Podoba mi się twarz i włosy, ale rajstopy mnie nie przekonują. Nie wiem jakos tak strój nie przykuwa uwagi, wydaje mi się, że jest zbyt jednolity. 6/10
Ostatnio zmieniony przez Oliana (07-02-2014 o 19h37)
Strony : 1 ... 106 107 108 109 110 ... 207
Podoba mi się twarz i włosy, ale rajstopy mnie nie przekonują. Nie wiem jakos tak strój nie przykuwa uwagi, wydaje mi się, że jest zbyt jednolity. 6/10
Ostatnio zmieniony przez Oliana (07-02-2014 o 19h37)
Oliana niby fajna stylówka...ale..hmm, nie ta marynarka..i nie skarpetki!
tak średnio mi się podoba..trzeba dopracować..
7/10
Podoba mi się, ale nie lubię jak jest tylko jeden kolor, za to minus, ale poza tym jest fajnie
8/10
A tak btw to mi właśnie wszystko się strasznie podoba w mojej stylizacji (mówiąc nieskromnie
) i byłam ciekawa jak inni to ocenią i jak widzę nie bardzo się podoba 
Lola886
Oo (zbiera szczękę z podłogi). Strasznie mi się podoba i te kolory (czerwień, brąz z elementami złota). Chciała bym się do czegoś przyczepić, ale niestety nie ma do czego. Z czystym sercem daję 10/10
Oliana
Hmm... Zacznę od kapelusza w ręce-nie pasuje w ogóle,a kolorystycznie tym bardziej. Teraz sprawa czy ocenić to na elegancko, czy na sportowo. Bo zamysł jest, ale musisz go dopracować. Jeżeli na elegancko to nie potrzebujesz- kapelusza,marynarka/żakiet powinien być krótszy,skarpetki zamień na legginsy lub rajstopy. Jeżeli ma to być wersja sportowa to zmień buty,zamiast skarpet-zakolanówki i oczywiście bez kapelusza. Pozmieniaj na razie daję 2/10
PS Lola nie ma jednego koloru,a trzy-czerwień,brąz i złoty. Gdzie ty tam widzisz jeden kolor?
Ostatnio zmieniony przez YooSti (07-02-2014 o 19h58)

Dość ciekawy zamiennik Dity
wszystko pasuje do siebie, tylko ten lizak zamieniłabym na coś innego. O dziwo makijaż chiński tu pasuje jak najbardziej 9,5/10
dona- cudowna stylizacja, fajne kolorki, jedyne co mnie razi to to, że kokardka jest w kropki.... ale tak to ślicznie, i mam zapytanko jak się nazywają te póńczochy/zakolanówki? Bo są śliczne, naprawdę się postarałaś 10/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (07-02-2014 o 20h27)
Fajna, prosta, a efektowna stylizacja. Podoba mi się szarość twojego kostiumu. Może uda ci się jakoś dobrać do niego pasek lub dodać narzutkę, ale jest okej! 9/10
Za dużo, przez ten pasek i czarny ogon, twoja miss wygląda,jak by jej nogi zaczynały się od żeber (wystarczy biały). Laska skrywa się w białym ogonie i nie pasuje kolorystycznie. Po za tym za dużo czarnej koronki masz masz na piersi co wygląda okropnie. Daję 6/10

Ładne, choć skromnie. Udana stylizacja, ale poprawiłabym makijaż i nadała twarzy jakąkolwiek emocje. I zmieniła buty. Koniecznie. 9/10
emelia- stylizacja jest ok, kolory dobasowane, cz. garderoby też, makijaż i fryzura też do kompletu ale jakoś się nie wyróżnia, jest taka nudna...(bez urazy) Jakoś tak no nie wiem... 6/10
Dość kuso i skromnie, ale elementy są ze sobą ładnie połączone, trochę la laska mi nie pasuję, na pewno znalazłabyś coś fajniejszego 8/10 

Różowy z brązowymi dodatkami, fajny pomysł! Kokarda z jednej strony pasuje do całości, z drugiej przydałby się inny pasek, by zakryć przejście między spódnicą, a bluzką. Możesz też pokusić się o jakieś błyskotki. Jednak całość jest sympatyczna! 9/10
Zmieniłabym te cekinowe spodnie, bo strasznie pogrubiają uda miss przez co za bardzo rzuca to się w oczy. Lubie takie elementy jak taki strojny tył więc masz za to ogromnego plusa ^^ Reszta też jest ok. 9/10
ScarletWitch OOOO !!! To jest strój idealnie w moim stylu. Strasznie mi się wszystko podoba, nawet nie wiem co pochwalić, bo wszystko jest takie WOW. Po prostu brak mi słów. Nie no może coś jednak wyduszę, Super jest ten kapelusz, fajnie,że połączyłaś spodenki z ogonem i takim pierzastym paskiem, udowodniłaś, że coś tak niestandardowego ma rację bytu 10/10
Ogólnie ciekawie choć coś mi tu nie gra, chodzi chyba o ten tył, jest bardzo efektowny, ale po dłuższej chwili zaczyna przeszkadzać, fajnie gdyby na sukience też znalazł się jakiś biały element np. kołnierzyk daję 9/10 

