Uwielbiam, kiedy jesteś na forum <3 I jeszcze twoja sygnaturka naprawdę potrafi poprawić człowiekowi humor ^^
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 97 98 99 100 101 ... 200
Uwielbiam, kiedy jesteś na forum <3 I jeszcze twoja sygnaturka naprawdę potrafi poprawić człowiekowi humor ^^

Jesteś śliczna w realu ♥
Masz fajną sygnaturkę 
Masz śliczną sygnaturke, ma naprawde fajny klimat 

Ślicznie rysujesz ♥♥♥
Jesteś kochanym Irisiem ♥ Miłość bardzo ♥
(Jak Lusi mogłabym napisać, że masz śliczną sygnę, ale nie będę taka samochwała XD)
Kocham Ciebie ale to co mnie tym razem rozbudziło to twoja sygnaturka, jest boska <3
Nie kocham może Donny ale lubie ją (choć ostatnio nie mam czasu na seriale)
Jej charakter strasznie przypomina mi kogoś kogo znam -_- XD
(nie wiem dlaczego ale lubie ludzi o dużym ego) - zrymowałam XD Jestem geniuszem nawet gdy nie próbuje.
Jeszcze raz sygn jest cudowna 
Masz niezwykłe poczucie humoru <3 Jesteś śliczna w realu i uwielbiam twój avek <3

Ta dziewczyna na Twoim awku jest śliczna, taka delikatna i eteryczna. Świetną grafikę wybrałaś ♥
I awwwww *.* Likoś taki miły ♥
Strasznie zazdroszczę Ci kreatywności! Co wchodzę na Twój profil, to muszę zbierać szczękę z podłogi. <3 Poza tym zauważyłam, że masz cięty język i świetne poczucie humoru. No, więc jedyna Twoja wada jest taka, że...cóż, nie jesteś moja *le suchar*. xD
Swietna ta stylizacja
Szczerze życzę podium, tak samo jak na finałach, w których miałaś tą stylizację czerwono-czarną. Obie zasługują na wygraną ;D
Masz bardzo ładny awek. 
Stęskniłam się za Tobą (●´∀`●)

Masz pomysłowy nick :3
stworzyłaś pomysłowe gry 

zakochałam się w Twojej sygnaturce. Świetna!
masz świetną rangę 

Lubię to jak wczuwasz się w rolę demona 

Cieszę się kiedy jesteś online 

Jesteś sympatyczną osobą i kocham tą sygnaturkę ♥
Uwielbiam zdj, które dajesz mi w Szukanie na żądanie
Idealnie trafiasz!

Fajnie się z tobą postuje 
Jesteś fajną osobą.