Kirixa - oo.. jak ładnie wkomponowałaś zwierzęta w swoją stylizację. Bardzo mi się wszystko podoba, połączenie czerni z bielą i te zwierzęta, również pod kolor, świetne. Fryzurka też genialnie dobrana. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
10/10

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 207
Kirixa - oo.. jak ładnie wkomponowałaś zwierzęta w swoją stylizację. Bardzo mi się wszystko podoba, połączenie czerni z bielą i te zwierzęta, również pod kolor, świetne. Fryzurka też genialnie dobrana. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
10/10

Wcześniejsza stylizacja była lepsza. Teraz jest lekki chaos i brak spójności. Buty - blee 6/10
Twoja miss wyglada jak z jakiejś mafi.
Czarny bardzo fajnie komponuje sie z blada twrzą i białymi wlosami.
Co teraz mi sie nie podoba :
-przepaska na oko, ktora kończy sie dziwnie na włosach
- noże, które naprawde dziwnie wygladaja lepsza by była broń palna ^^
Ocena 7/10
Sentis:
Twoja obecna stylizacja jest tak podobna do poprzedniej, ze az wieje nudą. Ten sam plaszcz, kapelusz, biale wlosy, wszystko w kolorach czerni. Widziałam to już conajmniej 3 razy dlatego nie widzę tu nic odkrywczego. Ciekawa jest tu tylko ta opaska na oko z krwia, ale proszę Cię - spróbuj wykorzystać to jakoś lepiej. 
3/10
Joanna: Zmieniłabym buty, dodała jakiś fioletowy element pasujący do skrzydeł. Wygląda to trochę na niedokończoną stylizację, brakuje dodatków, rękawice zlewają się ze spódnicą.
5/10
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (03-01-2014 o 20h41)
Fajny rycerz, bardzo męski
rajstopki trochę nie pasują do całości, ale strój jest bardzo ciekawy 10/10 

Jessica23: Nie podoba mi się ten kapelusz. Nie lubię go. Przydałoby się więcej dodatków, bo ubogo 7/10
Jejku! Sliczne, Jessica, nie spodziewalam sie takiej stylizacji. Bardzo oryginalna, dobrze dobrana. Z klasa. Dobra robota. Nawet gdybym chciala sie czegos przyczepic to nie moge
No moze tylko butow, ale nie wiem czy bys znalazla lepsze, zeby nie popsuc stylizacji. 9,5/10 (A wyzwania zaraz wysle
)

Sentis : O to chodzi żeby w tym stroju nie było dodatków
Bardzo ciekawy strój, podoba mi się choć nie do końca potrafię sobie wyobrazić kim jest ta postać, jedynie buty nie pasują 9,5/10 PS Widząc Twoje stroje myślę "Może coś mniej czarnego"
?
Sniezyneczka Fajne dodałaś rękawki do tego kompletu, też bardzo go lubię
Biżuteria ładnie pasuję, zastanowiłabym się nad tym kapeluszem, a już na pewno nad zmianą fryzury bo dziwnie wystaje zza kapelusza 9/10

Jak miło ujrzeć miss w spodniach, która wygląda przy tym kobieco. Kreacja jest minimalistyczna jeśli chodzi o wszystko po za kapeluszem. Różowa koszula ładnie współgra z czarnymi spodniami. Jednak mam pewne zastrzeżenia. Jeśli robimy klasyczną kreację to lepiej nie wrzucać jakiegoś dodatku, który niszczy tą koncepcję. Czyli ten przekrzywiony kapelusz w ogóle mi nie podchodzi. Może inny lepiej by wyglądał? Kolejny szczegół torebka zlewa się ze spodniami... Radziłabym zmianę koloru.
7/10
I trafiło mi na Asuu 
Jak zwykle wszystko mi się podoba. Na pierwszy rzut oka wydawała mi się zbyt przeładowana,ale wszystko się ładnie komponuje, a maska uzupełnia stylizację.
Dyszka!
Twoje stylizacje zawsze mi się podobają. Tę już oceniałam, ale zrobię to jeszcze raz. Wszystko dobrałaś idealnie, a twarz miss jest taka urocza, a zarazem kobieca. Po prostu jak widzę te kolory to zaczynam bić pokłony do laptopa. 10/10
Ciekawa stylizacja, ale nie pasują mi tam rękawiczki.
9/10
Malinowa - ta stylizacja o wiele bardziej mi się podoba : ) Szkoda, że pasek jest bardziej różowy niż czerwony, bo lepiej by pasował, a Twoja miss dalej nie jest o odcień - dwa jaśniejsza, ale o niebo lepiej to wszystko wygląda. 7/10
Madelleinee napisał
Malinowa - ta stylizacja o wiele bardziej mi się podoba : ) Szkoda, że pasek jest bardziej różowy niż czerwony, bo lepiej by pasował, a Twoja miss dalej nie jest o odcień - dwa jaśniejsza, ale o niebo lepiej to wszystko wygląda. 7/10

