10/10
No po prostu ten króliczek jest suodki *.*

Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 64
10/10
No po prostu ten króliczek jest suodki *.*

Uwielbiam ten twój avek 
1. Jest przeuroczy.
2. Mimo różowego (nie to, że go nie lubie ale jakoś tak często mi się nie podoba) to myśle, że kolory są świetne.
3. Kocham Pinkie Pie
4. Świetnie pasuje do sygnaturki.
5. Jest w dobrym rozmiarze.
Każdy punkt liczy się podwójnie więc ocena to . . . . . uwaga werble . . . . . 10/10

Śliczny avek, taki delikatny, ładnie komponuje się z sygnaturką, rozmiarowo też super - 10.

Avatar, fajny, tajemniczy, ale dziwnie wygląda ten gostek z głową królika
Gdyby nie to, byłoby o wiele lepiej, ale tak i tak 9/10 
Uroczy :3 Bardzo mi się podoba ta postać, ale muszę się do czegoś przyczepić. A konkretnie do koloru. Ja po prostu niecierpię żółtego ;-; Poza kolorem nic do awatara nie mam. 8,5/10 
Ostatnio zmieniony przez Sadist (15-02-2015 o 19h09)

Cudny, na swój sposób mroczny i tajemniczy . Uwielbiam takie klimaty 10/10

Troszkę mały, więc nie widać tak dużo, ale jest ładny. Podoba mi się pod wieloma względami, nie jest ani zbyt ciemny ani zbyt jasny, nie jest przesadzony a jednocześnie zbyt pusty. 9/10
Świetna postać, rozmiar idealny i generalnie uwielbiam. 10/10 ^^

Kojarzy mi się z białym królikiem z "Alicji w Krainie Czarów". Tylko taką mhroczną wersją. A ja lubię i mhhrok i "Wonderland", więc pozostaje mi dać 10/10 :>
Twój nowy avatar jest uroczy i bardzo do ciebie pasuje ^^ 10/10

Bardzo lubię ten awatar. Już przyzwyczaiłam się, że go masz i jest jakoś tak fajnie. Pasuje do sygnaturki, 10/10 ♥
10/10. Jest uroczo, czarno-biało i jest też serduszko.
10/10. Bardzo fajny awatar kolorowy, słodki i to chyba para co nie 
Twój awatar jest taki ładny aż brakuję mi słów 
2/10. Nie lubię Violetty, ani innych postaci z tego serialu. Jakieś zdjęcie babki, ot co. Nic ciekawego. Te dwa punkty są tylko za ładne włosy owej dziewczyny, tylko tyle ;P
8/10. Kolorystyka ładna i sama mina kota rozbraja jednak trochę dla mnie taki rozpixelizowany obrazek. ^^'
Jaki urrroczy *U* Aż mi się gęba cieszy. Taki kolorowy, uwielbiam takie (sama miałam przez pewiem czas kolorowy ^^) Śliczny. Po prostu śliczny, więc od razu dam 10/10 

Świetny avek, kolorystyka super, rozmiar dobry, postacie fajnie narysowane - 10.

10/10 -- Świetny awatar bardzo ładny, chyba ciemny las lubię te klimaty jakaś dziewczyna i ktoś z głową królika albo królik w garniturze . Jeszcze raz powiem że twój awatar jest piękny 
Ostatnio zmieniony przez tini778 (23-02-2015 o 17h46)
Kortki słodkie , ale nie wiem brakuje mi tu oryginalności taki obrazeczek miożna sobie w goooglach znaleźć. Dlatego 5\10

Dziewczyna na avatarze jest ładna, chociaż nie wiem po co ma klatkę na głowię, tylko że wszystko się prawie zlewa w jeden odcień. 5/10

Link do zewnętrznego obrazka
Lubię autorskie rysunki, ale ten nie do końca przypadł mi do gustu. I jeszcze ten reniferek na swetrze, a dawno po świętach. 6/10

Podoba mi się ta dziewczyna na awatarze. Jest urocza. Podoba mi się także to, co ona kładzie na głowie (to jabłko, prawda? ;D) Niestety muszę się do czegoś przyczepić :C Do tła konkretnie. Jest takie szare... i nudne :c 7/10

Fajne kolorki i kplesie 10/10

Chyba wiem z jakiego artu to jest. Lubię ten art <3 Gdyby tylko kolory były żywsze 8/10

Hyuna! *o* Uwielbiam, adoruję i z chęcią dałabym Ci dychę, gdyby zdjęcie było bardziej skoncentrowane na postaci. Delikatny zoom na twarz, a będzie miodzio. 9/10