Twoje stylizacje zawsze mnie zadziwiają - dzisiaj również, jednak kompletnie nie pasuje mi ten pies, jest uroczy to prawda ale według mnie nie powinien się tu znaleźć. Mimo to daję 10/10
Jessica23
Jej to jest genialne ... Użyłaś tej ogromnej spódnicy i wykonałaś taką piękną panienkę. Gratulacje, bo to jest dziwne, że tyle różu mi się spodobało O_o - krytykuje zazwyczaj wszystko co różowe ... więc wiedź, że jest to bardzo dobre
Genialnie połączyłaś róż z brązem, nie jest już takie słodkie i bardzo dobrze i ten kapelusz do czegoś pasuje. Jestem zachwycona. 10/10
JulieTheron
Co by tu napisać.. Chciałaś połączyć dwa kolory ze sobą, ale jakoś to połączenie nie jest wybitne. Gorset jest zbyt ciemny, pastelowy róż byłby idealny, albo te za jasne buty zmieniłabym na coś z fioletem pasującego do gorsetu, wtedy będzie miało to sens. Bo kokarda pasuje do rajstop, a co do spódnicy i koloru niebieskiego to włosy masz niebieskie więc będzie i tak pasować 
Jak na razie 6/10
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (07-02-2014 o 22h58)
Wow! Świetny pomysł i wykonanie też niczego sobie
kolorystycznie super, pomimo dużej ilości bieli (czego zazwyczaj nie lubię) nie jest nudno, wręcz przeciwnie
fryzura do tego świetna, jedynie zmienilłabym oczy, a przynajmniej ich kolor np. nas niebieski.
10/10
Przez tą szarą spódniczkę za dużo się dzieje. Buty trochę sztucznie wyglądają. Poza tym przecudowne połączenie barw. 8/10 
Miti, oceniłaś ScarletWitch (co już ja zrobiłam) , a miałaś ocenić mnie 
Co do Twojej stylizacji...nie przekonuje mnie. Dość zwyczajna, mnóstwo miss jest ubranych w podobny sposób, do tego kiepska fryzura. Nie jest tragicznie, ale mogłoby być lepiej. Jeśli decydujesz się na ubieranie miss na styl codzienny, proponowałabym pobawić się trochę mocniejszymi kolorami, tak dla urozmaicenia
5/10
Ostatnio zmieniony przez Lucie (07-02-2014 o 23h54)
Elegancka kreacja, lecz zarazem zmysłowa i tajemnicza, ubóstwiam dodatki typu skrzypce, jedynie co to tr rękawiczki mi nie pasują do reszty są zbyt popielate, moja ocena 9.5/10
Kokarda z tyłu nie pasuje. Bransoletka jest za duża, proponuję delikatniejszą. Dodałabym jakąś torebkę dla bardziej eleganckiego efektu. Kapelusz mogłabyś zastąpić opaską żeby wszystko wyglądało bardziej dziewczęco.
Jak na razie 6/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (08-02-2014 o 07h56)
Agata112403 Pierwsze co się rzuca w oczy to kolor. Cieszę się, że wykorzystałaś wiele odcieni przez co stylizacja nie jest zbyt nudna. Czarne elementy fajnie się wkomponowały przez co cały strój wygląda jak rodowity komplet. Nawet kolor oczu pasuje *^* Trochę burleskowo, za co plus.
Ogólna ocena to 8/10
@Solelei - Widzę kolejną azjatycką stylizacje i powiem szczerze: widziałam wiele stylizacji podobnych do twojej. Spódnica jest śliczna ale ostatnio dość dużo miss ją wykorzystuje. Do tego kwiatek na bluzce nie pasuje do stylu całej stylizacji. Proponuję zmianę albo ozdoby we włosach albo fryzury gdyż teraz nie wygląda to ładnie. Dodaj coś aby ta stylizacja wyróżniała się na tle innych, bo na razie tego nie robi : )
Moja ocena to 7/10
Agata112403 Kolorystycznie niby jest wszystko ok,ale jak dla mnie czegoś brakuje coś bym dodała może odjęła jest za pusto Dam ci 5/10