Aniołek jest śliczny! Bardzo podobają mi się zamknięte oczy. Ale i tak raczej nie wykorzystam...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 81 82 83 84 85 ... 227
Aniołek jest śliczny! Bardzo podobają mi się zamknięte oczy. Ale i tak raczej nie wykorzystam...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Bardzo mi się podoba ten aniołek i jego makijaż, zamknięte oczka są urocze. <3

Bożonarodzeniowa miss za 1
Już trzy gwiazdy pod rząd udało mi się za 1. Teraz tylko czekam aż znowu objawi mi się miss prezent, bo chce aniołka.
Pisze tam takie cos ze jak sie zrobi zdjecie 5 gwiazdom to kolejne 5 jest za darmo, no i za 6 juz musialam zaplacic tzn ze zadne nie beda juz za darmo?
Meska napisał
Pisze tam takie cos ze jak sie zrobi zdjecie 5 gwiazdom to kolejne 5 jest za darmo, no i za 6 juz musialam zaplacic tzn ze zadne nie beda juz za darmo?
Przedwczoraj zrobiłam zdjęcie Miss Prezent, liczyłam na 1 raz ale nie ._. Nie chciałam zbankrutować więc nie ryzykowałam.
Dzisiaj Królowa Płatek za pierwszym razem ^^
Ja już mam 3 gwiazdy, więc jeszcze trochę.

mi zostały jeszcze 2 ze starego składu więc łapanie gwiazd zaliczam do udanych 
Mi bardzo spodobała się "Skrzat Zabawka/Chochlik", jakoś tak fryzura mi przypasowała, mimo, że raczej jestem fanką długich kłaków. 
I wyjątkowo też miałam szczęście, że świąteczne gwiazdy za 1 lub 2 razem udało mi się sfotografować.
Mnie nawiedza Bożonarodzeniowa Miss, już 4 raz jest u mnie.
Macie szczęście,że w ogóle ktoś się pojawia...
U mnie ostatnia gwiazda była w Boże Narodzenie.
Świateczka Wróżka, strzelam już 10/ty raz i nic ;_; ale to uparte jest...
Z gwiazdami mam zastój od wczoraj, nikt się nie pojawił. Troszkę mnie to denerwuje bo jeszcze tak się nie zdarzyło, z reguły była jedna na dzień, ale być może wymyślam.
Mam nadzieję, że zdążę na tą 5 za darmo... Mam już 3 zdjęcia z tymi nowymi...
Na razie zżarto mi:
- Choinka - 3 próby
- Płatek - 5 prób
- Miss - 10 prób ;_;
Do tego idą jeszcze gwiazdy, które nie liczą się do tej 5, a są świąteczne, czyli:
- Duszek - 1 próba ^^
- Dama - 1 próba ^^
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (27-12-2013 o 13h15)
To ja zadam inne pytanie.
Jakie są te nowe gwiazdy? Bo cyknęłam już fotkę Aniołka jako darmową i nie wiem czy to właśnie o nią chodzi czy jeszcze są jakieś inne?
To idź jeszcze raz na promenadę po darmową gwiazdę

YooSti,ale promenadę mam od dwóch dni pustą. I nie wiem czy powinny się pokazywać jeszcze jakieś nowe gwiazdy czy już je mam 
Powinnaś mieć tą na 100 poziom

Pewnie do 31.12 nie będzie już zwykłych gwiazd 
Ja od kilku dni nie mam żadnej gwiazdy, więc zwykłe na pewno będą po 31...
YooSti napisał
Powinnaś mieć tą na 100 poziom
Czekałam długo, myślałam, że sie pojawi od razu po pokazaniu sie tego zadania, ale trzeba polowac jak na zwykłą gwiazdę. D:

Ja miałam od razu,ale to pewnie dlatego,że nie miałam od kilku dni gwiazd,no i nie było eventu świątecznego

Chyba nigdy jej nie złapię.
Kolejny dzień pustek.
Dzisiaj za 1 próbą Renifer
.