Mogłyby być jakieś HH przed
Odkładałam pieniążki, ale ostatecznie spłukałam się na kurs zawodowy. Teraz bez chłopaka, nie mam szans nic odłożyć 

Mogłyby być jakieś HH przed
Odkładałam pieniążki, ale ostatecznie spłukałam się na kurs zawodowy. Teraz bez chłopaka, nie mam szans nic odłożyć 

ok,moze glupie pytanie, ale jestem poza tematem. co to jest HH? xD
Happy Hour, czyli 2 godziny podczas których, jeśli doładujesz konto za pomocą sms, dostaniesz podwójną ilość MM
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
aaa xD wiem, ze cos takiego jest, ale jakos nie zczailam ze o to chodzi. dzieki 
Przeczytałam tylko ostatni komentarz i popędziłam do banku, a tam wielkie rozczarowanie, szit 
Edit: chodziło o komentarz Arii
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (18-12-2013 o 11h10)
Jak myślicie, będzie dziś HH? ;_; c'mon, niech w końcu przybędą, bo mi się kasa na telefonie kisi i bardzo chce mnie uszczęśliwić w postaci zastrzyku MM...

kurde, a ja wczesniej doladowywalam przez paypal, ale tak ze wysylalam im przelew, a nie karta kredytowa/debetowa. i chyba cos zmienili bo juz nie ma takiej opcji. korzystala ktoras?
Anixa napisał
kurde, a ja wczesniej doladowywalam przez paypal, ale tak ze wysylalam im przelew, a nie karta kredytowa/debetowa. i chyba cos zmienili bo juz nie ma takiej opcji. korzystala ktoras?
owszem, ale po zalogowaniu sie na paypal nie wyskakuje tak jak wczesniej czy chce zrobic przelew tylko "dodaj karte" i koniec
może nie masz wystarczającą ilość pieniędzy na końcie paypal
Dziewczyny, przypominam, że to temat o Wycieczce Bożonarodzeniowej, a nie HH i problemami z bankiem!
Wycieczka zapewne pojawi się niedługo i raczej będzie poprzedzona HH - ale to tylko moje osobiste przewidywania 
masz racje
przepraszam
Obstawiam piątek. Jak nowości, to nowości... Ale Halloweenowa chyba pojawiła się jakoś inaczej?
Erin, nie rób nadziei *__*

A nie 15?
A nie wydaje Wam się,że dziś po 17:00 będzie HH,a jutro wprowadzą wycieczkę? ;>
Motionell napisał
A nie wydaje Wam się,że dziś po 17:00 będzie HH,a jutro wprowadzą wycieczkę? ;>
Jesli HH bedzie dzisiaj, to raczej moge o nim zapomniec, bo jestem umowiona z moja krolica do weterynarza. Jesli bedzie jutro to tym gorzej, bo w piatki nigdy nie ma mnie w domu. Takie moje szczescie ;_;
ja jeśli mi się poszczęści i będzie to przynajmniej 5 dni po 30 grudniu to ładuje raz za 23 zł raz za 12 zł raz za 6 zł i może wtedy coś kupię bo mam 5 zł na koncie
Zaczęło się! *___* <szykuje się na zakupowe szaleństwo>

wszystko jest takie piękne <3
O mój Odynie, ten przesłodki misiaczek w torebkach <zakochała się>

O patrzcie... zaczęło się... zaczęło się... zaczęło się...
Teraz tylko wytrzymać z tym do jutra. Wolę nacieszyć się popołudniem z tą wycieczką, chociaż już tak ciągnie <3
Przejrzałam na szybko wszystkie zakładki- jestem zachwycona. Święta są o wiele bliższe memu sercu niż Halloween i automatycznie ubrania robią na mnie większe wrażenie, dni szczęścia nadeszły ♥
Ostatnio zmieniony przez Rosette (20-12-2013 o 00h19)