A cóż to się stało, że nowość jest dzień przed terminem? Czyżby jutro mieli zamiar dać nam coś innego? XD

Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 308
A cóż to się stało, że nowość jest dzień przed terminem? Czyżby jutro mieli zamiar dać nam coś innego? XD

Dopiero teraz załapałam, że jest czwartek, a nie piątek o.O Wyczuwam zdjęcia ^^
To teraz robią nowości w czwartki czy Nine pomyliły się dni? Dekoracje ładne, ale nie przydadzą mi się nigdzie jak nie ma już miejsca. Nie bardzo chcę zmieniać aranżację u siebie.
To by było coś jakby dali nam coś jeszcze i jutro.
Jutro w sumie jest wolne... ale to raczej lokalnie.
Sprawdziłam na niemieckim serwerze- tam też są.
Już myślałam, że to "nasi" się pospieszyli aby mieć jutro spokój 
15 sierpnia jest też dniem wolnym we Francji, więc Beemoov ma wolne, dlatego dali dzień wcześniej ;x
Ja natomiast się zastanawiałam, czy ta dziewczyna obok tej graczki, na miejscu chłopaka jest po prostu jako chłopak na jednym z poziomów. 
Troszkę się zdziwiłam, gdy to zobaczyłam, więc chciałabym się upewnić.
Tak, ale jest tylko współlokatorką (bez żadnych podejrzanych myśli
).
Daje tylko MN i pozostawia po sobie duuuużo fajnych ciuchów.
I co odświeżenie strony wygląda inaczej

Uff, jak dobrze, że to jednak nie ,,chłopak''...
Wygląda jednak na to, iż ta Lisbeth jest fajną współlokatorką, skoro zostawia po sobie trochę ubrań
Dzięki za odpowiedź! 
A ja mam pewne pytanie. Jak założyć dwie np sukienki na raz? Widać jak wiele osób tak nosi i natknęłam się na opis jak to zrobić (z pewnością wszyscy wiedzą na jakiej stronie
) ale jak dla mnie zbyt skomplikowane, więc jakby ktoś mógł mi to chociaż troszkę rozjaśnić albo walnąć jakiegoś screena czy dwa, to byłabym bardzo wdzięczna 
nelumi jeśli można poprosić to ja też bym poprosiła o taką instrukcję 
nelumi, jeżeli również mogę prosić 
Jeśli mogę to również proszę o tę instrukcję 
Ja też byłabym wdzięczna za instrukcję 
Ja również poproszę, jeśli można 
Hahah xD Jakie branie 
A żebyś wiedziała, łącznie wysłałam ich 10 >->
Od czego zależy to, jakie przedmioty wyświetlają się na licytacji? Od dni w grze? Od liczby wyświetleń na profilu?
Pineapple napisał
Od czego zależy to, jakie przedmioty wyświetlają się na licytacji? Od dni w grze? Od liczby wyświetleń na profilu?
ScarletWitch, dzięki za odpowiedź 
No i utknęłam na obecnym poziomie na długi, długi czas
Brakuje mi około 1300 ciuchów. Może podczas Halloween i świąt uda mi się tyle zabrać z misji.

Jessica23 napisał
No i utknęłam na obecnym poziomie na długi, długi czasBrakuje mi około 1300 ciuchów. Może podczas Halloween i świąt uda mi się tyle zabrać z misji.
Tyle, że mi brakuje jakieś 400 ciuchów i mam nadzieję, że dzięki gwiazdom trochę to nadrobię, choć pewnie skończy się na tym, że i tak będę musiała poczekać na Halloween.

hej ja nwm czemu ale tutaj sa bardzo drogie te wszystkie rzeczy!!! i to jest jedyny mankament
Nowe plażowe ciuszki
całkiem sympatyczne, chociaż zdecydowanie nie w moich klimatach. Najbardziej spodobała mi się kwiatuszkowa spódniczka i ją na pewno sobie zafunduję, oraz całkiem urocza bluzeczka do kompletu, ale nic poza tym.

Mam pytanie czy mogę rysować ubrania dla miss fashion? A jeśli tak to gdzie je mam potem wysłać?