POSZUKUJĘ DOŚWIADCZONYCH OSÓB, KTÓRE STAĆ NA WIĘCEJ NIŻ SIEDEM LINIJEK SENSOWNEGO ORAZ POPRAWNEGO TEKSTU. JEŻELI NIE PISZESZ POJEDYNCZYCH ZDAŃ W CZTEROLINIJKOWYCH POSTACH, ZAPRASZAM ; )
Link do zewnętrznego obrazka
"... Albowiem nigdy nie wiadomo, czy jutro na rogu ulicy nie spotkasz anioła, który jednym spojrzeniem mógłby odmienić twoje życie i ofiarować miłość..."
Zwykłe wakacje. Zwykła dziewczyna. I wydawałoby się, że zwykły dzień, w którym wydarzą się zwykłe rzeczy. Jednak nic z tego, gdyż w końcu nic nie jest takie, jakim się wydaje. Niby ich nie widać, niby nie istnieją, niby są w niebie, a jednak. Bo któż spodziewałby się, że ma swojego anioła stróża? Kogoś, kto czuwa dzień i noc. Jesień, zima, lato, czy jesień. W domu, bądź gdziekolwiek indziej. Pilnuje, aby żadna krzywda nie stała się podopiecznemu, a za uszczerbek na jego zdrowiu otrzyma surową karę. Któż chciałby podjąć się takiego zadania, nie mogąc się przy tym ujawnić? Otóż znalazł się takowy śmiałek. Jednak nie był w pełni dobrym i grzecznym aniołkiem, który posłusznie wykonuje swoje obowiązki. Postanowił zrobić coś innego i zapukać do drzwi swej podopiecznej w swojej ludzkiej postaci, aby przedstawić się dziewczynie i jak najbardziej jawnie chronić ją przed niebezpieczeństwami życia.
Jednak... Czym zapłaci za swoje nieposłuszeństwo? W tym wszystkim jest jeden haczyk. Miłość pomiędzy śmiertelnikiem a istotą niebiańską jest zakazana. Za to uczucie płaci się utratą skrzydeł i śmiertelnym żywotem na ziemi. Czy anioł zaryzykuje i złamie kolejną zasadę, czy może nie ugnie się ludzkiemu uczuciu? Wbrew pozorom ludzi i anioły może łączyć więcej niż się wydaje...
~ Dziewczyna- Vanitty = Isabelle (Madeleine) "Iss; Mad" Hansson
~ Anioł- Sooyoung = Minki "Ren" Choi
Jak już wyżej napisałam, chciałabym tutaj widzieć osobę doświadczoną w opowiadaniach oraz kreatywną, która zna zasady interpunkcji (chociaż podstawowe, sama pewnie robię mnóstwo błędów, jeżeli mowa o przecinkach) i ortografii. Autokorekta czy słownik również istnieją, toteż nie toleruję popularnych wymówek i usprawiedliwiania się dysleksją. Nie zawaham się również poprosić o linki do opowiadań, w jakich dana osoba bierze udział. Co do karty postaci... Wolałabym same dane podstawowe oraz wygląd (A&M). Żadnych historii oraz charakterów, jednakowoż nie zabronię, jeżeli ktoś będzie chciał, może się rozpisać, proszę bardzo. Takowe rozpisywanie chciałabym zobaczyć również w postach. Prosiłabym o więcej niż siedem linijek tekstu, a wszelkie nieobecności i braki weny zgłaszane na pocztę. I oczywiście o nie opuszczanie wątku po trzech postach, co mnie niezwykle irytuje. Druga reaktywacja to i tak już o dwie za dużo. I spokojnie, ja nie gryzę ; ) Nie, w całości też nie połykam, jedynie witam z otwartymi ramionami ^^
Ostatnio zmieniony przez Vanitty (17-11-2013 o 19h10)
Bored.
"I cóż nie zostało mi już nic jak tylko życzyć Wam miłego korzystania z forum
"- Piękna ironia.