Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 308

#2401 14-08-2014 o 17h17

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

A cóż to się stało, że nowość jest dzień przed terminem? Czyżby jutro mieli zamiar dać nam coś innego? XD

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#2402 14-08-2014 o 17h36

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Dopiero teraz załapałam, że jest czwartek, a nie piątek o.O Wyczuwam zdjęcia ^^

#2403 14-08-2014 o 19h00

Miss'Żółtodziób
...

To teraz robią nowości w czwartki czy Nine pomyliły się dni? Dekoracje ładne, ale nie przydadzą mi się nigdzie jak nie ma już miejsca. Nie bardzo chcę zmieniać aranżację u siebie.
To by było coś jakby dali nam coś jeszcze i jutro.

#2404 14-08-2014 o 21h57

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Jutro w sumie jest wolne... ale to raczej lokalnie.
Sprawdziłam na niemieckim serwerze- tam też są.
Już myślałam, że to "nasi" się pospieszyli aby mieć jutro spokój /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2405 15-08-2014 o 14h54

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

15 sierpnia jest też dniem wolnym we Francji, więc Beemoov ma wolne, dlatego dali dzień wcześniej ;x

#2406 16-08-2014 o 17h44

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ja natomiast się zastanawiałam, czy ta dziewczyna obok tej graczki, na miejscu chłopaka jest po prostu jako chłopak na jednym z poziomów.
//photo.missfashion.pl/pl/1/34/gd/26795.jpg
Troszkę się zdziwiłam, gdy to zobaczyłam, więc chciałabym się upewnić.

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2407 16-08-2014 o 18h06

Miss'na całego
Yuki18
...

Tak, ale jest tylko współlokatorką (bez żadnych podejrzanych myśli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ).
Daje tylko MN i pozostawia po sobie duuuużo fajnych ciuchów.
I co odświeżenie strony wygląda inaczej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#2408 16-08-2014 o 21h08

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Uff, jak dobrze, że to jednak nie ,,chłopak''... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Wygląda jednak na to, iż ta Lisbeth jest fajną współlokatorką, skoro zostawia po sobie trochę ubrań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dzięki za odpowiedź! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2409 16-08-2014 o 23h26

Miss'ujdzie
Erza6
...

A ja mam pewne pytanie. Jak założyć dwie np sukienki na raz? Widać jak wiele osób tak nosi i natknęłam się na opis jak to zrobić (z pewnością wszyscy wiedzą na jakiej stronie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) ale jak dla mnie zbyt skomplikowane, więc jakby ktoś mógł mi to chociaż troszkę rozjaśnić albo walnąć jakiegoś screena czy dwa, to byłabym bardzo wdzięczna  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif

#2410 17-08-2014 o 01h09

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Erza6 wyślę Ci na pw "instrukcję własnego autorstwa" którą robiłam już kiedyś dla Hanki xD Myślę, że się połapiesz bo rozrysowałam i podpisałam wszystko dokładnie D:

#2411 17-08-2014 o 12h45

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

nelumi jeśli można poprosić to ja też bym poprosiła o taką instrukcję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2412 17-08-2014 o 14h22

Miss'na całego
Yuki18
...

nelumi, jeżeli również mogę prosić  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#2413 17-08-2014 o 15h20

Miss'Żółtodziób
...

Jeśli mogę to również proszę o tę instrukcję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2414 17-08-2014 o 17h46

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥

Ja też byłabym wdzięczna za instrukcję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#2415 17-08-2014 o 18h37

Miss'całkiem całkiem
aria90
...

Ja również poproszę, jeśli można /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2416 18-08-2014 o 01h13

Miss'ujdzie
Erza6
...

Hahah xD Jakie branie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2417 18-08-2014 o 02h43

Miss'Złota
nelumi

A żebyś wiedziała, łącznie wysłałam ich 10 >->

#2418 18-08-2014 o 13h26

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Od czego zależy to, jakie przedmioty wyświetlają się na licytacji? Od dni w grze? Od liczby wyświetleń na profilu?

#2419 18-08-2014 o 13h56

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Pineapple napisał

Od czego zależy to, jakie przedmioty wyświetlają się na licytacji? Od dni w grze? Od liczby wyświetleń na profilu?

od liczby dni, za kazdym razem beda coraz ciekawsze ubrania

#2420 18-08-2014 o 17h54

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

ScarletWitch, dzięki za odpowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2421 20-08-2014 o 13h20

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

No i utknęłam na obecnym poziomie na długi, długi czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Brakuje mi około 1300 ciuchów. Może podczas Halloween i świąt uda mi się tyle zabrać z misji.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2422 20-08-2014 o 13h36

Miss'na całego
Clarnette
"If nobody hates you, you're doing something wrong."
Miejsce: Gdańsk

Jessica23 napisał

No i utknęłam na obecnym poziomie na długi, długi czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Brakuje mi około 1300 ciuchów. Może podczas Halloween i świąt uda mi się tyle zabrać z misji.

Mam tą samą sytuację, co Ty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Tyle, że mi brakuje jakieś 400 ciuchów i mam nadzieję, że dzięki gwiazdom trochę to nadrobię, choć pewnie skończy się na tym, że i tak będę musiała poczekać na Halloween.

https://31.media.tumblr.com/tumblr_ln7wswsuZf1qk1p1y.gif

#2423 22-08-2014 o 09h22

Miss'Żółtodziób
...

hej ja nwm czemu ale tutaj sa bardzo drogie te wszystkie rzeczy!!! i to jest jedyny mankament

#2424 22-08-2014 o 12h13

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Nowe plażowe ciuszki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png całkiem sympatyczne, chociaż zdecydowanie nie w moich klimatach. Najbardziej spodobała mi się kwiatuszkowa spódniczka i ją na pewno sobie zafunduję, oraz całkiem urocza bluzeczka do kompletu, ale nic poza tym.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2425 22-08-2014 o 12h14

Miss'Żółtodziób
PsyhoKot
...
Miejsce: Lublin

Mam pytanie czy mogę rysować ubrania dla miss fashion? A jeśli tak to gdzie je mam potem wysłać?

Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 308