Panna młoda, niezbyt przekonująca, nie sprawiła u mnie WOW dam tylko 5/10
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~

Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 51
Panna młoda, niezbyt przekonująca, nie sprawiła u mnie WOW dam tylko 5/10

Oceniałam 9/10 (rajstopy)
Super stylizacja, zmieniłabym tylko kapelusz ale ten nie przeszkadza. Pięknie po prostu pięknie 10/10

Oceniałam i dalej jestem przy 7/10. Zbyt oklepane.
Podoba mi się. Zmieniłabym tylko fryzurę. Trochę wystaje spod kapelusza i nie wygląda o dobrze. Uważam, że do tego stroju pasowałyby blond włosy (jasne) lub białe, ale to tylko subiektywne odczucie 
9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (30-09-2013 o 20h01)
Fryzura i kapelusz mi się nie podobają 8/10
Evelyn: bardzo fajna stylizacja, wszystko dobrze dobrane
zastanawia mnie tylko czemu twoja miss ma smutny wyraz twarzy... ( a puder trochę za mocny, chyba że jest zawstydzona) 9/10
Sentis: Ładna kreacja, choć pasek nie pasek nie pasuje i wgl jest jakoś tak skromnie, a do tego twoja twarz wygląda jakby była brudna... lepiej zmień puder. Zmieniłabym też fryzuję bo nie jest zbyt ciekawa 6/10
Ostatnio zmieniony przez AIice (30-09-2013 o 20h10)
Ciekawe połączenie, żółty i czerń, bosko. <3
Wybrałabym bardziej wyrazisty makijaż i zmieniłabym buty.
7/10
Alice: 10/10 piękna, mogę wiedzieć jakie to buty?
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (30-09-2013 o 20h15)

Bardzo ładna, skromna miss. Okrycie wierzchnie się ciut odcina, ale to nie ujmuje uroku. 10/10 c;
Może góra (kożuch) jest trochę za ciężka, ale mimo to całość świetnie się komponuje i zrobiła na mnie duże wrażenie.
10/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (30-09-2013 o 20h19)
Wow. Szokująca kreacja, ale pozytywnie. Taka klasyczna miss. Nie wiem czy to komplet, ale daję 10/10
Fryzura trochę wystaje ponad kapelusz ale i tak kocham <3 10/10
Miss jest ładna i delikatna. Wyrzuciłabym apaszkę i zmieniła biżuterię na jakiś komplet (kolczyki + kolia). Kolor kolczyków niedopasowany do reszty.
7/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (30-09-2013 o 20h44)
super stylizacja, nie mam sie do czego przyczepic, wszystko mi sie tu podoba 10/10
Evelyn Zielona dostojna dama. Bardzo ładna sukienka i dopasowana parasolka.
Tylko zastanawiam się, czy ten kapelusz nie jest zbyt 'letni' Tzn on mi pasuje do letniej zwiewnej sukienki.
Twój strój podoba mi się. 9/10
Hmmm, czarny, gotycko-lolita zestaw, w zasadzie całkiem ładny. Uroczy, acz z lekką powagą. Jak na tego typu stylizacje, które na mnie zwykle nie robią większego wrażenia, stanowi naprawdę udaną kreację. Kojarzę niemal wszystkie te elementy i świetnie je połączyłaś w całość, naprawdę kawał dobrej roboty. Zasłużone 9/10! Szkoda, że bransoletka nachodzi na berło w ręce.
A ja w wasze jurorskie ręce oddaję tym razem Zieloną Herbatę 
Ostatnio zmieniony przez Rosette (30-09-2013 o 20h58)

Nie podoba mi się tylko fryzura 9/10
ogolnie fajan stylizacja, ale obawiam sie, ze ta bezowa pelerynka tu nie pasuje 8/10
Estrella7
Dobre połączenie kolorów, czyli czerń i czerwień. Podoba mi się. Mimo to, ten strój nie zachwyca. Fajnie połączona bluzka i spódniczka, + podoba mi się kokardka, ale na tym kończą się moje pochwały. 
Nie podoba mi się Twoja fryzura. Makijaż może być, ale ten brąz na policzkach sprawia wrażenie wychudłej Miss.
6/10
Ostatnio zmieniony przez Mitsuy (30-09-2013 o 21h28)
Czerń więc już mi się podoba. <3
Generalnie ciekawa stylizacja i bardzo mi się podoba więc daję 10/10
ślicznie kolor włosów troszkę nie pasuje ale to moje zdanie ogólnie bardzo mi się podoba 9/10
Sweettaira
O ile dobrze widzę, to nie wysiliłaś się.
Właściwie, to nie lubię, kiedy ktoś pisze, iż dana kreacja jest zrobiona na szybko, bądź nie włożono w nią wiele wysiłku, ale miło jest widzieć, że ktoś choć na chwilę wysilił szare komórki i swój zmysł estetyczny by stworzyć jakieś fajne połączenie ubrań. Oczywiście nie wymagam spędzania nad jednym strojem kilku godzin, ponieważ nie o to tutaj chodzi. 
Po prostu dobrze jest patrzeć na coś co składa się z kilku różnych elementów tworzących ładną całość, niż na ubiór, którego 'trzon' składa się z jednego elementu.
A Twoja kreacja to suknia + biżuteria.
Może być, ale nie przyciąga uwagi w żaden sposób, mimo, że lubię biel.
Nie podobają mi się Twoje oczy, właściwie, to cały makijaż mi się nie podoba.
Podsumowując, nic szczególnego, ale + za biel. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Mitsuy (30-09-2013 o 21h46)
Bardzo podoba mi się strój, uwielbiam taki styl i połączenie bladej skóry. Do tego cudowne włosy i dodatki
Jedyne co mi się nie podoba to oczy, jakoś nie przepadam za tym kształtem ^^ 8,5/10
Podoba mi się, jednak rażą mnie opalenizna i kolczyki. Nie przepadam również za tą fryzurą.
8,5/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (30-09-2013 o 22h41)