dona2 napisał
A wiecie może jakie będą inne gwiazdy?
Sprawdzałam kod przed chwilą i niestety jeszcze nie ma nikogo dodanego poza miss prezent.
Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 227
dona2 napisał
A wiecie może jakie będą inne gwiazdy?
Mnie dzisiaj wyświetliły się 3 gwiazdy. Myślałam, że już skończyły się te świąteczne a tu nagle Mikołaj. W ogóle nie podoba mi się jego strój dlatego wcześniej nie robiłam mu zdjęcia, ale poświęciłam się dla MN, później Miss Prezent za 1 razem.
Ostatnio zmieniony przez Mythology (23-12-2013 o 15h19)
Za 10 razem dopiero cyknęłam panne miss prezent, wredota mnie nie lubi 
A mi się udało za drugim, i chwała, bo krucho z MM... wciąż czekam na HH, z każdym dniem coraz rozpaczliwiej odświeżając na banku == śliczniutka ta ozdoba do włosów, za to okropne usta xD

O rajciu~! Nowe gwiazdki! <3
Mi Miss Prezent wpadła za 6 razem, ale zawsze mogło być gorzej.
Akurat wczoraj zrobilam napad ba swiateczny butik, splukujac sie tam samym do zera, a tu nowe gwiazdy ;_;
Niemniej od razu zaladowalam konto i zlapalam moja pania prezent za 10 razem. Szczerze, przy fotografowaniu jej nie bylam raczej najszczesliwsza, ale jej ubrania ogladane osobno wygladaja calkiem zgrabnie. Tylko w tym polaczeniu tworza taki ultra kicz. No i ta fryzurka *.*
Pani prezent za pierwszym razem. You made my day. ♥
Księżniczka Choinka... Ale kiczowato to brzmi, ale złapana za 3 razem, więc jestem całkiem zadowolona. xD
Zostały tylko te nie ukazane gwiazdy. Mogliby nam zdradzić co to za postacie. ^ ^''
Przyznam szczerze, byłam pewna, że kiczowato wyglądająca choinkowa baba będzie tą gratisową gwiazdą o_0 Jest tak okropna, że chętnie bym ją olała, tylko ta wizja gratisowej, która a nuż może okazać się wspaniała, mnie powstrzymuje...

Mi się podoba fryzura-wieża tej choinki.
Ale, kurde, gdzie są jej ubrania w szafie? Nie mogę znaleźć, nawet przez wyszukiwarkę... Oo

Haha wiecie co? Złapałam Księżniczkę Choinkę za 3 razem, a w szafie zamiast ubrań choinki mam ubrania Miss Prezent. To Ci dopiero gratka; D
Choinka za 2 razem, ale... ubrań w szafie brak ! Mam też wrażenie, że nie dostałam MN, jednak nie wiem tego na 100%. :S
A Wy, dostałyście rzeczy tej gwiazdy ?
U mnie ten sam problem co u nivata. Nawet choinkowa fryzurka jest dostępna u fryzjera, a ciuszków w szafie brak, również przy zastosowaniu wyszukiwarki i wpisaniu pełnej nazwy
Dziwne...
Edit: MN naliczyło mi bez żadnych problemów.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (24-12-2013 o 00h18)
Ja też nie mam jej rzeczy i chyba MN też nie dostałam 
Tak... u mnie też brak jej ciuchów. Może w ciągu dnia się pojawi a jeśli nie to trzeba zgłosić. Lub może lepiej teraz. 
A ja czuje że będę miała po 14 pecha ... dwie gwiazdy nowe za pierwszym razem O_o
Ja MN dostałam, ale ubrań już nie. xd

Do jutra powinno wszystko grać
Problem nie pojawił się tylko na polskiej wersji, sprawę zgłosiłam.
Ja tam nie zwracałam uwagi na MN ale ja zamiast Choinki dostałam ubrania Miss Prezent, której nawet nie próbowałam strzelić fotki ;p
Ja takze po zrobieniu zdjecia ksiezniczce choince nie dostalam jej ubran 
Mam ten sam problem. Zdjęcie udało mi się za 8 próbą a ubrań nie ma 
Ja już ubrania choinki mam ale miss prezent dalej ubrania w mojej szafie wiszą
Ja nie mam dalej ubrań choinki ani ustrzelonej przed chwilą królowej Płatków. :<

Ja nie miałam początkowo ubrań z choinki - ustrzeliłam ją z rana, a ubrania załadowały mi się dopiero przed chwilą.
Btw. ELSAAAAAAAA *___* Cholera nie chce mi się dać zrobić -.-