stylizacja jest piękna, wprost cudowna, ale czapka wydaje się być jak taki afro-busz z lat 70/80(?) i też nie przepadam za tymi ustami, ale tak to ślicznie 8.5/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (06-02-2014 o 15h51)
Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 207
stylizacja jest piękna, wprost cudowna, ale czapka wydaje się być jak taki afro-busz z lat 70/80(?) i też nie przepadam za tymi ustami, ale tak to ślicznie 8.5/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (06-02-2014 o 15h51)
Sandra fajny pomył na taka strażniczkę ale już reszta dziwnie dobrana.
Po co skrzydła?! Spódnica powinna być dłuższa i czegoś jeszcze brakuje ale wielki plus za ladna dziewczęcą twarz ktora mi sie podoba ^^ 5/10
Bardzo ciekawe zestawienie chińskiej bluzki ze spódnicą Kleopatry. Pozbyłbym się tylko tego dymu. 9/10
Przepiękna miss!
cudne kolory i królewska piękność. Bardzo dobra stylizacja
10/10
Wachlarz nie pasuje mi do tej sukienki. Dobierz jakaś lekka biżuterie, może srebrna i myślę, że do ręki jej już nic nie potrzeba. 6/10
Nie wiem po co te skrzydła, sprawiają one, że stylizacja wygląda dziwnie, na pewno bym je wyrzuciła. Bez nich będzie genialnie, strasznie mi się podoba i mimo tych skrzydeł daje 10/10
Kupeczka - Bardzo dużo wszystkiego na raz. Skrzydła, falbany, woalki... Pozbycie się skrzydeł byłoby chyba bezbolesne, ale mogłoby bardzo poprawić odbiór. Niemniej, ciekawy pomysł. 6/10
dona2 - Ładna stylizacja. Zmieniłbym chyba pasek na mniej różowy odcień. Poza tym mega. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Janka (06-02-2014 o 16h49)
Wszystko ładnie dobrane podoba mi się
Tylko ten makijaż taki smutny troszeczkę nie pasuje bo. kolor bardziej taki lekki, ale i tak 10/10

Wszędzie chiny... Całkiem ok, ale sama sukienka (czy cokolwiek) jest trochę uboga. Nie powala mnie to, nie przyciąga mojej uwagi. Btw. włosy nie pasują 5/10
Podoba mi się połączenie czerni z fioletem, co w połączeniu z kosą nadaje stylizacji mrocznego smaczku. Pasek mi nie pasuje do całości. 8/10
Tak jest! Jak ja lubię takie stylizacje - "rozdmuchane", pełne przepychu. Na pierwszy rzut oka odnosi się wrażenie, że wszystkiego jest za dużo, a potem dochodzi się do wniosku, że całość świetnie współgra. Wyrzuciłabym skrzydła, bo niepotrzebnie odwracają uwagę od reszty stylizacji. 9,5/10.

Kochamy tę samą spódnicę i pasek <3 Nie mam się do czego przyczepić: w Twoim stylu,a fryzura jest świetna 10/10
Sentis świetne połączenie kolorów, za to naszyjnik i nakrycie głowy nie pasują.. zmieniłabym na inne.. 7/10
O mój świecie... Sukienka zbyt...jaskrawa, wszystko się świeci, fryzura do niczego nie pasuje, narzutka i torebka jeszcze bardziej nie pasują... 4/10
Bardzo ładna i estetyczna stylizacja.Rozumiem że Twoja miss jest mrocznym kosiarzem, ale za to jakim stylowym xD Wszystko wygląda razem świetnie, ale zmieniła bym bransoletę na srebrna bo złota do niczego nie pasuje. 9,5/10
Ogniście, bogato, pięknie, kocham! Tylko długie włosy zbędne. 10/10
Wow! Podoba mi się ten rozwiany szal, dodaje takiej aury tajemniczości
i bardzo ładny makijaż 10/10
Ubogo – prosta sukienka, bransoletki i pierścionki. Złoto pasuje do wykończenia dekoltu, ale to trochę mało. 2/10
Kolorystycznie fajnie,choć butów w ogóle nie widać. Do tego dochodzą gołe ramiona. A rękawiczki są za ciężkie,lepsze były by delikatniejsze. 8,5/10

Bardzo udana stylizacja eleganckiej i nowoczesnej chinki. Tylko ten gorset średnio tu pasuje, bo gryzie się z naszyjnikiem, ale poza tym super 9/10
dona2 - Od jakiegoś czasu zachwyca mnie fakt, że umiesz znaleźć zastosowanie dla “tego złotego czegoś” od Świątecznego Duszka. Co prawda razi mnie ta dziura na brzuchu (może jakaś inna bluzka lepiej by się spisała), jednak “to coś” (naprawdę nie wiem, co to jest xD) w żadnym stopniu nie wydaje się być wciśnięte “od czapy” – ma swoje dopełnienie w złotych paseczkach na spódnicy. Złoto klatki wypada dość blado przy takiej kolorystycznej konkurencji, tak samo jak i bransoletki, jednak w dziwny sposób się uzupełniają na tej jednej ręce, przez co aż tak bardzo ich “bladość” nie razi. Serduszkowy pasek jest trochę dziwny sam w sobie, ale jego “farfocle” (ta profesjonalna terminologia…) ładnie uzupełniają ogon. Świetny dobór fryzury, tak obfita stylizacja byłaby przytłoczona przez inne włosy. Nie mogę powiedzieć, żeby całość mi się podobała (to chyba ten kolorek do mnie nie przemawia xD), ale nie mogę zarzucić, że coś jest wykonane źle. 9/10
Ładnie, prosto, wszystko pasuje, nie ma przesady, ale przydałby się jakis pasek. Buty trochę... brzydkie 8/10
Sentis: Bardzo fajna, mroczna stylizacja, wszystko do siebie pasuje, a ten uśmieszek na twarzy jest idealny 10/10
Sentis: Cudna stylizacja, wszystko idealnie współgra! 10/10 
Ładnie,elegancko ale trochę pusto może jakiś pasek zapełni pustą przestrzeń na spódnicy. Zmieniła bym również fryzurę ta nie pasuje moim zdaniem 7/10