-02-2014 o 00h08

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Widzę tutaj bardzo seksowną wojowniczkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Gratulację, widzę tutaj elementy ubioru wielu gwiazd, które wykorzystałaś zupełnie inaczej a wyglądają świetnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Pomyślałabym tylko o skasowaniu pończoch i ewentualnie jakieś krótkiej bluzce, ponieważ stanik wystaje za ten pas (czy co to jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ) i nie wygląda to zbyt dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Podsumowując 8,5/10

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#3399 18-02-2014 o 01h52

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

nisiam Ale to, tak jakby, miało tak być XD Z tym stanikiem, w sensie xD

A u Ciebie, to zdecydowanie paczałki uwieszam na makijażu. I tam zostają, no, bo mi słabość do takowego została... Otóż to, gdyby MF istniało parę lat temu (albo gdybym wiedziała o francuskiej wersji) to moja Miss pewnie miałaby podobny xD No i tego, kocham go bardzo, no <3 Ale mi jakoś tak reszta nie pasuje. Absolutnie nic, nawet kolorystyka nie pomaga. Jakby wszystko było takie wyrwane z kontekstu. A szpile to już w ogóle okropne. Jednak makijaż się ratuje, i fryzura! Kocham ją, i jeszcze ta kokardka (czy coś tam ._.), no ^w^ 6/10, ale jakby było samej twarzy to byłoby nawet 10/10 xD

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#3400 18-02-2014 o 07h42

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

10/10   widzę, że u Ciebie dalej klimat walentynek. Amorek z motywem chińskim. Ciekawy pomysł.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 207