Nowe stroje są cuuudowne, zwłaszcza ten drugi, kocham, kocham, kocham <3!!!

Strony : 1 ... 97 98 99 100 101 ... 308
Nowe stroje są cuuudowne, zwłaszcza ten drugi, kocham, kocham, kocham <3!!!

Kocham nowe ciuszki *.* Są takie w moim stylu
Można poczuć się jakby miało się zacząć Halloween lada dzień, a ta brzydka pogoda za oknem również nadaje nastrój mojego ulubionego święta 
Mi szczególnie przypadł do gustu ten kapelusz, ale reszta i tak bardzo fajnie zrobiona ^^

Mój entuzjazm opadł po zobaczeniu kolorów
Różowa gotycka spódnica...
Kapelusz - boski 

Czy. Ja. Dobrze. Widzę. *O* Przecież ten sweter jest wyjęty z asortymentu Punk Rave, a te kolory ubrań! Mogę narobić pastel gotów. ;_; <3

Fakt, kapelusz jest nieziemski, ale podoba mi się tylko w trzech kolorach :C
Nie no, jedno z najlepszych strojów jakie ujrzałam w tej grze! Kto się ze mną zgodzi?
Jestem w niebo wzięta! Od razu zaklepuję by kupić z nich WSZYSTKO! *^*
Ja nie umarlam z zachwytu, ale jest calkiem ok. Bizuteria mi sie podoba. (Sorrki, brak polskich znakow na kompie)
Całkiem nieźle, po Halloween na pewno coś z tego trafi do mojej szafy.
Bluzka Demonic pasowałaby do cosplaya Tris z Niezgodnej.
*Hedwiga?!*
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-08-2014 o 16h45)

Czy ktoś się orientuje skąd się wzięła i do kogo należy nowa fryzura nr. 713 u fryzjera? Ostatnie dwie powinny być z wczorajszych strojów a tej po nich w ogóle nie kojarzę 
Ostatnio zmieniony przez Misa (30-08-2014 o 17h55)
Nie chce byc niemiła,ale uwazam,ze wyniki defilady bynajmniej sa niesprawiedliwe a zwyciężczynie wcale nie sa takie wyjatkowe. Poziom zdecydowanie maly.Wale nie uwazam,ze moja miss jest najladniejsza poprostu ogolnie wszystkie finalistki i te co wygraly sa za bardzo wystrojone za duzo wszystkiego,przepych i nuda...Dlaczego nie moze byc troche klasyki i umiaru?? 
tak chciał lud, a chciał przepych czy co tam innego. Większości nie przegłosujesz.
barb, przyjdzie pora i na klasykę! 
Ostatnio zmieniony przez Steno (31-08-2014 o 11h02)
Szczerze...chcialabym. Wtedy byloby ciekawiej;) dzieki za zrozumienie;)
Faktycznie od niedawna gram w Missfashion,ale zdarzylam juz zauwazyc,ze o umiar to ciezko,tak czy inaczej ja bd wciaz trzymac sie swojego stylu i mam nadzieje,ze kiedys beda doceniane i te miss,ktore dopiero zaczynaja i nie maja jeszcze w posiadaniu tak wielu wygorowanych strojow,no bo w koncu to tylko gra...A o gustach sie nie dyskutuje;)
Nie da mi to żyć jak się nie wypowiem.
Barb bez obrazy ale... masz na sobie zestaw od gwiazdy. Ciężko to nazwać swoim stylem D:
Ja tam nie będę narzekać na przepych, bo go osobiście bardzo lubię ^^ Jak i skromniejsze stylizacje. Chodzi o samo wyczucie elementów, więc jak ktoś ułoży coś pięknego i skromnego to jestem w stanie się zachwycić równie mocno, co stylizacją z pompą.
Tak zgadzam sie, zaloze cos od gwiazd ale to tylko dlatego,ze to jest nowe w mojej szafie i chce to zobaczyc na swojej miss. Zreszta niech kazdy ubiera sie jak chce,ja tylko chcialam wyrazic swoja opinie... Co do stylu...wzoruje sie na jednej z gwiazd, ktorej nie ukrywam,ze jestem wielka fanka. 
Misa, powiedzmy, że nadprogramowo rzucili jeszcze jedną xD (pewnie chcieli zrobić jakąś zmyłę 8|) xDD
Można doładowywać MM?Jeśli tak to napisz mi na poczcie jak to zrobić
Z góry javascript:;dziękuje!_!

aduśka881 napisał
Można doładowywać MM?Jeśli tak to napisz mi na poczcie jak to zrobićZ góry javascript:;dziękuje!_!
![]()
Ostatnio zmieniony przez Kaede (01-09-2014 o 14h44)
gdzie znajde zakupione przedmioty do mieszkania?z gory dzieki za odp
Marzanna napisał
gdzie znajde zakupione przedmioty do mieszkania?z gory dzieki za odp
Trzeba wejść do mieszkania i kilknąć na szare, okrągłe ikony pod widokiem wybranego pokoju.Ostatnio zmieniony przez Kaede (02-09-2014 o 16h38)
heh Szukam faceta.Chętny?