Znalazłam 'bliźniaczkę gustową' odnośnie krwistych tematów...
A właśnie - jakiś czas temu piłam pyszny soczek wyglądający zupełnie jak krew... Porzeczkowo - bananowy, zdaje się! 
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 13
Znalazłam 'bliźniaczkę gustową' odnośnie krwistych tematów...
A właśnie - jakiś czas temu piłam pyszny soczek wyglądający zupełnie jak krew... Porzeczkowo - bananowy, zdaje się! 
Tfu! Gdzie ty to wynalazłaś? Sam bananowy jest lepszy o ile istnieje. A pro po istnienia. Wiecie że mam przyjaciółkę Hezę, którą widzę tylko ja.. Dziwne ;____;
Hmm... Też kiedyś miałem przyjaciółkę, którą tylko ja widziałem. Jeździliśmy nawet razem na nartach, ale potem złamałem nogę i skończyło się jeżdżenie na nartach. A zresztą teraz to nawet i zimy są bez śniegu.
No a przydałby się. Wtedy moje buty zimowe były by przydatne... są takie ładne z futerkiem. Kocham moje buty <3

Ja też. Ostatnio dostałam w gratisie pastę do butów. Zaoszczędziłam! Teraz mogę kupić sobie pepsi w puszce. Też ją lubicie ?
Pepsi... ja tam wolęsoki. Owocowe najlepiej. Wszystko co z owoców jest dobre. Owoce też są same w sobie pyszne. Ja najbardziej lubię pomarańcze.

Rzeczywiście, pomarańcze są pyszne. Z owoców lubię też jabłka. Koleżanka mi mówiła, że są niezdrowe. Ona jest stuknięta, chodzi nawet do psychologa. Nie lubię lekarzy.
A kto lubi ? poza tym źle mi się kojarzy ten biały kolor na ścianie, meblach... kto normalny decyduje się na taki okropny wystrój ! ten biały kolor jest taki dobijający...
Biały kolor a czemu przecież on wcale nie jest taki zły i przecież przypomina on zimę która w tym roku postanowiła nie odwiedzać Polski. Dziwi mnie to że w tym roku nie ma śniegu !
Mnie też, to dziwi, a prognozy pogody mówią, że śniegu nie będzie na pewno... Ja nie wierzę w prognozy pogody. One często się nie sprawdzają.
No i te pogodynki, zasłaniające sobą połowe mapy. Ale ładne sukienki czasami mają. Ostatni widziałam podobną do takiej jaką miała jedna. Taka ładna czerwona była

Czerwone sukienki są piękne, ale wolę czarne. Ogólnie lubię czarne ubrania. Niektórym źle się kojarzą, ach te głupie skojarzenia...
Dużo ludzi ma duzo skojarzeń na temat różnych rzeczy, Ja sama mam skojarzenia na temat zlego jedzenia jest pyszne ale jednak bardzo niezdrowe
Ach, to niezdrowe jedzenie. Moja mama jest przewrażliwiona na tym punkcie. W ogóle nie pozwala mi tego jeść. Rodzice...
Rodzice są często nadopiekunczy. Ja jestem nadopiekuncza wobec swojego brata. Kiedy byłam mała, bardzo chciałam mieć rodzeństwo, bo byłam jedynaczką.
Ja mam siostrę i nie oddałabym jej nikomu, chociaż często mnie wkurza. Właśnie, ostatnio zgubiłam ładowarkę od laptopa i rodzice się zdenerwowali. Czy tylko ja często gubię różne rzeczy?

Nie tylko ty. Ja jestem bardzo zapominalska. Ach! Przypomniałam sobie, że muszę oddać książki do biblioteki! Lubię czytać.
Ja też lubię czytać. Najlepiej w ciepłym domku pod kołderką gdy na dworze pada deszcz. Deszcz jest niezwykle potrzebny! Dzięki niemu rosną kwiaty...
Lubię, kiedy rosną kwiaty, bo to oznacza często początek wiosny. Po wiośnie jest lato, a lato jest moją ulubioną porą roku. Wtedy jest ciepło.
Uwielbiam ciepło, ale czasem jest mi za gorąco. Tak jak wczoraj wieczorem, gdy siedziałam pod kołdrą, a laptop grzał mnie w brzuch. Myślicie, że trzymanie laptopa na brzuchu jest niebezpieczne?

Laptop może cię od tego ciepła oparzyć. Jakie są sposoby na oparzenia? Nie lubię chodzić do lekarza
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (13-02-2015 o 20h09)
Na oparzenia na pewno nie polecam tłuszczu. Zatrzymuje on ciepło i potem na oparzeniu można jajecznicę smażyć... Swoją drogą, jadłam dziś na kolację jajecznicę. Uwielbiam jeść. <3

Naprawdę? Tylko nie jedz w McDonaldzie. Podobno znaleziono tam czyjąś szmatkę w hamburgerze.

Smatka w hamburgerze? Miałam taką szmatkę w paski. W ogóle wzór w paski jest tki ładny.

Wzór w paski ma moja nauczycielka na zeszycie. Ogólnie to ta nauczycielka drze się na nas non stop na obiedzie