Nauczyciele, którzy cały czas wydzierają się na uczniów nie są dobrymi nauczycielami. Ale chyba gorsza jest taka cicha wściekłość, kiedy ktoś mówi spokojnie, ale widać po nim, że najchętniej urwałby ci głowę. D:

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13
Nauczyciele, którzy cały czas wydzierają się na uczniów nie są dobrymi nauczycielami. Ale chyba gorsza jest taka cicha wściekłość, kiedy ktoś mówi spokojnie, ale widać po nim, że najchętniej urwałby ci głowę. D:

Cicho to się ja wściekam w szkole. A na piłce ręcznej to po prostu spuszczam łomot
To bardzo kontaktowy sport.

Nie cierpię sportu. Wydaje mi się, że to moja nauczycielka wuefu mnie do niego zniechęciła. Na tych zajęciach cały czas tylko gramy w siatkówkę, a ja tego nienawidzę.

Siatkówka w mojej szkole na lekcjach wzbudza duże emocje. Na boisku wszyscy zachowują się jakby był to mecz ich życia, nienawidzę tej napiętej atmosfery.
Napięta atmosfera jest zazwyczaj wtedy, kiedy jest cicho. Boję się ciszy ;_;
Ja się nie boję ciszy, zazwyczaj wtedy słucham muzyki. Ostatnio szybko rozładowywuja mi się baterie w mp3.
Matko, mi też. Pusta bateria w mp3 to moja zmora, ale cóż mogę zrobić, jak rzadko kiedy odtwarzacz wyłączam. W sumie to teraz powinnam to zrobić i pójść spać, ale tak mi się nie chce i nie zasnę </3

Sen jest bardzo dobry, jeśli chcesz urosnąć. Ale jak się za dużo rośnie, to można zahaczać głową o sufit i po jakimś czasie wylądować w szpitalu.

Nienawidzę jeździć do szpitala. Podają tam okropne jedzenie. Ja wolę domowe, pieczone ziemniaczki i schabowe xD
Domowe pieczone ziemniaczki i schabowe są przepyszne! Ostatnio jadłam lody w mieście.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (15-02-2015 o 14h19)
Widziałam w mieście fajną lodziarnię, chodzę tam gdy są wakacje! Kocham lato! Ale za to nie lubię zimy, jest zimno i ciągle choruję...
Ja lubię zimę, ale nie lubię mieć kataru. Zawsze mam katar bo alergiczny, dlatego ciągle jeżdżę do lekarza.
Ja też często jeżdżę do lekarzy, ale nie powiem z jakich powodów. Taka tajemnica 

Każdy powinien mieć swoją tajemnicę. Ja niestety żadnej nie mam. Jest mi smutno, tak jak wtedy, gdy ktoś mi powie coś złego
.
Ja nie mam nic przeciwko jeśli powie mi ktoś coś złego o ile nie kłamie. Nienawidzę kłamstwa.
A ja kłamstwa darzę pewną sympatią, nie chodzi mi tutaj o kłamstwa roznoszące poważną szkodę, ale nie przeszkadza mi gdy ktoś nieszczerze mnie chwali. Lubię słuchać pochwał, chociaż na dłuższą metę takie słodzenie jest męczące.
Tak, bardzo męczące. Jestem zmęczona, marzy mi się ciepłe łóżeczko. Moje jest bardzo twarde.
Moje łóżko jest bardzo miękkie, przyjemnie się w nim śpi. Zawsze mam jakieś ciekawe sny.
Taa, ciekawe sny, sama mam już powoli dość swoich. Ale nie opiszę, co się w nich dzieje ostatnio, bo musiałabym złamać pewne punkty regulaminu. A nie wolno łamać regulaminu.

Regulamin zawiera zasady, według których mamy postępować. Czasem ludzie postępują źle.
Często ludzie postępują źle, ale czytałam kryminał, w którym główny bohater miał przyjaciela, który zabijał i nawet przynosiło mu to frajdę, ale mordował tylko tych, którzy zagrażali życiu jego przyjaciół. Kocham tę serię książek!
Ostatnio zmieniony przez Iremi (19-02-2015 o 13h26)
Kocham tę serię książek! Ale bardziej kocham moje łóżko. Gdyby przy łóżku stała lodówka z jedzeniem to ja+łóżko+lodówka stanowilibyśmy trójkąt idealny.
Trójkąt to figura geometryczna. Ja wolę koło. Dlatego, że jest w kształcie pączka albo gałki lodów
Kocham jeść lody czekoladowe.
Ja nie przepadam za lodami czekoladowymi, wolę bardziej owocowe smaki, np. truskawkowe. Ech, już nie mogę się doczekać sezonu truskawkowego, czyli lata.

O...lato, wakacje, aż chce się żyć. Ale najpierw trzeba przeżyć szkołę...ta moja 4 z fizyki trzeba się postarać o lepsze oceny.