O... Mój... Boże...
Nie miałam od tygodni gwiazd, a tu Wiosenna Wróżka! Jaka przepiękna! 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 227
O... Mój... Boże...
Nie miałam od tygodni gwiazd, a tu Wiosenna Wróżka! Jaka przepiękna! 
Mało brakowało, a przeoczyłabym tę piękną Wiosnę! Nawyk wchodzenia na forum zaczyna być przydatny... Kocham spódnice od tej gwiazdy - są prześliczne.
Moja "Wiosna" jest różowo - zielona 
Wiosenna Wróżka za drugim <3 Wiedziałam, że coś musi się pojawić i dobrze, że nie wydawałam oszczędzonych MM 
Jaka przepiękna wróżka! *_*
Cudna, szkoda tylko, że dopiero za 10 razem mi się udało :c
Wróżka jest cudowna! 
Okazała się też łaskawa, bo złapałam ją za pierwszym razem.
Jest szanasa ze rano jeszce bedzie tez wrozka jesli nie udalo mi sie jej jeszce zlapac ?
Meska napisał
Jest szanasa ze rano jeszce bedzie tez wrozka jesli nie udalo mi sie jej jeszce zlapac ?
Tia....Wiosenna to Wiosena tamto, a po jej złapaniu znowusz pustki na promenadzie 
Pakira, wiem cos o tym. Liczyłam na jakiegos pana dla odmiany, a tu pustawo xD no powiem, że mnie nie zdziwili.
Mam wrażenie, że promenada się popsuła
Same pustki od kilku dni!
Mam tak samo. Od ponad tygodnia nie było żadnej gwiazdy, oprócz Wiosennej Wróżki. 
Czasem to trochę trwa,ale was pocieszę,że niedługo pojawią się gwiazdy wielkanocne.

Tu nie zaszły "zwykłe", losowe pustki. Cisza na Promenadzie wynika z pojawienia się Wiosennej Wróżki dostępnej od 21 do 28 marca. Biorąc pod uwagę wcześniejsze gwiazdy specjalne, kiedy mamy podany termin to po prostu po zdobyciu gwiazd na dany okres przewidziany nic więcej się nie pojawi i nie ma się co przejmować, a jedynie cierpliwie czekać i robić szkolenia, bo Promenada nie będzie kusić.
Jutro już powinny wrócić zwykłe gwiazdy u niektórych graczy.
eufrozyma napisał
Tu nie zaszły "zwykłe", losowe pustki. Cisza na Promenadzie wynika z pojawienia się Wiosennej Wróżki dostępnej od 21 do 28 marca. Biorąc pod uwagę wcześniejsze gwiazdy specjalne, kiedy mamy podany termin to po prostu po zdobyciu gwiazd na dany okres przewidziany nic więcej się nie pojawi i nie ma się co przejmować, a jedynie cierpliwie czekać i robić szkolenia, bo Promenada nie będzie kusić.![]()
Jutro już powinny wrócić zwykłe gwiazdy u niektórych graczy.

Jak by nie było od czasu Wiosennej Wrozki nie mialam na promenadzie nikogo. Ba, przed jej pojawieniem tez szalu nie bylo.
A gwiazd do zlapania zostalo mi jeszcze troche, wiec tego ten... Shillo nie lubi ;/
YooSti, ale po Halloween (które mi umknęło, bo wtedy jeszcze nie ogarniałam, że są w ogóle jakieś specjalne gwiazdy, więc nie kontrolowałam ich ilości/występowania) już (chyba) zaczęła występować taka zależność. Na święta niektórzy czekali na gwiazdę z 100 poziomu do zakończenia eventu, na Chiński Nowy, trio nowych gwiazd (Nebilla, Katy, Dita - wydaje mi się, że dopiero po 10 ludzie mieli 'stare'), Walentynki (po 20 wyskoczyły nieeventowe gwiazdy), teraz Wiosenna Wróżka (jest po 28 i od razu mam Psy na Promenadzie, a po jej złapaniu była pustka). Z resztą nowych nie pamiętam jak było (bo wszystko zależy od tego, czy na głównej było napisane 'dostępna od do'), ale można się spodziewać, że taka tendencja się utrzyma.
+teraz dokopałam się do postu, gdzie Misa pisze o tym, że po złapaniu wszystkich starych świątecznych miała 2 stałe, ale gdy pojawiły się nowe to już żadna jej nie zaszczyciła do końca eventu
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (29-03-2014 o 11h03)
U mnie mimo, że już po 28 to nadal pustki..
Szkoda tylko, że zdjęcia mogą wyjść nieostre...
ja po świętach i halloween od razu miałam stare gwiazdy, choć inni jeszcze łapali te specjalne, więc dalej jest to losowe czy na promenadzie ktoś jest czy nie. Dzisiaj nadal nie miałam żadnej gwiazdy, zresztą tak samo jak tydzień przed i tydzień po pojawieniu się wiosennej wróżki
Dzisiaj udało mi się zdobyć zdjęcie Miley Cyrus za 9 razem po długim oczekiwaniu na gwiazdę
Nie podoba mi się ta gwiazda,ale lepsze to nisz nic 
A u mnie pustki ;< Już chyba z 4 dni, jak nie więcej, bo nie liczę nawet. ;x
Wczoraj Sisi za 10, a dzisiaj Shokira za 8
tyle kasy... ale przynajmniej zwiększyła się moja kolekcja gwiazd.
W końcu pojawiła się jakaś gwiazdka od czasu wiosennej wróżki. Jest Vanessa Huddens za 6 razem. Dobrze, że się coś ruszyło...
Nareszcie jakas gwiazda! Nareszcie!
Co prawda dopiero za 10, ale gwiazda jest gwiazda. No i wreszcie zemscilam sie na Sissi, ktora raz mi uciekla ;>