Witaj 
Przy człapałam się tu za tropen naprawde prześlicznych prac wychodzących z pod twojej ręki :3
Prosiłabym cię bardzo o sygnaturke <3
Rozmiar: 570x170
Render: http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2013/269/1/c/miku_hatsune___render_by_rinny_chan26-d6o1ox2.png
Tło: Chciałabym zdać się na Cb o ile to nie problem
Napis główny: "Zaledwie dzięki temu, że istniejesz, mój świat jest niczym kaleidoscope, pełem światła i koloru"
(starałam napisać się to zgrabnie ale gdybyś zauwarzyła jakiś błąd to prosze popraw jeśli możesz bo straszna paralita ze mnie)
Podnapis: "Season" przez Alisa Takogawa (Nie dużą czcionką ale widoczną plisss)
Specjalne prośby: Chciałabym, żeby Render był bardzo widoczny i wyraźny. Chciałabym o ile to nie będzie problem, żeby sygnaturka była wesola i pełna światła.
Słowo Kaleidoscope w napisie, jeżeli będziesz miała ochote może być wyróżnione np rozmiarem itp (wydaje mi się, że może wyglądać fajnie ale zdaje się na twoje poczucie estetyki bo z porzednich prac widze, że się nie zawiode)
Jeżeli o czymś ważnym zapomniałam to przepraszam i bardzo proszę, żebyś napisała na priv w przypadku gdyby czegoś brakowało.
Mam nadzieje, że moje zamówienie nie sprawi ci wiele kłopotów i z góry bardzo ci dziękuje