A taka sprawa, odnośnie tej pani w lewym górnym rogu - zdołał ktoś upolować jej makijaż oczu? Tak, chodzi mi o tę krew, gdzie to mogę znaleźć, czy to zwykła ozdoba strony i w sklepie/u kosmetyczki tego nie ma?

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 34
A taka sprawa, odnośnie tej pani w lewym górnym rogu - zdołał ktoś upolować jej makijaż oczu? Tak, chodzi mi o tę krew, gdzie to mogę znaleźć, czy to zwykła ozdoba strony i w sklepie/u kosmetyczki tego nie ma?

Ta krew z oczu jest w różnych kolorach w makijażu.Jest to jako macara.
W salonie makijażu, róż i strona pierwsza
Numery różu: 832-842 
Ufff... przeszłam wszystkie misje. I jeszcze zostało mi nieco ponad 100.000MM. Czyli jednak upoluję kilka gwiazd 
ciekawe ile kaski pojdzie na gwiazdy i kiedy sie pojwia 
BonnieBennett w aplikacji nie ma, musisz wrócić z wycieczki, a potem pojechać na nowo.
Ja wciąż nie mam czasu na krainę, byle do weekendu ! 

Huhu, a mówiłam, że się zacznie 22! Miałam jakiegoś nosa ;D Wydałam moje nazbierane 130k MM w jakieś... 2 godziny z hakiem? Obkupiłam się jak nie wiem, a jeszcze bym chciała ;D aż się zaczęłam zastanawiać nad Bankiem, ja, która nie wydała jeszcze nigdy ani złotówki na jakąkolwiek grę. Ale dobre i to, co mam! 
Anixa napisał
ciekawe ile kaski pojdzie na gwiazdy i kiedy sie pojwia
poczekajmy na piątkowe nowości xD może wtedy ruszy promenada .... chce nowe gwiazdki och xD
oby juz po polnocy! 
U mnie póki co na promenadzie pradauje zwyczajna gwiazda
Obstawiam, że nowe gwiazdy pojawią się jutro, bo piątek, a wraz z nimi te stare 
Ehhh ja utknęłam na 19 misji . Wydałam już 20zł w banku i koniec . Będę czekała aż wraz z dniami kasa mi będzie wpadała. Ciuchów mam full . 
Kaede napisał
U mnie póki co na promenadzie pradauje zwyczajna gwiazdaObstawiam, że nowe gwiazdy pojawią się jutro, bo piątek, a wraz z nimi te stare
Jestem strasznie ciekawa jakie będą nowe gwiazdy, ze starych mam chyba wszystkie.
Promenada z halloweenowymi gwiazdami ruszyła dzisiaj.
Nowości jednak nie ma.
Foxglove, wiadomość pojawia się u wszystkich pań, u których następne doładowanie będzie oznaczało "drugie" z oferty
U mnie na profilu widnieje ten napisik od południa xD Widać, kto czeka na czarną godzinę, żeby znowu wydać kasę XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (24-10-2014 o 14h15)
U mnie wyświetla się cały czas, a kupiłam dwa doładowania i otrzymałam trzecie. Czasami znika, ale zawsze wraca 
Itasagi, może jak doładujesz trzeci raz to też dostaniesz kolejny gratis xD Skoro nie chce zniknąć? 
U mnie też jest ten banerek chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio doładowałam i pojawia się na konkretnych profilach, po odświeżeniu zawsze taki sam tekst, dokładnie jest zawsze albo Zong za 6,15 albo PayPal za 23, myślałam, że jakiś błąd i chciałam sprawdzić, ale jak dotarło do mnie wreszcie, że z PayPal nigdy nie korzystałam to zrezygnowałam.
Może ktoś będzie miał farta, a może to tylko dodatkowa reklama.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gTeż się nad tym zastanawiałam, ale nie mam nawet kasy, żeby zaryzykować D:
Kłaaamią, bo mi wyskoczyło, że doładuj drugi raz za 6,15, etc, doładowałam, żeby sprawdzić (bo wcześniej liczyłam i nijak mi nie pasowało, bo przecież doładowałam parzyście
) i znowu wyskoczyło "doładuj drugi raz" 
Orientuje się ktoś czy do misji 1 z poziomu 10 (350 strojów) wliczają się stroje od gwiazd?
KimKas napisał
Orientuje się ktoś czy do misji 1 z poziomu 10 (350 strojów) wliczają się stroje od gwiazd?