Sszyszka, rzadko widzę na MF tak ładne, estetyczne i zadbane stylizacje azjatyckie. Zwykle widzę przesadę, nadmierny przepych i szał kolorów bez motywu przewodniego. Dlatego zasługujesz na uwagę! Chociaż jak słuchałam tej piosenki, to nie mogłam się powstrzymać od parsknięcia na tekst "boys are stupid, let them fall" xD ale cały teledysk wygląda epicko z bogatością charakteryzacji :U
Natsumi, gdy zobaczyłam Nac Mag Feegle'a, zupełnie zapomniałam, by zerknąć wyżej i przeoczyłam Twoją wspaniałą Susan, za co przepraszam, bo wyszła Ci wspaniale i tak dokładnie, że zupełnie nie trzeba było jej przedstawiać. Ta fryzura mówi wszystko
Brakuje tylko pogrzebacza w drugiej dłoni!
Lajna, cóż za pomysł
nie wpadłabym na połączenie świata fantasy z centaurem z dozą steampunku i złocistym robotem. Tak, wersja ze złotą mechaniczną karnacją podoba mi się o wiele bardziej c: jest ciekawsza i ożywia całość.
Lacie, film widziałam, całkiem mi się podobał, chociaż zamierzam przeczytać książki jak tylko uda mi się jakoś oderwać od Robin Hobb. Postać poznałam od pierwszego spojrzenia, jest coś charakterystycznego w tej fryzurce oraz świetnie uchwyciłaś podobieństwo twarzy z filmową kreacją. Ciuchy dobranie genialnie.
Jessica23, cóż za żywiołowe (dosłownie
) połączenie kolorów! Wspaniała inspiracja, ja bym się nie odważyła na zmieszanie niebieskiego z czerwonym, to trudny miks.
karolcia67, WOOW wspaniały, oryginalny pomysł! Cacko, cóż za inwencja, wpadłam w zachwyt ♥ nigdy by mi nie przyszedł do głowy taki temat na stylizację, jestem pod ogromnym wrażeniem.
AleksandraNowak, nie mam zielonego pojęcia kto to, kołacze mi się tylko skojarzenie z opinią "nowa Hannah Montana", ale bardzo ładna i zadbana stylizacja. Przeszkadzają mi tylko tatuaże, no, chyba pierwowzór też takie nosi. Wtedy wszystko cacy c:
Iremi, żadna ze mnie patriotka, ale Twoja flaga wygląda naprawdę pięknie i pomysłowo. I ten feniks, wspaniały szczegół oddający pewien bardzo istotny element naszej historii. Wspaniała dbałość o detale!
Kaiken, wspaniały minotaur! Ta buźka mnie powaliła, majstersztyk ♥ makijaż absolutnie zwycięża tę stylizację i przyciąga wzrok jako pierwszy. Wszystko do siebie pasuje.
A ja przyszłam do was ze stylizacjami wprost z teledysku Christiny Aguilery, "Candyman". Uwielbiam zawarty w nim pinup, oraz jestem dużą fanką samego kawałka, skocznego, żywiołowego, wesołego
Przyszłam do tego wątku, a nie cosplayi, ponieważ trochę pozmieniałam w całości, dodając biżuterię i wybierając rozpiętą marynarkę ze złotymi dodatkami, chociaż zamkniętą zwykłą też mam (ta mi się podoba o niebo bardziej) czy wybierając fryzury te, które mi się podobają, a nie te w 100% zgodne.
Oto Christina w dwóch odsłonach!

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Generalnie, nie słucham Aguilery w ogóle, ale zawsze będzie mnie zaskakiwać, jak wielka moc głosu wyrywa się z tej drobnej kobiety.