Roccoco co do stylówki to przyznam, że sama miałam zrobić prawie, że identyczna ! xD Może zamiast kwiatków dałabym cos innego, ale nie wyglądaja źle. Kiedy ją zobaczyłam to pierwsza moja myśl była taka : o cholera! Ktoś mnie ubiegł. Także 10/10
Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 61
Roccoco co do stylówki to przyznam, że sama miałam zrobić prawie, że identyczna ! xD Może zamiast kwiatków dałabym cos innego, ale nie wyglądaja źle. Kiedy ją zobaczyłam to pierwsza moja myśl była taka : o cholera! Ktoś mnie ubiegł. Także 10/10
Chyba po raz pierwszy widzę użycie tego ogona i spódnicy, które mi się podoba
nie jestem jednak stuprocentowo przekonana do fryzury, chyba wybrałabym nieco "większa" i w ciemniejszym lekko kolorze.
9/10
Właściwie nie mam, co tu dużo pisać - bardzo ciekawe i bardzo fajne połączenie w niezłym stylu. Nie pasują mi tu pończochy - te oplatające nici, czy jakkolwiek to nazwać - poza tym jest świetne. 9.5/10
Świetne włosy i sukienka,
makijaż też wporządku nie mam sie do czego przyczepić wiec 10/10
Hm.. taka Zimowa Pani z dobrego domu. Nawet dobrze, ale niektóre rzeczy całkiem mi nie pasują. Rajstopy z butami np. A może takie wrażenie jest przez płaszcz? Nie wiem. 6.5/10
Zmieniłabym włosy na jakieś upięcie z pasemkami. Wtedy ładnie byłoby widać naszyjnik.
8/10
Madelleinee
Bardzo ładnie,ale za dużo się dzieje,zrezygnuj z parasolki lub ze skrzydeł 9/10
Jam jest kocię
Ostatnio zmieniony przez YooSti (26-10-2013 o 14h31)

9/10 ładny neko, ale moim zdaniem wąsy psują efekt
Zanim ocenisz zlukaj wpierw opis
Właściwie wszystko jest świetnie dobrane i dobrze razem wygląda, trochę się zlewa, ale niespecjalnie to przeszkadza. 10/10
Fajna troche za bardzo sie wszystko zlewa ale to w koncu smierć nóz boski 10/10
6/10 tak wszystko z innej parafii, jak to się u mnie mówi
Świetna postać z ''Krzyku''. Oczka zmieniłabym na ciemne lub całkiem czarne, żeby jeszcze lepiej odwzorować, ale wiem, że czerwone oczy to twój znak rozpoznawczy.
10/10 
Evelyn -
wow ile tu tego jest : o tak troszeczkę, ale to troszeczkę za dużo. Koniecznie musisz coś zdjąć. Skrzydła? Węża? Jedne ze skrzydeł i węża? Nie jestem pewna też blizny. Całość sprawia chaotyczne wrażenie, ale nie jest zła. 7/10
Jakoś tak ciężko mi się ustosunkować. Niby wszystko ładnie, ale jakoś mi ta bluzka nie pasuje. I jakoś pusto na górze, może jakaś kurtka, tatuaż, bransoletka na ramieniu? 8/10
Twoja miss wygląda mi na wampirzycę 
Dodałabym może jakiś pierścionek lub bransoletkę i usunęła pasemko w postaci warkoczyka.
Stylizacja podoba mi się, ma w sobie to ''coś''.
9/10
Madelleinee, zostanie jak jest, bo ma tak być 
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (26-10-2013 o 16h18)
Fajna przypomin mi Morticje z Rodziny Adamsow makijaz mi sie nie podoba, czaszke suknia zasłania i czegos brakuje 6/10
Evelyn - rozumiem : ) Każdy ma swoją inwencję twórczą, jednak dalej zostaję przy ocenie7/10
Issi - Kojarzy mi się z taką panią Adams. Choć nie widziałam tego serialu (bodajże, teraz nawet nie pamiętam) wieki, to taka opinia nasunęła mi się po zobaczeniu tego stroju. Całkiem ładnie. 8/10
Joanna - Ciężko mi to ocenić. Jest tu... taki chaos. Nie ma jakby konkretnego stroju, tylko różne części ubrania. 4/10, niestety.
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (26-10-2013 o 16h23)
Ewangelin - Wszędzie mrok, a ja tu widzę Anioła. Uśmiecha się, wszystko dobrze, ale... ale coś mi mówi, że raczej nie jest to Anioł Miłosierdzia. Taki.. niepokój w nim zasiałaś
10/10, świetnie wygląda.
Kurcze, fajnie! Top i pas pasują do spódnicy (?) i razem że spodniami dają fajny,.drapieżny efekt. Osobiście wolę jednak mocniejszy makijaż, albo otwarte usta by tu pasowały <3
9/10
10/10 steampunk w mrocznej wersji
No i ten cosplay wyszedł Ci wręcz genialnie
Gościa z Krzyku uwielbiam, nie ma to jak się przez cały "horror" śmiać z głównego złego. Niższej oceny niż 10/10 nie postawię : )
ładnie 
wręcz strasznie < w dobrym sensie >
10/10
Nieźle chociaż przy nogach wydaje się tak "pusto" c: 9,5/10
Lavilette szczerze mówiąc nie do końca mi się podoba ta stylizacja..nie rozumiem zamysłu..jest jakaś taka bez wyrazu, chaotyczna..buty nie pasują, tatuaże też nie, fryzura brzydka do tego cylindra..nie gniewaj się ale 2/10
Ekaterina very nice;) niby laleczkowato ale w oczkach czai się zło..
fajny klimat;) zastanowiłabym się nad innymi butkami albo chociaż ich kolorem..reszta super;) 9/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (26-10-2013 o 18h49)