fajne połączenie z tą spódnicą
podoba mi się makijaż.. włosy trochę mniej:) za to pasek i kapelusz bardzo pasują..
8/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 51
fajne połączenie z tą spódnicą
podoba mi się makijaż.. włosy trochę mniej:) za to pasek i kapelusz bardzo pasują..
8/10
Idealnie wszystko dobrałaś - nic bym nie zmieniła.
Chyba największe wrażenie zrobił na mnie makijaż Twojej Miss - jest niesamowity i pięknie komponuje się ze strojem!
10/10
Szykownie i elegancko, tylko kolor tej laski straszsnie rzuca się w oczy, radziłabym ci zmienić na inny kolor. 9/10

trochę dużo tego wszystkiego..ale bardzo ładnie i ciekawie!
kolorystycznie idealnie.. dodatki też ok ale zdjęłabym te okulary.. wogóle mi tu nie pasują.. 9/10
10/10 dość intrygująca i ekscentryczna stylizacja. Świetnie dobrane kolory.
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Świetny cosplay
podoba mi się
10/10
Preeti - Inny strój niż zwykle
Fajny.
Kapelusz i włosy są piekne! 
W ogóle kolorystyka jest boska! Niby mroczna a jednak słodka 
Płaszczyk świetny tak samo jak bluzka. PS: Bluzkę uwielbiam sama taką mam ;p
Spodnie chyba wzięte od gwiazdy? 
Buty fajne ale reszta zakryta 
Parasolka mogłaby być turkusowa lub białą 
9/10
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (18-09-2013 o 17h09)
Stylizacja do Alternatywnych Wyborów? c:
Ładna, aczkolwiek nie pasuje mi ten czerwony szal. Rysowany jeszcze starą kreską więc trochę koli w oczy D: 9/10
Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że już to kiedyś widziałam... Generalnie, motyw dość popularny, brak powiewu oryginalności. Ale bądź co bądź, ładnie, tylko uwagi na dłużej nie przykuwa. 7.5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria - O.o widzę, ze zmieniłaś stylizację na ognistą 
Włosy... no co mam mówić... piękne!
Bluzka, a raczej top średni 
Ten tatuaż fajnie pasuje do stylizacji ale mógłby być bardziej widoczny 
Spódnica genialna! Jak ją widzę to od razu chcę ją! 
No i kolczyki czyli biżuteria fajna 
9/10 
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (18-09-2013 o 17h48)
Śliczna te baloniki dopełniają odpowiednio stylizację i widze że włosy również pomalowałaś by to się komponowało ale mi jakoś te buty niezbyt pasują do stylizacji 9,5/10
Bluzka ze spódnicą nawet nieźle wygląda,za to kolczyki sekretarki i te paskudne buty psują wszystko.Pomijając to strasznie pusto i nudno.Coś na ręce, albo na nogi by się przydało.3/10 Nie przekonuję mnie ta stylizacja.
Bardzo ładnie, chociaż skromnie i klasycznie, to bez efektu pustki. 8/10
(btw, moja miss powinna być blada, ale to pamiątka po Kenii)
piękna, delikatna stylizacja..kolor super..dodatki ekstra ..fryzurka też pasuje..taka wieczorowa kreacja..tylko po co te skrzydła?? nie pasują mi tu.. 9/10
Jedyne co mi dziwnie wygląda to makijaż i jedyne co mi nie pasuje to ten łańcuch, a tak to bardzo ładny strój 9/10

Nie mój styl i nie lubię tych włosów w dodatku w czerwonym kolorze...ale stylizacji nie można nic zarzucić 
10/10
Ślicznie. Wszystko tak na czarno a jednak spódnica i kopertówka ożywiają tą stylizację. jak najbardziej mi się podoba. 10/10
Evelyn
podoba mi się fryzura i makijaż..top jest fajny, biżuteria do niego pasuje..buty też są świetne, rajstopy pasują do całości..
nie podoba mi się spódnica:( wogóle nie pasuje do tej stylizacji..i torebka też nie bardzo.. 8/10
Metropolice
fryzurka fajna..ta opaska pasuje do niej idealnie..
biżuteria strasznie namieszane.. okularki ekstra;) strój całkiem spoko..pasek trzeba zmienić bo jest nad szortami;) i buty też bym zmieniła bo są okropne..
8/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (18-09-2013 o 19h49)
Jedno z głoszeń do alternatywnych wyborów. Od razu wpadło w moje gusta, gdyż kojarzy mi się z Indiami i pięknym indyjskim językiem 10/10

Sszyszka
klasycznie, zwyczajnie ale bardzo fajnie;) wygląda jak kobieta pracująca lat.60.
spódnica świetna, do tego pasują szpilki, fryzura dopasowana do całości;) ja bym zdjęła bieliznę do tak głębokiego dekoltu;) 9/10
Kolorystycznie bardzo fajnie to wygląda, radziła bym zmienić albo górę,albo dół bo za dużo się dzieje i wygląda to kiczowato 7/10

Ciekawie
i nawet podoba mi sie choć to nie mój styl
10/10
YooSti
Jak ja dawno nie zaglądalam na profile ludu O_o ... widzę nawet, że zrobiłaś Aloisa - świetnie..
Co do obecnego stroju, to wygląda mi na opętaną arystokratkę ... białe oczy to jest fajny efekt xD ...
No i czerwień z czarnym łączy się bardzo fajnie ...tylko nie wiem po co jest to jabłko .. ale może masz inną bajeczkę niż ja xD ..
9,5/10
Preeti
Czego czarna spódniczka czy tam spodenki są co? Może są i czarne dodatki - które dopiero później zauważyłam xD ... A tak to świetna niebieska kreacja .. Wszystko z innej półki, ale i tak pasuje .. więc masz dużego plusa
...
Hymm.. coraz częściej widzę arystokratki, albo sama mam jakąś mentalność widzenia tego w każdej osobie xD
9/10
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (18-09-2013 o 20h22)
Fajna, łóżkowo-cyrkowo-burleskowa, jednak czuje niedosyt, mimo, że wszystko jest na swoim miejscy. wiec 9/10