Daje 9/10
Avatar jest troszke dziwny ale bardzo wesoły, widać odrazu co lubisz
Pasuje do sygnaturki i rozmiar też jest super 

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 64
Daje 9/10
Avatar jest troszke dziwny ale bardzo wesoły, widać odrazu co lubisz
Pasuje do sygnaturki i rozmiar też jest super 

Jest śliczny i nic bym nie zmieniała... Poza rozmiarem
Ogólnie jest bardzo wesoły, i daję 9,5/10 (pół punkcika odjęłam za rozmiar ;3)
10/10 Strasznie podoba mi się efekt "wyjścia za ramę". Poza tym ten kucyk ma przezabawny wyraz twarzy. No i jest rozpoznawalny - jak jest kucyk to od razu wiadomo, że to Paululusia 
Wyglądasz na avku odrobine jak bibliotekarka, okulary dodają inteligencji. Ogólnie avek fajny,rozmiar dobry, oryginalny i podoba mi się, choć jak mam być wpełni szczera to poprzedni był ładniejszy 
Daje 9/10
Ostatnio zmieniony przez Likoris (25-01-2015 o 01h42)

Avat jest przepiękny, idealnie pasuje do sygnatury, kolory są idealne, wszystkomze sobą współgra 10/10
Avek spokojny a do tego z anime ^^ 10/10.
Nie lubię anime. Kratka z paskami miesza się w oczach. Mi sie ten awatar nie podoba :> Ale kolory są okej więc 3/10
Z jednej strony klata faceta nawet tak zbudowana nie wydaje mi się zbyt fajna, żeby nie powiedzieć, że jest troche nudna.
Przynajmniej jest oryginalna i pasuje do sygnaturki 
Daje 5/10

10/10
Powiem ci że bardzo podoba mi się twój avek. Jest taki kolorowy, wesoły i poza tym pasuje do sygnaturki. Nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo mi się podoba 

10/10
Różowiutki kucyk jest bardzo fajny - to taki twój znak rozpoznawczy 
Kusząca cytrynka, ale jakoś nie na miejscu, żeby mieć ją na awatarze.. 1/10

Jakiś brudny facet, jakoś mi nie przypadło do gustu, ale jak tak na avatara patrzę, to nawet, nawet mi się podoba
5/10
Avek jest cudny, kolory sa super i rozmiar jest niesamowity 
Madzia wykonala kawal dobrej roboty, a ty wybralas przepiekny render, jedyne co bym zmienila to widocznosc renderu, moglby byc odrobinke bardziej widoczny ale efekt lekkiej mgly tez wyglada niezle
Daje 10/10 

Uroczy, bardzo, ale to naprawdę bardzo mi się podoba. Mimo iż nie przepadam za słodkimi rzeczami to w tym wypadku zupełnie topnieję. Jest po prostu cudny! 10/10
10/10
Bardzo podoba mi się twój avatar. Jest taki hmm... że tak powiem cichy. Tzn. jest emocjonalnie pełn smutku i samotności, ale jednocześnie nie krzyczy emocjami.

Bardzo wesoły avek
Fajny rozmiar i jest bardzo wyrażny <3
Pozatym lubie Pinkie Pie najbardziej ze wszystkich kucyków 
Daje 10/10

Jest uroczy! Taki kolorowy, bardzo pozytywny. Taki w moim klimacie XD Nie wiem, co tu jeszcze napisać, więc od razu dam 10/10 

Avatar jest nawet fajny, ale trochę dziwny, szczerze nie wiem czy mi się podoba czy nie?! Fajnie wygląda, że jest narysowany, ale ta postać jest trochę dziwaczna, dam 6/10 
Fajny spongebob 9/10
Nic ciekawego - ot co kolorowa kulka w ustach. Rozmiar też nie mój, małe, prostokątne avatary mi nie leżą. Ogółem 3/10
Kocham twój Avek, pasuje do sygnaturki!
U mnie wszystko jest kolorowe ale takie klimaty też kocham 
Rozmiar jest fajny, wszystko jest wyrażne <3
Daje 10/10

Twój avatar jest świetny, postać taka wesolutka, sprawia, że od razu mam ochotę się uśmiechnąć. Ogólnie bardzo interesująco to wygląda. Rozmiar wydaje się być trafiony, nie rozciągnęłaś postaci za bardzo i to dobrze wygląda.
10/10
Czyżbym widziała na twoim avku Ahsoke? <3 Gdy oglądałam Gwiezdne Wojny była to moja ulubiona postać i już za to masz wielkiego plusa. Rozmiar nie jest za mały, do niczego nie mogę się przyczepić. 10/10
10/10 oryginalny i ciekawy. 
Podoba mi się twój avatar 
Daje 10/10