Ostatnio zmieniony przez Malinowa18 (03-01-2014 o 21h57)
Madelleine - Tak jesiennie, tak odświeżająco, tak zielono i brązowo. I te rude włosy, które świetnie komponują się w stylizacji. Kreacja, że tak to ujmę, "spacerowa". Nawet gdybym chciała, to nie miałabym się do czego przyczepić. 10/10.
Iiii nie zdążyłam. 
Malinowa18 - Na temat tej stylizacji akurat się wypowiadałam, tak mi się wydaje. Nadal utrzymuję, że brakuje mi czegoś na ramionach. Ale żeby nie było, że się powtarzam to dodam, że Twoja miss ma naprawdę ładną buzię. 
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (03-01-2014 o 21h57)

Prześliczna. Kolory mnie urzekają, uwielbiam takie połączenia. A dodanie spódnicy za tą sukienkę było strzałem w dziesiątkę ^^ 10/10
Szczerze mówiąc to nic mi się nie podoba w Twojej stylizacji, niestety.
Ale to dlatego, że to po prostu nie mój styl. 
0/10
Masz wiele ładniejszych stylizacji. 
Ostatnio zmieniony przez Malinowa18 (03-01-2014 o 22h00)
Malinowa - O__o cóż, to mnie rzeczywiście zaskoczyłaś, ale co tam ^ ^ Tak jak oceniałam, nic się nie zmieniło, więc pozwolę sobie ocenić jeszcze Foxglove
Foxglove - Za to mi bardzo podoba się kolorystyka. Co pewno widać po moim stroju - wielbię ten dobór kolorów ^ ^ Trochę mroczna, ale gdybym znalazła się z Twoją miss w ciemnym lesie, poszłabym za nią, mimo wyglądu.. lekkiego szaleńca? : o Taki szalony kapelusznik ^ ^ 9.5/10
Piękna stylizacja, uwielbiam takie kolory i do tego rude włosy nadające życia całej kreacji. Zdecydowanie 10/10 
Piękna stylizacja, nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z ...Anglią. 
10/10
Elegancka, biurowa stylizacja. Ten wisiorek moim zdaniem jest zbędny, bo za ozdobę robią falbanki na bluzce. Zamiast szpilek z kokardkami użyłabym zwyczajnych czarnych. Obecna torebka zlewa się ze spodniami, wolałam poprzednią. 7/10
Ciekawa stylizacja. Odważna i nie nudna. Niedopasowany element poszedł w niepamięć i teraz wszystko gra
Szczerze powiedziawszy, zawsze podziwiam ubioru w podobnym do tego stylu, bezproblemowe 10/10 : )
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (03-01-2014 o 23h03)
Śliczna stylizacja, żywa, nie nudna jak to sama ujęłaś oraz skromna, ale jednocześnie nie zbytnio. Niczego bym w niej nie zmieniła. 10/10 ;3
Zmieniłam bym buty, bo niekoniecznie mi "leżą" z tymi paskami na rajstopach. Ewentualnie poszukała jeszcze kolczyków, których elementy nie będą granatowe, ale to mało uważnemu obserwatorowi nie rzuci się w oczy
Reszta naprawdę mi się podoba i pomimo przeważającej czerni ciągle pozostaje "żywa" 8,5/10
Widzę, że z słodkiego stylu przerzuciłaś się na bardziej seksowny! Podoba mi się. Stylizacja taka trochę estradowa, jakby miss zaraz miała wyjść na scenę. I chociaż nie podobają mi się buty, i ja osobiście dałabym bardziej...przylegające i obcisłe, ale również długie, to 10/10 tak czy siak.