Violetta1605 napisał
Powinnaś poczekać z szukaniem nowego chłopaka 2-3 dni po zerwaniu.![]()
A jak to nie wyjdzie to nie wiem jak ci pomóc.![]()
Dzięki, już go dorwałam
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 43
Violetta1605 napisał
Powinnaś poczekać z szukaniem nowego chłopaka 2-3 dni po zerwaniu.![]()
A jak to nie wyjdzie to nie wiem jak ci pomóc.![]()
Powodzenia 
poluje już 2 tydzień i nie poderwałam , zaczyna mnie to denerwować .
Mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie.
Ja chłopaka szukałam 1 tydzień i kilka dni i znalazłam go
teraz też szukam chłopaka i też bede tycze czekac może mniej madziksa nie martw się

Ostatnio zmieniony przez Zorma (07-07-2013 o 19h15)
Juuhuuuu!!! nareszcie
po tak długim szukaniu Eddiego-mam go!!! 
Mi w końcu dzisiaj wpadł Kunette. Czekałam jeszcze dłużej, niż na starucha, więc teraz prędko nie zamierzam się z nim rozstać ==

Ja długo czekałam na Klonuj jakieś 6 dni, później Carpachio odrazu, a stary po 3 dniach. Dziś zrywam z tym Eddim i mam nadzieje, że Kounette szybko wpadnie w moje łapki. 
A co do tego Kunette to macie jakieś sposoby, by szybko wpadł w szasze ręce?? 
Jutro planuję zerwać z milionerem.
Mam nadzieję, że na Kounette'a będę czekać krócej (na Leonarda czekałam 10 dni)...
Nie ma żadnych sposobów na podrywanie chłopaków. Albo się trafi, albo nie. Trza mieć szczęście po prostu. I muszę przyznać, że ja mam go naprawdę dużo : D Kounette poderwałam za pierwszym razem, a dzisiaj poszłam szukać Fluncha i również od razu wskoczył w me ramiona ^u^
Operacje ci zaliczy, a na chłopaka trzeba poczekać.
Nella113 - Nie pisze się posta pod postem. Wystarczyło użyć opcji "Zmień".
yay! No i jest Kounette za drugim razem! ^-^
Crespy napisał
yay! No i jest Kounette za drugim razem! ^-^

Jestem tu nowa i mam drobne pytanie ;D jak się zrywa z chłopakiem? xD
nie możesz z nim zerwać tego samego dnia, co go zdobyłaś. To po pierwsze. Następnego dnia idź na dyskotekę i tam, gdzie była opcja "znajdź chłopaka" będzie "zerwij"
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Mam pytanie odnośnie chłopaka, ale totalnie z innej beczki niż wszystkie inne. Możecie mi powiedzieć czemu (i tu mam ochote użyć brzydkich słow hah) dla chłopaka są same ,,pedalskie" ubrania? Inaczej tego nazwać nie mogę... W sklepie są adidasy, ale nie wiem do czego mam je założyć... Do rurek? W biebera się bawić nie zamierzam. Wiecie może czy jest jakaś gwiazda płci męskiej, która ma na sobie jakieś luźne ciuchy? Bo nawet zwykłe koszulki w sklepie to przegięcie...
rkwcz napisał
Wiecie może czy jest jakaś gwiazda płci męskiej, która ma na sobie jakieś luźne ciuchy?
Ostatnio zmieniony przez Prakseda (11-07-2013 o 22h19)
Prakseda napisał
rkwcz napisał
Wiecie może czy jest jakaś gwiazda płci męskiej, która ma na sobie jakieś luźne ciuchy?
Michel Vélo ma w miarę luźne jeansy
Peeda ma coś co przypomina spodnie dresowe
Louis ma trampki
Niale ma sportową bluzę z kapturem
Harry ma przydługie i w miarę luźne jeansy
Ron to samo
Christophe Malé ma spodnie bojówki (no prawie) i trampki
Robert Pattinsone ma koszulę w kratę jak chłoporobotnik
Będę na nich czatować
Muszę się podzielić moją głupotą.... Tyle dni już czekałam na tego starego, że jak już go znalazłam wczoraj to dzisiaj oczywiście poszłam na dyskotekę (żeby znaleźć chłopaka) i niechcący z nim zerwałam..... I'm an idiot :C
ilu mozna miec chlopaków ? w sensie jestem teraz na 12 poziomie i mam juz drugiego. zastanawia mnie czy jak z nim zerwe to znajde kolejnego, ktory bd zarabial wiecej ? czy musze poczekać do jakiegos tam poziomu pokie nie bd tg w misji ?
kicia7 napisał
ilu mozna miec chlopaków ? w sensie jestem teraz na 12 poziomie i mam juz drugiego. zastanawia mnie czy jak z nim zerwe to znajde kolejnego, ktory bd zarabial wiecej ? czy musze poczekać do jakiegos tam poziomu pokie nie bd tg w misji ?

Ech mi się dziś śniło, że złapałam Huberta. No ale to był tylko piękny sen...