Hoho!
Byłoby fajnie, jakby dziś się pojawiło Halloween, kurcze! Ta szczotka z przecudnymi fryzurami i nowe fatałaszki... Wszystkie będziemy wyglądać tak samo z tego zachwytu. XD

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 34
Hoho!
Byłoby fajnie, jakby dziś się pojawiło Halloween, kurcze! Ta szczotka z przecudnymi fryzurami i nowe fatałaszki... Wszystkie będziemy wyglądać tak samo z tego zachwytu. XD

Dzisiaj na 100% wejdzie wycieczka Halloweenowa, bo w wiadomości pisze "Kto zostanie halloweenową miss jutro?" wg. mojego tłumaczenia oczywiście ^^
Patrze czy na Francuskiej wersji jest Halloween jest ale też nie ma
Jest info, może i po francusku i dziwne, ale to znaczy, że coś się dzieje! *Natanek mode on* HELOIM!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Post jest na prawie każdej wersji językowej i to po francusku. Na dodatek wszędzie tak samo ten post jest pusty. Wygląda to trochę na błąd administracji.
Aria napisał
Jest info, może i po francusku i dziwne, ale to znaczy, że coś się dzieje! *Natanek mode on* HELOIM!
Misa napisał
Post jest na prawie każdej wersji językowej i to po francusku. Na dodatek wszędzie tak samo ten post jest pusty. Wygląda to trochę na błąd administracji.
Czyli tu się szykuje HELOIM a ja mam niedługo do fryzjera... Q__Q
Jakoś doczekam i jak wrócę o 19.00 to ma być HELOIM!
Ostatnio zmieniony przez Misa (22-10-2013 o 17h22)
Ha! Jeśli dzisiaj się helołin pojawi, to znaczy, że mam dar przewidywania XD I będe mogła powiedzieć... Ech, ludzie i ich zboczenie na punkcie systemu dziesiątkowego 
Dawać mi tu Halloween bo wydam całą kasę na komórce miałam 30zł a mam 13zł
Myślę, że Heloim zacznie się z zakończeniem HH. Czyli zdążę sobie kuraka ugotować.
Nawet Kota ubrałam Helołinowo. Został mumią
A żeby sobie i Wam umilić czekanie i wprawić w odpowiedni nastój, piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=xpvdAJYvofI
Aria napisał
A żeby sobie i Wam umilić czekanie i wprawić w odpowiedni nastój, piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=xpvdAJYvofI
Crewedka napisał
Aria napisał
Średnio raz w miesiącu oglądam "Miasteczko Halloween"
Zabijam czas kupowaniem MM *-* .
Przestaje kupować bo miliony na tej grze wydam. Czy ktoś by mi powiedział o której kończy się HH bo wtedy może będzie Halloween. Bo wiecie ja to myślałam że to to jakieś ciche powiadomienie o Halloween xD.
Aria napisał
Crewedka napisał
Aria napisał
Średnio raz w miesiącu oglądam "Miasteczko Halloween"
pójdź w me ramiona!

Administracja dostanie ogromne pokłady miłości jak tylko dodadzą wycieczkę
missola1 napisał
Zabijam czas kupowaniem MM *-* .
Przestaje kupować bo miliony na tej grze wydam. Czy ktoś by mi powiedział o której kończy się HH bo wtedy może będzie Halloween. Bo wiecie ja to myślałam że to to jakieś ciche powiadomienie o Halloween xD.
A nie godzinę ?
Ohime napisał
A nie godzinę ?
Ale wiecie, że Miasteczko Halloween nie jest stricte burtonowskie, prawda? xd
Francuski dopadł szał, zaspamowały ten temat, który pojawił się w aktualnościach.
Zniecierpliwienie sięga zenitu.

nivata napisał
Francuski dopadł szał, zaspamowały ten temat, który pojawił się w aktualnościach.Zniecierpliwienie sięga zenitu.
Aria napisał
nivata napisał
Francuski dopadł szał, zaspamowały ten temat, który pojawił się w aktualnościach.Zniecierpliwienie sięga zenitu.
Wiem, że od połowy bodajże Disneyowskie, ale klimat trzymie.
Disney nie miał z tym nic wspólnego. Ostatnio zmieniony przez nivata (22-10-2013 o 18h27)

Tak ale z tego co wiem nie płacisz za pokój
Szkoda, że nie można poderwać Hallowenowego chłopaka